GUT Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 zdar borci má 406 2.0 HDI a za studena mi to pocukává jako když dochází palivo a když přidám plyn na volnoběh tak to má nepravidelný zvuk.dnes mi to dokonce i zdechlo pak jsem bez problému nastartoval a pokračoval v jízdě.po zahřátí to necuká.kontrolka filtru nesvítí tak že voda tam asi nebude.tankuju shell nebo benzina. Citovat
katroxt Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Zdar me to robí 405 GRD,tiez len za studena,ale len niekedy.Menil som žhaviče,paliv.filter(komplet som to tam vyčistil uz niekolkokrát),ale nepomáha.Kontrolka na vodu mi síce sem-tam zasvieti,hned rozoberám,ale voda tam nieje. Citovat
GUT Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 no mně to dělá teprve tři dny ale jsem z toho nervozní protože mi to dnes zdechlo. Citovat
GUT Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 tak poraďte někdo prosím copak se to nikomu nestalo Citovat
Hauke Ivo Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 viz. http://www.peugeot-club.com/topic/49639-cerpadlo-vstriky-drv-vaha-neco-jineho/ a taky http://www.peugeot-club.com/topic/49789-jak-zmerit-prutok-cerpadla-a-tlak/ a jinak zkus vyměnit a vyčistit pal. filtr, může být zanesený :-) Citovat
Jahoďák Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Čus řekl bych,že to vypadá na ten DRV ventil na CR pumpě,měl jsem něco podobného auto nemělo pravidelný volnoběh, špatně se s ním rozjíždělo jakoby škubalo.:myslim Měl jsem strach,aby to nebyli vstřiky,ale naštěstí jsme dali nový DRV a pažout jel jak za mlada,před 14 dny jsem měl DRV ventil znova venku,protože se mi zaneslo mikrosítko parafinem a zase to dělalo vopičky (nouzový režim, neměl výkon atd.) utrhl jsem to sítko a je klid ( to utrhnutí není z mojí hlavy to jsem našel tady na tom supr fóru ), tak ať se ti to podaří spravit zdar.:papa Citovat
GUT Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 Tak dnes mi to dvakrát zdechlo.Udělalo to když jem motor vytočil do vších otáček.Taky jsem zjistil že čerpadlo v nádrži má jiný zvuk než jindy,ale normálně natlakuje a vypne. Citovat
KUBBACHER Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Kluci jak tady sleduji, tak všichni máte diesely, nemůže to být třeba naftou? Já měl podobný problém, který se objevil při mrazech, sice auto neškubalo, ale motor měl nepravidelný chod, tak jsem koupil aditivum do nafty a od té doby je po problému. Citovat
GUT Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 tankuju u shellu power a u benziny vervu Citovat
GUT Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 teď mi na přístrojovce naskočil vrtulník! Citovat
KUBBACHER Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Já jsem take tankoval a tankuji Shell nebo ÖMfau. Citovat
Jahoďák Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Tak hele je z boku na vysokotlakém čerpadle (to čerpadlo máš asi Bosch CP1 jako já je pod krytem )je tam přišroubován 2x torxem 30 a vede k němu konektor. Dej si do hledání DRV a vyjede ti toho hafo čus.Ten vrtulník je kontrolka diag. a po spravení mi asi po třech nastartování zhasla a byl klid. Citovat
GUT Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 asi mám po problému.dal jsem novej filtr a přestal nepravidelný chod a zdechání.a to jsem ho mněnil v záři.tak že jsem někde natankoval pěknou sračku filtr byl ja uhel. Citovat
martin.grif Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 tohle se mi stalo u 605 a měl jsem ucpaný sítko v nádrži Citovat
Vítek1 Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 pridam svuj dotaz kdyz nastartuju studene auto tak to obcas na volnobeh jakoby trhne ale uplne nepravidelne a prirovnal bych to k pohybu naporu vetru a nebo kdyz kolem projede nakladak. Jakmile se auto zahreje je vsechno OK dokonce kdyz je nekde necham stat a znovu vychladne je to taky OK. Je to normalni nebo je tam nejakej problem? Motor 2.0 HDI Citovat
Vítek1 Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 tak panove porad nikdo nic nevi jezdim s tim do ted a porad to stejne nic hrozneho kdyz jedu nic nepoznam ale jelikoz bydlim v brne a porad stojim v zacpe tak obcas cuka ale jen kdyz neni uplne studene ani uplne zahrate a jen po delsim stani Citovat
Ferry Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 to Vitek, holt napichnout na diag u nekoho, kdo ma HDi motory zmakly a vi jaky maji byt hodnoty vstriku, vahy vzduchu a dalsich cidel a pak se uvidi Citovat
Vítek1 Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 minulej tejden to mel napichle PP205 pred tim rokem a pul straki kdyz delal chip. PP205 rikal akorat ze vaha dava vic byla tam hodnota kolem 600 dneska jsem se dival a byla hodnota normalni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.