martis Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 uz sme si pisali skus pozriet toto cislo ŘJ 6547VS ked ma tak ho beriem a napis sz. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 To je dost těžké říci, objednací číslo neuvádějí. Podle toho D9 a 4 VOIES by to vypadalo, že ano, ale nejlepší by bylo, kdyby jsi znal VIN a nebo DAM toho auta z kterého to je. Podívej se na ŘJ v tvém autě na to číslo začínající 9. [upravil dne 11/1/10 HonzaZ] Citovat
marko306 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 a keby sa tak skúsiš najskôr niekoho v okolí o reaktiváciu tých Tvojich RJ? Možno by ťa to vyšlo lacnejšie. A za ďaľšie, ak máš teda zvlášť RJ na bočné bagy a tie ti nebuchli tak čisto teoreticky by ich ani nebolo hádam treba meniť. Ale to je iba úvaha. Neviem či je to tak v skutočnosti. Zober si na skúšku tu RJ bagov z toho angličana a napoj ju ak vymeníš pyropásy a buchnutý bag a uvidíš či ti to bude svietiť. Citovat
martis Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 nemam od koho vysksusat,preto to idem kupit a budem menit,pyropasy a rj airbagov,a uvidime co ostane svietit,mozno zhasnu aj bocne airbagy,ked nie tak potom pojdem po rj bocnych airbagov,musim pockat kym mi pride zasielka a bude pokracovat v teme dufam ze nie Citovat
Ferry Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 D9 je novy model, 4 voies neboli 4-cestny je pro 2 airbagy+2predpinace pasu = OK Citovat
HonzaZ Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Jde jenom o to, zda to není pro MPX. Martis má výrobu 28.4.1999. Citovat
martis Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 ake mpx???? mph by som chapal,ale mpx?tomu nechapem Citovat
HonzaZ Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 MPX je multiplex a ten ty nemáš. Datová sběrnice. Byla u 406ek asi od roku 2001. Kouknul jsi se na ŘJ airbagů v tvém autě? Citovat
martis Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 jaaj ja nemam mpx pekna skratka,a pozeral som je presne ta ista dufam ze mi prestanu svietit blikat airbagy,lebo v noci to je cista diskoteka,a nechcem vybrat ziarovky,to nieje riesenie Citovat
HonzaZ Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Tak to je super, když je ta samá. Hlavně aby nebyla taky vystřelená. Pokud auto dostalo ránu zepředu, tak by ty boční mohly být OK. Držím palce:papa. [upravil dne 12/1/10 HonzaZ] Citovat
martis Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 bolo tuknute z predu,bocne su ok,aspon niesu vystrelene potom napisem ci este vsetko vsieti blika,alebo uz je to ok. diki zatim vsetkym za pomoc. Citovat
martis Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 ahojte tak uz som vymenil rj airbagov aj pyropasy,ale problem je tu,ked zapnem zapalovanie tak kontrolka bocnych airbagov zhasne a potom sa rozsvieti a uz iba svieti!a kontorlka airbagov sa rozsvieti zhasne a zacne blikat!! som skusal aj vypnut cez ten vypinac,ale zmena ziadna!!co stym mam?? a nasiel som v strednom tunely volny konektor aj volne kable??moze to byt tym?dam foto. Citovat
marko306 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 opíš čísla z káblov čo idú z tých konektorov. Myslím, že člen Ferry by ti podľa čísel vedel povedať na čo sú. Citovat
martis Odesláno 15. leden 2010 Autor Odesláno 15. leden 2010 ahojte tak som trosku sa hrabal na nete a vela ludi ma problem z kontrolkami ze su nejake studene spoje pod seddlami,mal som chybu pod soferovym sedadlom,bol tam asi studeny spoj,takze bocne airbagy mi zhasnu cize toto je ok.ale tie predne mi stale blikaju viete mi poradit kde su okrem sedadiel nejake konektory airbagtov?? ci tiez nieje studeny spoj,este musim vybrat airbag na volante,lebo mi nejde truba!! asi sa mi vytiehol konektor.inak rozoberanie toho stredneho tunela bolo pre mna umenenie kedze som to 1 krat rozoberal,ale nebolo to tazke srubka tam srubka sem Citovat
marko306 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 robýš to všetko pri odpojenej baterke? Teraz ako tak pozerám tak ten žltý konektor by mohol byť od osvetlenia popolníka a ten čierny napájanie zásuvky zapaľovaču [upravil dne 15/1/10 marko306] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.