Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Saldo jo doporucoval :) Ja sem nic nepovedal, jen kolko je ich realna hodnota, aby si to nepreplatil :) A i to, ze sou vhodne pro starsi lidi :)

Odesláno

Ahoj, tak pro dopravu navrhuji využít nějaké dobré duše na zimním klouzání. Já bych poprosil dzanu.m, jestli by telefony odvezl na klouzání a ty zkus pořešit dopravu zase domů ;) OK?

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak ja jsem na popud tohodle vlakna na aukru sehnal jedno \"utrzene sluchatko\" od Sagemu, jelikoz doma mame jiz nekolik let pevny bezdratovy telefon prave od Sagem, prihlasil jsem ho k zakladne, jako druhe sluchatko a musim rict, ze je to fakt perfektni, kdyz jdu neco delat dolu do dilny, na zahradu nebo do garaze, vezmu si ho s sebou a kdyz neco potrebuju, nebo mne chteji zavolat k obedu, staci zavolat na to druhe a nemusime na sebe hulakat, nebo chodit zbytecne po schodech

[upravil dne 4/2/10 Ferry]

Odesláno

Ferry, to je přesně to co potřebuju :D

Takže je rozhodnuto, půjdu do těch bezdrátových Siemensů a bude doma konečně klid, žádný řvaní:D

a nebudu si muset chodit do kuchyně uvařit kafe když budu v dílně, zavolám a drahá polovička mě ho donese:D:aut

Peta: Díky moc za ochotu:super:super

[upravil dne 4/2/10 Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...