makovice Odesláno 23. prosinec 2002 Odesláno 23. prosinec 2002 Ok, ty plechovky nech doma Jinak jsem cistej Zizkovak!!! Makovice Citovat
michal 206 Odesláno 23. prosinec 2002 Odesláno 23. prosinec 2002 ...cistej zizkovak? ty se mejes? Citovat
Stefan Odesláno 23. prosinec 2002 Odesláno 23. prosinec 2002 Tak už mám CD a chodí makovici patří velký dík.Koukal sem jen tak na ceny jen a? se autu nic nestane nebo chodim pěšky. Citovat
makovice Odesláno 25. prosinec 2002 Odesláno 25. prosinec 2002 Hele ty rejpale. Ja se meju, ale jestli narazis na cerno co tu chodi po ulicich, tak to tu neni puvodni obyvatelstvo... i kdyz je jich tu ted mozna vic Stefan: to jsem rad, ze to chodi. Ty pivka jsi prinesl akorat, zrovna jsme si je dali k veceri Makovice Citovat
makovice Odesláno 6. leden 2003 Odesláno 6. leden 2003 Zdarek, chystam inovaci ... prelozit zasr.ny nemecky texty do CZ a odstranit nefunkcni odkazy (treba el. schemata). Tak az se mi to povede tak Vam to sem napisu. Pro pripadne PC piraty, co by chtely to (ty) zkopirovat, tak to CD musi mit, akorat ten spravnej LABEL aby ho ten program poznal. Jinak je to celkem fuk co na nej date!!!! Tak hodne stesti. Makovice PS: Ty videa potrebujou kodek, kterej se da stahnout z mrkvosoftu (Najdete si kodeky pro WMedia Player 8 .. myslim ... snad) Citovat
oddie Odesláno 6. leden 2003 Odesláno 6. leden 2003 Makovice: teda, že se ti chce, to překládat. Mně to bohatě stačí takhle v němčině, já jsem úúúplně spokojenej... Udělal jsi to dobře, na to jedno CD-čko Citovat
merkurek Odesláno 6. leden 2003 Odesláno 6. leden 2003 No pokud to maká v xp tak bych taky měl zájem o to cd kde si ho mám objednat?? Citovat
Dydzej Odesláno 7. leden 2003 Odesláno 7. leden 2003 Makovice: a co treba sehnat tech zbylejch 5 CD, aby ty odkazy funovaly Ja vim o tom, ze je maj v Rusku (jinde jsem to zatim bohuzel nenasel), da se to sice objednat, ale za 130U$D , nevim ve kterym jazyce a ani jak jsou spolehlivi :( , nerad bych nekoho sponzoroval Spis by to chtelo zapojit do akce dobre zname z Peugeot servisu, pokud nekdo nekoho takoveho mate (ja bohuzel ne ). Dydzej Citovat
makovice Odesláno 7. leden 2003 Odesláno 7. leden 2003 No i to by slo, ale ja tam taky znamy nemam. A ta prace je vicemene zadarmo, tak je to lepsi nez dratem do oka :D Ale jak rikam jsem pro!!! Mozna se zkusim zeptat primo a pak poreferuju. Merkurek: Jestli se nekdy obevujes v Praze, tak mi cinkni. Muzu ti to CD prepalit, nebo ti ho muzu i poslat. 603243997 Makovice Citovat
merkurek Odesláno 8. leden 2003 Odesláno 8. leden 2003 Dobrá Makovice určitě zavolám .. a do Prahy moc nejezdím ... Citovat
makovice Odesláno 8. leden 2003 Odesláno 8. leden 2003 Tak jsem dneska psal do Peugeotu jestli maj ty CD a za kolik dyztak. To jsem zvedavej kdy odpovedej Asi to moc brzo nebude .. Takze pokud nekdo mate znami, tak to zkuste pres ne!!! Makovice Citovat
Dydzej Odesláno 8. leden 2003 Odesláno 8. leden 2003 Tipuju ze odpoved bude bud 20-30 tisic, nebo spis ze je to urceno jen pro autorizovane servisy Peugeot. Holt informace jsou taky zbozi. Ted mi kv92931 (diky!) poslal link do Polska kde to nabizej taky (uz potvrzena cena 40 euro). Tak jsem jim tam napsal a uvidime, kdyztak se podelime. Na svejch strankach navic tvrdi, ze kompletne tech CD ma bejt 13, mozna i vic [Editováno 1/9/03 Dydzej] Citovat
varuz Odesláno 16. leden 2003 Odesláno 16. leden 2003 No já mám se svou 205 1.9D taky dost problémů takže jestli ty CD obsahujou cokoli o mém autě tak bych je uvítal. Můžu je i komukoli přepálit, nebo vytvořit soubory(image) a umístit na NET. Trochu se v tom vyznám, protože jsem programátor. správce sítě a tak. Takže jestli by byly k dispozici jakýkoli CD tak jsem ochoten je komukoli přepálit a popřípadě zaslat. va_ruz@volny.cz Citovat
tomson Odesláno 16. leden 2003 Odesláno 16. leden 2003 Já je mám mohu ti je poslat na dobírku kdýž tak mi zavolej nebo pošli adresu meilem.602-704-987 nebo 604-616-979. Citovat
makovice Odesláno 16. leden 2003 Odesláno 16. leden 2003 varuz: tak to ses druhej To CD uz je ke stazeni na mym serveru ftp://lektor.fsik.cvut.cz/pub/PeugeotClub/PeugeotCD.iso :D :D :D [Editováno 1/17/03 makovice] Citovat
jp.trnka Odesláno 24. leden 2003 Odesláno 24. leden 2003 mam velky zajem o toto 2cd. Je mozno se dohodnou t na e-mailu: jp.trnka@atlas.cz? Citovat
reboot Odesláno 27. leden 2003 Odesláno 27. leden 2003 Pjosím,pjosím,jak se má to CD (ta kompilace-výcuc z těch dvou) jmenovat?Stahnul jsem si ten iso obraz,jenže byl nějakej po.... (předpokládám chybu na svém přijímači,nikdo jinej si tu nestěžuje),takže soubory jsem z něj vytáhnul,ale chybí mi název cedesa. Předem dík za radu. Citovat
voštík Odesláno 27. leden 2003 Odesláno 27. leden 2003 reboot: CDPR001 - to je ten orig nazev toho CD (jsou to nuly, ne \"O\") Citovat
Guest Masinka Odesláno 27. leden 2003 Odesláno 27. leden 2003 Bacha, ale ty CD nejsou bez chyby. napr. u 405 maji otoceny brzdice na predek a na zadek, tak jenom doufam ze to takhle neni ve vice vecech, chce si to radsi prvne poradne zkontrolovat. BTW presne tyhlo CD jsem ted videl v jihlavskym servise, takze taky bacha aby vam neobjednali neco jinyho nez chcete!! Citovat
voštík Odesláno 27. leden 2003 Odesláno 27. leden 2003 masinka: a nemaji tam treba i ty ostatni? Ze by se k nam potom nejak zatoulaly na par chvilek a my uz si s tema ISOs nejak poradime Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.