Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele ty rejpale. Ja se meju, ale jestli narazis na cerno co tu chodi po ulicich, tak to tu neni puvodni obyvatelstvo... i kdyz je jich tu ted mozna vic ;)

Stefan: to jsem rad, ze to chodi. Ty pivka jsi prinesl akorat, zrovna jsme si je dali k veceri ;)

Makovice

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdarek, chystam inovaci ... prelozit zasr.ny nemecky texty do CZ a odstranit nefunkcni odkazy (treba el. schemata). Tak az se mi to povede tak Vam to sem napisu. Pro pripadne PC piraty, co by chtely to (ty) zkopirovat, tak to CD musi mit, akorat ten spravnej LABEL aby ho ten program poznal. Jinak je to celkem fuk co na nej date!!!! Tak hodne stesti.

Makovice

PS: Ty videa potrebujou kodek, kterej se da stahnout z mrkvosoftu ;) (Najdete si kodeky pro WMedia Player 8 .. myslim ... snad)

Odesláno

Makovice: teda, že se ti chce, to překládat. Mně to bohatě stačí takhle v němčině, já jsem úúúplně spokojenej... Udělal jsi to dobře, na to jedno CD-čko :)

Odesláno

Makovice: a co treba sehnat tech zbylejch 5 CD, aby ty odkazy funovaly :o

Ja vim o tom, ze je maj v Rusku (jinde jsem to zatim bohuzel nenasel), da se to sice objednat, ale za 130U$D :mad:, nevim ve kterym jazyce a ani jak jsou spolehlivi :( :( :(, nerad bych nekoho sponzoroval ;)

Spis by to chtelo zapojit do akce dobre zname z Peugeot servisu, pokud nekdo nekoho takoveho mate (ja bohuzel ne :( ).

Dydzej

Odesláno

No i to by slo, ale ja tam taky znamy nemam. A ta prace je vicemene zadarmo, tak je to lepsi nez dratem do oka :D :D :D

Ale jak rikam jsem pro!!! Mozna se zkusim zeptat primo a pak poreferuju.

Merkurek: Jestli se nekdy obevujes v Praze, tak mi cinkni. Muzu ti to CD prepalit, nebo ti ho muzu i poslat. 603243997 ;)

Makovice

Odesláno

Tak jsem dneska psal do Peugeotu jestli maj ty CD a za kolik dyztak. To jsem zvedavej kdy odpovedej ;) Asi to moc brzo nebude .. :( Takze pokud nekdo mate znami, tak to zkuste pres ne!!!

Makovice

Odesláno

Tipuju ze odpoved bude bud 20-30 tisic, nebo spis ze je to urceno jen pro autorizovane servisy Peugeot. Holt informace jsou taky zbozi.

Ted mi kv92931 (diky!) poslal link do Polska kde to nabizej taky (uz potvrzena cena 40 euro). Tak jsem jim tam napsal a uvidime, kdyztak se podelime. Na svejch strankach navic tvrdi, ze kompletne tech CD ma bejt 13, mozna i vic :o

[Editováno 1/9/03 Dydzej]

Odesláno

No já mám se svou 205 1.9D taky dost problémů takže jestli ty CD obsahujou cokoli o mém autě tak bych je uvítal. Můžu je i komukoli přepálit, nebo vytvořit soubory(image) a umístit na NET. Trochu se v tom vyznám, protože jsem programátor. správce sítě a tak. Takže jestli by byly k dispozici jakýkoli CD tak jsem ochoten je komukoli přepálit a popřípadě zaslat. va_ruz@volny.cz

Odesláno

Pjosím,pjosím,jak se má to CD (ta kompilace-výcuc z těch dvou) jmenovat?Stahnul jsem si ten iso obraz,jenže byl nějakej po.... (předpokládám chybu na svém přijímači,nikdo jinej si tu nestěžuje),takže soubory jsem z něj vytáhnul,ale chybí mi název cedesa.

Předem dík za radu.

Guest Masinka
Odesláno

Bacha, ale ty CD nejsou bez chyby. napr. u 405 maji otoceny brzdice na predek a na zadek, tak jenom doufam ze to takhle neni ve vice vecech, chce si to radsi prvne poradne zkontrolovat.

BTW presne tyhlo CD jsem ted videl v jihlavskym servise, takze taky bacha aby vam neobjednali neco jinyho nez chcete!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...