Aiken Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Zdravím pánové, potřeboval bych od někoho znalého poradit, jak demontovat průhledné plexi přístrojové desky. Zkoušel jsem to, ale bez úspěchu. Dokonce jsem si uštípl kousek krajního rohu, zdá se mi, že je lepené. Děkuji moc předem za radu a přeji hezký den. Jinak jedná se o old model 1.8 16V. Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 ano je to lepene, sundat samotne to nejde, nebo se to musi uriznout, ale da se to sundat cele, i s tim cernym plastem, zezadu budiku se po obvodu povoli sroubky - torxy (asi T15 nebo T20, jeden je schovanej v dire cca uprostred budiku, na prvni pohled neni videt) a pak se to cele rozloupne, zustane spodni bila cast s elektronikou a pak vrchni cerna cast s pruhlednym plastem [upravil dne 13/1/10 Ferry] Citovat
stvrto.14 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 To cumim:o na new modely to ide vylupnut von. Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 ano novy model to ma jinak, ten je rozcvakavaci Citovat
Aiken Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 Díky Ferry za info, tak asi budu muset řezat , jelikož jsem si objednal chrom rámečky kolem budíků Evo Rings a ty nejdou ze zadní strany tam nijak dostat. Citovat
Ferry Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 modelarskou frezkou s rezacim kotouckem to jde vcelku dobre ( delal jsem to kdyz znamej shanel kryci plexi a ja mel jedny budiky na ND, mely ale jiny pocet ukazatelu, takze bylo treba uriznout jen plexi aby si ho pak prilepil na svoje budiky) Citovat
Dave_k Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: Aiken Díky Ferry za info, tak asi budu muset řezat , jelikož jsem si objednal chrom rámečky kolem budíků Evo Rings a ty nejdou ze zadní strany tam nijak dostat. A co ten kroužek v jednom místě rozříznout a navlíknout to tam. Citovat
Aiken Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 No o tom jsem taky uvažoval, jenže ten řez by byl vidět a asi by to nebylo pěkné. Nevím taky, jak by se zpětně pak ten leštěný hliník tvaroval Citovat
Ferry Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 spis vypilovat do toho cerneho plastu naproti sobe dva zarezy, tak aby se nakonec krouzkem prekryly a tam tam ten krouze protahnout dovnitr, to se pak nebude muset moc deformovat a Citovat
OK406 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: Aiken Díky Ferry za info, tak asi budu muset řezat , jelikož jsem si objednal chrom rámečky kolem budíků Evo Rings a ty nejdou ze zadní strany tam nijak dostat. Můžeš dát prosím fotku(y) a cenu ?? Díky Citovat
Aiken Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 Jasně, není problém...teda jestli nebudu dělat reklamu tady je odkaz: http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-406/evo-rings-ramecky-kolem-palubnich-pristroju-z-lest-s26162276 Pokud by jsi chtěl, můžu vyfotit svoje rozbalené a poslat detailnější foto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.