Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tažné zařízení v papírech

Recommended Posts

Odesláno

Asi před půl rokem se tady řešil problém zapsání tažného zařízení do TP. Tak se chci zeptat jestli se to někomu podařilo a jak (GRAVER)?

Odesláno

Jo, byl jsem to já. Bohužel žádná změna, TK mě čeká za rok.

Auto je dovoz, jsem první majitel v ČR, je tam homologované tažné zařízení, ale bazaristi to při přepisu nenechali zapsat do TP. Zatím s tím jezdím a sháním někoho, kdo to umí řešit. Na STK mi řekli, že kdyř si zjistím výrobce a seženu od něj potvrzení o homologaci, tak se to prý dá zapsat, tohle mi ale nepřipadá reálné :mad:

Odesláno

mne se to povedlo tady u nas v ostrave, chlapik zkontoloval tazne, ze to je nejake polske co oni prodavali vymenil mi na nem stitek dodal papir o homologaci zaplatil jsem 500 a tazne je v TP,ale pokud na taznem mate stitek a je tam neco jako E2 nebo neco o homologaci tak by to nemel byt problem

Odesláno

To mi na STK řekli taky , jenže z homologačního štítku výrobce nepoznám a i kdyby, tak dostat z něj nějaký certifikát by mohla být docela slušná anabáze.

Odesláno

Pokud na tom tažným máš nějakej štítek,tak je tam určitě napsanej výrobce-třeba BRINK nebo tak... A zkus si na netu zadat třeba na Google ten název a uvidíš:) A pak už stačí obvolat zastoupení výrobce a třeba ti i vystaví homolog.list... Já mám t.z. z přiveženky a sehnal jsem si homol.list koupil jsem orig.šrouby a novou elektriku a je to O.K. Akorát bacha na hmotnosti nebrz. a brzděnej vlek. Hodně štěstí R.

Odesláno

Toto jsem absolvoval s domontovaným TZ. Na bývalém DI předloženy papíry o koupi TZ na šrotáku, chtěl po mě STK, tak jsem tam zajel, řekl, že jsem si to namontoval sám a? mi udělají potřebnou prohlídku, a dají papír. S vydaným papírem jsem dorazil z5 a žádal o zapsání do TP a OTP. Technik na DI pravil, ale to razítko má být TECHNIK TYPU K, jako nějaké vyšší osvědčení. Tak jsem jel na TK opět a žádal patřičné razítko. To jsem dostal a přihlásil bez problémů.:P:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...