Guest Lubk0 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Saldo jo doporucoval Ja sem nic nepovedal, jen kolko je ich realna hodnota, aby si to nepreplatil A i to, ze sou vhodne pro starsi lidi Citovat
Péťa Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Ahoj, tak pro dopravu navrhuji využít nějaké dobré duše na zimním klouzání. Já bych poprosil dzanu.m, jestli by telefony odvezl na klouzání a ty zkus pořešit dopravu zase domů OK? Citovat
Šalda Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 o.k., zkusím někoho sehnat kdo pojede, někoho z JM, ale teda zatím o nikom nevím Citovat
Aluška Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Myslím, že jede Janča a Trundík, někdo z nich ti určitě pomůže Citovat
Péťa Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Jak jsi na tom? Mám se tedy domlouvat s dzanou? Nebo sis to rozmyslel? Citovat
Šalda Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Zatím jsem nenašel nikoho kdo by mě to vzal, ale hodně přemýšlím nad těma bezdtrátovýma co mě radil Lubko:aut Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 tak ja jsem na popud tohodle vlakna na aukru sehnal jedno \"utrzene sluchatko\" od Sagemu, jelikoz doma mame jiz nekolik let pevny bezdratovy telefon prave od Sagem, prihlasil jsem ho k zakladne, jako druhe sluchatko a musim rict, ze je to fakt perfektni, kdyz jdu neco delat dolu do dilny, na zahradu nebo do garaze, vezmu si ho s sebou a kdyz neco potrebuju, nebo mne chteji zavolat k obedu, staci zavolat na to druhe a nemusime na sebe hulakat, nebo chodit zbytecne po schodech [upravil dne 4/2/10 Ferry] Citovat
Šalda Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Ferry, to je přesně to co potřebuju Takže je rozhodnuto, půjdu do těch bezdrátových Siemensů a bude doma konečně klid, žádný řvaní a nebudu si muset chodit do kuchyně uvařit kafe když budu v dílně, zavolám a drahá polovička mě ho donese:D:aut Peta: Díky moc za ochotu:super:super [upravil dne 4/2/10 Šalda] Citovat
mr.SM Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Šaldo ta 450 od siemensu tu na tebe porad ceka... Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 jj, ale musí ještě chvilinku počkat každopádně díky moc za nabídku, za 100.- ju určitě vezmu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.