Butch Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Asi před půl rokem se tady řešil problém zapsání tažného zařízení do TP. Tak se chci zeptat jestli se to někomu podařilo a jak (GRAVER)? Citovat
Fusion Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 otec má tažák na Mondeu, policajti nic neříkají, technická nevím, asi zas na černo Citovat
graver Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 Jo, byl jsem to já. Bohužel žádná změna, TK mě čeká za rok. Auto je dovoz, jsem první majitel v ČR, je tam homologované tažné zařízení, ale bazaristi to při přepisu nenechali zapsat do TP. Zatím s tím jezdím a sháním někoho, kdo to umí řešit. Na STK mi řekli, že kdyř si zjistím výrobce a seženu od něj potvrzení o homologaci, tak se to prý dá zapsat, tohle mi ale nepřipadá reálné Citovat
vpa Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 mne se to povedlo tady u nas v ostrave, chlapik zkontoloval tazne, ze to je nejake polske co oni prodavali vymenil mi na nem stitek dodal papir o homologaci zaplatil jsem 500 a tazne je v TP,ale pokud na taznem mate stitek a je tam neco jako E2 nebo neco o homologaci tak by to nemel byt problem Citovat
graver Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 Přesně to tam mám - je tam rakouská homologace, jen od toho nemám žádné papíry. Citovat
Mila Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 ted znamy prihlasoval mazdu 6 dotazenou z Holandska i s taznym zarizenim a zapsali mu ho rovnou pri prihlaseni. Citovat
vix Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 Sehnat homologacni list od vyrobce.. a to uplne staci Citovat
graver Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 To mi na STK řekli taky , jenže z homologačního štítku výrobce nepoznám a i kdyby, tak dostat z něj nějaký certifikát by mohla být docela slušná anabáze. Citovat
Roman Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 Pokud na tom tažným máš nějakej štítek,tak je tam určitě napsanej výrobce-třeba BRINK nebo tak... A zkus si na netu zadat třeba na Google ten název a uvidíš A pak už stačí obvolat zastoupení výrobce a třeba ti i vystaví homolog.list... Já mám t.z. z přiveženky a sehnal jsem si homol.list koupil jsem orig.šrouby a novou elektriku a je to O.K. Akorát bacha na hmotnosti nebrz. a brzděnej vlek. Hodně štěstí R. Citovat
lexa Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Toto jsem absolvoval s domontovaným TZ. Na bývalém DI předloženy papíry o koupi TZ na šrotáku, chtěl po mě STK, tak jsem tam zajel, řekl, že jsem si to namontoval sám a? mi udělají potřebnou prohlídku, a dají papír. S vydaným papírem jsem dorazil z5 a žádal o zapsání do TP a OTP. Technik na DI pravil, ale to razítko má být TECHNIK TYPU K, jako nějaké vyšší osvědčení. Tak jsem jel na TK opět a žádal patřičné razítko. To jsem dostal a přihlásil bez problémů.:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.