Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je dost těžké říci, objednací číslo neuvádějí. Podle toho D9 a 4 VOIES by to vypadalo, že ano, ale nejlepší by bylo, kdyby jsi znal VIN a nebo DAM toho auta z kterého to je. Podívej se na ŘJ v tvém autě na to číslo začínající 9.

[upravil dne 11/1/10 HonzaZ]

Odesláno

a keby sa tak skúsiš najskôr niekoho v okolí o reaktiváciu tých Tvojich RJ? Možno by ťa to vyšlo lacnejšie.

A za ďaľšie, ak máš teda zvlášť RJ na bočné bagy a tie ti nebuchli tak čisto teoreticky by ich ani nebolo hádam treba meniť. Ale to je iba úvaha. Neviem či je to tak v skutočnosti.

Zober si na skúšku tu RJ bagov z toho angličana a napoj ju ak vymeníš pyropásy a buchnutý bag a uvidíš či ti to bude svietiť.

Odesláno

nemam od koho vysksusat,preto to idem kupit a budem menit,pyropasy a rj airbagov,a uvidime co ostane svietit,mozno zhasnu aj bocne airbagy,ked nie tak potom pojdem po rj bocnych airbagov,musim pockat kym mi pride zasielka a bude pokracovat v teme ;) dufam ze nie :)

Odesláno

jaaj ja nemam mpx pekna skratka,a pozeral som je presne ta ista :) dufam ze mi prestanu svietit blikat airbagy,lebo v noci to je cista diskoteka,a nechcem vybrat ziarovky,to nieje riesenie :)

Odesláno

Tak to je super, když je ta samá. Hlavně aby nebyla taky vystřelená. Pokud auto dostalo ránu zepředu, tak by ty boční mohly být OK. Držím palce:papa.

[upravil dne 12/1/10 HonzaZ]

Odesláno

ahojte tak uz som vymenil rj airbagov aj pyropasy,ale problem je tu,ked zapnem zapalovanie tak kontrolka bocnych airbagov zhasne a potom sa rozsvieti a uz iba svieti!a kontorlka airbagov sa rozsvieti zhasne a zacne blikat!! som skusal aj vypnut cez ten vypinac,ale zmena ziadna!!co stym mam?? :( a nasiel som v strednom tunely volny konektor aj volne kable??moze to byt tym?dam foto.

post-0-14109612407603_thumb.jpg

Odesláno

ahojte tak som trosku sa hrabal na nete a vela ludi ma problem z kontrolkami ze su nejake studene spoje pod seddlami,mal som chybu pod soferovym sedadlom,bol tam asi studeny spoj,takze bocne airbagy mi zhasnu cize toto je ok.ale tie predne mi stale blikaju viete mi poradit kde su okrem sedadiel nejake konektory airbagtov?? ci tiez nieje studeny spoj,este musim vybrat airbag na volante,lebo mi nejde truba!! :) asi sa mi vytiehol konektor.inak rozoberanie toho stredneho tunela bolo pre mna umenenie kedze som to 1 krat rozoberal,ale nebolo to tazke srubka tam srubka sem :)

Odesláno

robýš to všetko pri odpojenej baterke?

Teraz ako tak pozerám tak ten žltý konektor by mohol byť od osvetlenia popolníka a ten čierny napájanie zásuvky zapaľovaču

[upravil dne 15/1/10 marko306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...