Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobry den potreboval by som poradit kupil som peugeut 407 2.0hdi 100kw podla toho co som sa docital ma to rd4 displej s navigaciou stiahol som si navi a vlozil cd ale vypisuje ze v mechanike ziadne cd s navi neni jo je to 5/2004 model viete mi poradit ci je zla mechanika alebo zla verzia navigacie dakujem

Odesláno
Původně zaslal: valecsk

ano presne ten posledny typ tak som asi stiahol zlu verziu navi cd bol ste rychlejsi dakujem cize mam stahovat cd pre rd3

Pre RD4 žiadne cd neexistuje.

Tu je o tom viac.

[upravil dne 9.1.2010 AnotherOne]

Odesláno

a este jedna otazka rozdiel medzi rt3 a rt4 je len rokom vyroby auta?

a ked je v menu moznost videa znamena ze to ma dvd navigaciu? uz som stoho uplne mimo stracam sa vtom vsetkom

[upravil dne 9/1/10 valecsk]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

ZDravim :) tak opat otvaram slho nepovsimnutu temu :)

Potrebujem poradit s navigaciou...

som s autom v zahranici a v auguste idem domov aj s autom cize pojdem cez viacero statov, ktore su vsak na inych navigacnych CD ako riesit navigaciu domov?? mal niekto taky problem? ak hej ake je najlepsie riesenie? dakujem pekne .

Odesláno

Na každým cd jsou hlavní tahy po celé evropě. Takže je nejlepší si dát cestou domu cd s mapou SK a ta tě bezpečně dovede domů, tedy jestli nepojedeš přes nějaké prd**e. Tak jsem to dělal já při návratu z Francie přes Itálii a Německo....

Odesláno

Tohle je řešení, jak si to představoval výrobce cd.

Problem bude , když budeš mít zapnuté dopravní info (v CZ a SK nejede) a navi bude chtít nějakou překážku objet. Nebude mít po čem. Když budeš mít v navi cd s SK, tak třeba v Něměcku budeš mít opravdu jen hlavní tahy.

Podle mě je lepší řešení, si trasu dopředu připravit, uložit si hraniční body, kde se přehodí cd a budeš mít v tom státě kde jsi, plné data pro případ dopravních problemů.

Odesláno

Dalsie dobre riesenie to sa mi pozdava este asi viac ...

Ma este niekto nejake riesenie repektvie vie niekto este o nejakej moznosti? nech si to pekne zhodnotim a zistim co je pre mna najlepsie.

Odesláno

a co nastavit adresu slovenska,ale pri prujezdu noveho statu vlozit navigacni CD pro dany stat. tzn vjedu do Rakouska tak vyhodim CD co tam je a vlozim CD Rakouska,pri vjezdu na slovensko,vyhodis Rakouske CDa vlozi Slovensko. navigace se te zepta pokracovat a nebo vyberes posledni cil,coz je adresa domu na slovensko

Odesláno

NO ale ked idem s Irska tak na cd s UK & Irsko nedam moju domovu adresu:( uz som to skusal, mozn otak Bratislava by sla to som neskusal...

A novu navigaciu LADA :D ale nie mam navigaciu aj v mopbile ale je predsa XY krat lepsie ,ze ked mam soferovat 2 dni tak nebudem cumiet na malinky displej na mobile :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...