Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové, potřeboval bych od někoho znalého poradit, jak demontovat průhledné plexi přístrojové desky. Zkoušel jsem to, ale bez úspěchu. Dokonce jsem si uštípl kousek krajního rohu, zdá se mi, že je lepené. Děkuji moc předem za radu a přeji hezký den. Jinak jedná se o old model 1.8 16V.

Odesláno

ano je to lepene, sundat samotne to nejde, nebo se to musi uriznout, ale da se to sundat cele, i s tim cernym plastem, zezadu budiku se po obvodu povoli sroubky - torxy (asi T15 nebo T20, jeden je schovanej v dire cca uprostred budiku, na prvni pohled neni videt) a pak se to cele rozloupne, zustane spodni bila cast s elektronikou a pak vrchni cerna cast s pruhlednym plastem

krok14.jpg

[upravil dne 13/1/10 Ferry]

Odesláno

Díky Ferry za info, tak asi budu muset řezat :), jelikož jsem si objednal chrom rámečky kolem budíků Evo Rings a ty nejdou ze zadní strany tam nijak dostat.

Odesláno

modelarskou frezkou s rezacim kotouckem to jde vcelku dobre ( delal jsem to kdyz znamej shanel kryci plexi a ja mel jedny budiky na ND, mely ale jiny pocet ukazatelu, takze bylo treba uriznout jen plexi aby si ho pak prilepil na svoje budiky)

Odesláno
Původně zaslal: Aiken

Díky Ferry za info, tak asi budu muset řezat :), jelikož jsem si objednal chrom rámečky kolem budíků Evo Rings a ty nejdou ze zadní strany tam nijak dostat.

A co ten kroužek v jednom místě rozříznout a navlíknout to tam. :myslim

Odesláno

No o tom jsem taky uvažoval, jenže ten řez by byl vidět a asi by to nebylo pěkné. Nevím taky, jak by se zpětně pak ten leštěný hliník tvaroval :myslim

Odesláno

spis vypilovat do toho cerneho plastu naproti sobe dva zarezy, tak aby se nakonec krouzkem prekryly a tam tam ten krouze protahnout dovnitr, to se pak nebude muset moc deformovat a

Odesláno
Původně zaslal: Aiken

Můžeš dát prosím fotku(y) a cenu ?? Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...