Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pomozte s vyberom alu diskov na 307cc  

1. 1. Pomozte s vyberom alu diskov na 307cc

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Pezotaci,

na jar sa chystam kupit 17\" elektrony (16tky si necham na zimu) a chcel by som vediet Vas nazor. Tak poradte s vyberom. Mozte poslielat aj ine navrhy nez tie moje. Cenovy strop som si dal na zhruba 800 eur bez pneu.

Moja predstava je takato:

1/ Original Peugeot Challenger - viem je to otrepana klasika ale tieto sa mi pacia asi najviac

pic01.jpg

2/ OZ Michelangelo 8 - tieto su drahsie ale su nadherne a kvalitne

felgi_aluminiowe_oz_michelangelo_8.jpg

3/ Dezent RB Dark - trochu sa bojim kvality kedze mi tato znacka nic nehovori. Ale su velmi pekne.

dezen_rb_dark.jpg

Takze tolko moja predstava. Nie je moc s coho vyberat kedze maju Peugeoty tu nestasnu roztec 4x108. Snad si podla tohto budete vediet predstavit aky mam asi vkus a teda pripadne navrhnut disky ktore by sa na mojho krasavca hodili najviac.. Ide mi o to dostat za svoje peniaze krasu a samozrejme aj kvalitu kedze jazdim po slovenskych cestach.. :papa

[upravil dne 12.1.10 m3t4L_m4n]

[upravil dne 12.1.10 m3t4L_m4n]

[upravil dne 6.3.10 m3t4L_m4n]

Odesláno

Kamos ma dezent a je uplne spokojny a takisto kolega z roboty ma dezent uz asi tri roky a nespominal ziadny problem. Tie co si dal na tom obrazku su fakt krasne, klobuk dole vkus mas perfektny. Len si prever, ci podla technicaku tam mozes dat sedemnastky, (ja na 307 SW mozem mat podla TP iba sestnastky) lebo poznam par policajtov, ktori robia problemy okolo vsetkeho, co podla technicaku na aute nema byt.

[upravil dne 12/1/10 Sobek]

Odesláno
Původně zaslal: Gibon83

jednoznacne originalne disky.

podla mna 307CC je tak nadherne auto :D ze ho vobec netreba tunovat a treba ho drzat v origo stave.

Tak v tom s tebou uplne suhlasim.. Aj ked taky duplex by sa mi teda tiez pacil :roker Ale to uz velmi vymyslam. A navyse by mi bolo luto za origo vyfukom ked ma tak nadherny zvuk ;)

Odesláno

len si daj pozor tie disky nemaju stedovu dieru hohol by si mat problem pri vyvazovani, nie kazdy servis ma na to nastroje /lepsie urcite ano/ ale to by ma urcite neodradilo :papa

Odesláno
Původně zaslal: robozv

ja by som tam tie Dezent F nedaval ma ich kazde 2 auto :mrk

To bude asi tym, ze patria do low-endu;) anie su drahe. Za origo od leva, ktore maju len o nieco sirsie luce a levika v strede pytali od mna 3x tolko ako stali tieto. Tak som si povedal, ze nemusim mat vsetko a za usetrene peniaze som si kupil 2 palety porfixu, 6 vriec lepidla a mam vybudovany priestor pre novu kupelnu a spajzu:)

Odesláno

neviem či si pozeral, ale ja keď som kupoval disky, som zistil, že super výber (na tú nešťastnú rozteč :)) majú tu: www.az-pneu.sk

a podľa mňa by mu pristali napríklad tieto: http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=vypis&zalozka=alu&idnabidka=41522&zobrazit_x=72&p=1&l=50&typvypisu=2

moda_hornet_sparkling.jpg

alebo tieto: http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=vypis&zalozka=alu&idnabidka=21969&zobrazit_x=72&p=2&l=50&typvypisu=2

mak_x-force_sparkling.jpg

Značku Moda nepoznám, neviem aké sú, ale MAK-y mám aj ja na aute a sú kvalitné. Pomerne tvrdé s dobrou povrchovou úpravou - za celé leto nemajú jediný škrabanec (iba asfaltové fŕkance)

A ak ti mám poradiť s tými, čo si vložil ty, tak jedine origo. RB Dark som videl aj naživo a nepáčia sa mi - resp. na 307 nesedia

cimg2076jpg595.jpg

[upravil dne 13/1/10 omegascream]

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

neviem či si pozeral, ale ja keď som kupoval disky, som zistil, že super výber (na tú nešťastnú rozteč :)) majú tu: www.az-pneu.sk

a podľa mňa by mu pristali napríklad tieto: http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=vypis&zalozka=alu&idnabidka=41522&zobrazit_x=72&p=1&l=50&typvypisu=2

moda_hornet_sparkling.jpg

alebo tieto: http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=vypis&zalozka=alu&idnabidka=21969&zobrazit_x=72&p=2&l=50&typvypisu=2

mak_x-force_sparkling.jpg

Značku Moda nepoznám, neviem aké sú, ale MAK-y mám aj ja na aute a sú kvalitné. Pomerne tvrdé s dobrou povrchovou úpravou - za celé leto nemajú jediný škrabanec (iba asfaltové fŕkance)

A ak ti mám poradiť s tými, čo si vložil ty, tak jedine origo. RB Dark som videl aj naživo a nepáčia sa mi - resp. na 307 nesedia

cimg2076jpg595.jpg

[upravil dne 13/1/10 omegascream]

No tie MODA disky nevyzeraju vobec zle. Dokonca sa dost podobaju na tie origo disky.. No vidim ze to budem mat este tazke. A mas pravdu tie Dezenty tam vobec nepasuju :bojim.. Nemate este niekto live fotku aj s tymi OZ-ami? Tie sa mi tiez strasne pacia ale je rozdiel vidiet ich na obrazku a nazivo..

Odesláno
Původně zaslal: robozv

len si daj pozor tie disky nemaju stedovu dieru hohol by si mat problem pri vyvazovani, nie kazdy servis ma na to nastroje /lepsie urcite ano/ ale to by ma urcite neodradilo :papa

To nevadi. Zajdem no nejake lepsieho pneuservisu a tam na to budu mat nastroje.. Len nech su tie disky fesne. Vsetko ostatne ide bokom :super

Odesláno

Cau, m3t4L_m4n, doplnil si obrazok tych OZ, menim nazor. Vcera som hlasoval za Dezent, ten hlas zrus a pridaj moj hlas k tym diskom OZ. Doteraz som behal na obycajnych, ale do tych OZ-iek som sa zamiloval na 1. pohlad, takze zacinam zvazovat aj ked na moje SW neviem, ci sa hodia vylozene sportove disky, ale Tvojmu cc urcite pristanu...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...