TomThom Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Už mě přestalo bavit věčně tahat dva mobily, takže sháním mobil na dvě simky. Chci do něj investovat tak max. do 3 tis.Kč. Nabídku jsem sice na netu našel docela širokou, ale spíše by mě zajímal tip od někoho, kdo takový mobil používá, co by stálo zato.. Citovat
Fx Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 No, nejlepší je si ten telefon někde v obchodě osahat. Běžná čínská CECT produkce například neumí vyhledávat v tel. seznamu dle jména, i když má třeba televizi nebo wifi... Citovat
dolly1010 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Hlavně si dávej bycha na čínský mobily!!! Já měl tu zkušenost s Evolve, a pak ještě asi se dvěma (nevim jak se jenovali). Byli nabouchly funkcema (ani jeden nefungovala pořádně) a všechn uměli 2 SIMky. Pokud ti jde jen o telefonování, tak si ho klidně kup. Ale pokud od mobilu něco očekáváš, tak bych šel do nějakej známější značky. Samsung má myslím dualSIM mobil. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Samsung D880 - Bezproblemovej a hlavně funkční http://www.mobilmania.cz/default.aspx?article=1117761 Ale spiš to vidim někde na nějakej bazar, není to nic novinkovýho tak jestli je ještě v prodeji [upravil dne 6/1/10 Radek Hurvajz] Citovat
TomThom Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 Recenze na ty čínské nic moc, takže půjdu do nějakého značkového, třeba i bazarového. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Pokial je ten samsung, ako vsetky ostatne, tak taky zadna vyhra ... Tamten vyzera, respektive je to v podstate D900 tovka ... Ta mala hned vice nevyhod 1. Slider po case stunul, a vickrat sem videl problem, jej vubec otverit ten telefon ... Slider se proste zasral tak, ze to byla hruza 2. Velmi krehky kryt displaya, velmi lahko sa pukne, a casto rovno uz aj na display, videl sem jich fakt nosu popraskanych a znicenych ... 3. Telefon je relativne dost pomaly V posledni dobe se hlavne u samsungu rady D a U vyskytujou problemi so softem, a to tak, ze vypadava signal... Bezne je ucastnik zapojen, zavolate a ejha, on je vypaty. Zachvilu mi pride SMSka o zmeskanem hovoru ... Nevim, ci je prave to ono... Dual SIM telefony som uz riesil , ale na trhu je biedny vyber ... Respektive zname a silne znacky ako NOKIA ci SE ho nemaju v ponuke, aspom tu na SK a myslim ze i vubec obecne, a tak je SAMSUNG asi najmensie zlo ... Najlepsie je popozerat konkretny model, ktory sa ty paci, a pocitat par recenzii, nielen od mobilmanie a podobnych stranok, ale aj od uzivatelov, tam sa najviac docitam na www.fony.sk ... Citovat
TomThom Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 Tak to jsi mě nepotěšil. Skoro přemýšlím, že se na to vykašlu, protože tahám dvě starší N6230i, které jsou bezproblémové a jsem s nima spokojen. Jediný problém je ten, že musí být 2ks, takže představa to najednou není moc lákavá, abych si koupil něco, co trpí řadou neduhů...Ale jsem rád, že jste na můj dotaz reagovali, protože to jsou informace, které se člověk mnohdy v recenzích nedozví. Díky. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Toho samsunga máme ve firmě, je tam dost používaný už rok a půl a je bez jedinýho problemu, teda až na to že nam ho jedna .... ukradla, ale diky tomu že jsou tam dvě sim což nevědela tak nám ho docela rychle vrátila;) Nenabizel bych něco co nevim že funguje, a to jak vypadá bych rozhodně neřešil, D900 byl podobnej, ale měl drahu pro slide plastovou, tenhla ji má asi z kovu protože vyskakuje uplně nádherně i po roce a půl, jestli si ho chceš ohmatat tak v Nachodě je to možné Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: Radek Hurvajz Toho samsunga máme ve firmě, je tam dost používaný už rok a půl a je bez jedinýho problemu, teda až na to že nam ho jedna .... ukradla, ale diky tomu že jsou tam dvě sim což nevědela tak nám ho docela rychle vrátila;) Nenabizel bych něco co nevim že funguje, a to jak vypadá bych rozhodně neřešil, D900 byl podobnej, ale měl drahu pro slide plastovou, tenhla ji má asi z kovu protože vyskakuje uplně nádherně i po roce a půl, jestli si ho chceš ohmatat tak v Nachodě je to možné D900 mnel take kovove kolajnice ... Jde o to, ze to nedela 100 percent samsungu, mam kamarada co ma D900 vku uz 3 roky, a je jak nova ... Proste je jen haklivejsi, a osobne, kdo je zvykli na nokie, nevim ci si na samsunga zvykne ... D880 predavali v O2, v zvyhodnene cene, a reklamaci nanho bylo pozehnane. Ja len za sebe tvrdim, ze tu neni na trhu zatim nic, co by solidne vyhovovalo, aspom podle mne ... Samsung je ako tak, urco lepsi jak ty cinske sroty, ale i tak ma k priemernemu funkcnemu telefonu daleko ... Ja, a spousta lidi okolo caka na nejaky normalny dual sim telefon, nejlepe od nokie, staci uplne jednoduchy, bez symbianu ale funkcni ... Citovat
TomThom Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 A jaká je prosim tě reálná výdrž baterie u toho S880? Denně provolám služebně cca 20 min, 5 min soukromě a do toho využívám kalendář s poznámkama. [upravil dne 7/1/10 TomThom] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Baterku ma 1200 mAh co je celkom slusne, i ked samsung nevie tak narabat s elektrikou ... Realna vydrz bude niekde medzi 3 az 5 dnami ... Naozaj sa to neda povedat presne ... Ale menej by ti vydrzat nemal ... Citovat
TomThom Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Tak to jde. Nabíjet obden by se mi to nechtělo. Baterie jsou v tom stejné jako do Nokie? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Ne ne, to urcite ne Samsung je neco uplne jineho ... Dizajnovo sou ty telefony podarene, display je celkem dorby, az nadprumerny, taky sou celkem lehke a uzke ... Takisto SLIDE je vynikajuci, pokial ide ... Ale tam vyhody, v podstate pro mne padaji ... Menu by mohlo byt vyriesene lepsie, zvyknes si nanho, ale proste pridal by som tam viac logickosti a prehladnosti. Fotoaparat je cista katastrofa, a 2mpx od nokie ho s prehladom predbehne ... Rychlost je priemerna, bateria a vydrz tiez... Samsungy boli a mozno aj budu najkrehkejsimy telefonmi, takze bacha na pady, na prasne prostredie, ne zle zaobchadzanie ... Pokial to dodrzis, tak moze ty vydrzat dost dlho Citovat
Dopiťák Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 v tomhle vam muzu oponovat mel sem E700 samsung a best telefon malej jednoduchej lechkej..pak sem mel u900soul taky good ale uz to neni moje kafe ...ale oba dva byly bez jakekoliv zavady a tu e700ku sem mel 5let s jednou baterii..a oba dva telefony byly pracovni tudis v prasnem prostredi ..dostal se i do styku s olejem a v poho.. Citovat
Aluška Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 :D nějak nejdu s dobou . Já mám samsunga E700 už od té doby, co se začali vyrábět, ani nevím, kolik let 6?? Baterka je stále původní, není problém, aby vydržela celej tejden , u mýho prvního mobilu alcatelu, jsem měnila baterku téměř každej rok. Ale je asi pravda, že je to mobil hodně citlivej na zacházení a určitě tomu přispívá, že je to véčko. Displej mám už 4, první odešel asi tejden po záruce, druhej vydržel 2 roky, 3 asi měsíc-ten byl očividně vadnej, no a teď mám čtvrtej a zatím se drží . Kdybych si měla kupovat novej mobil, tak asi zase nějakej samsung, škoda, že nedělají nějaké pořádné véčko , jsem na ně nějak ujetá . [upravil dne 7/1/10 Aluška] Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 ja mam dual sim mivvy dual nio, stal asi 2000, fungunje v pohode ale ma par chyb. treba - kdyz hledas v jmenem seznamu - muzes zadat jen prvni pismeno neukladaji se odeslane zpravy pris psani sms je pomaly nema to menu z nokia nejde nastavit jina tapeta to jsou negativa, ktera jsou realna, ale spis bych rekl, ze uz jsme moc zhyckani. driv jsem mel motorolu jako krava, s jednoradkovym displejem a antenou jak krava, z toho presel na 5110, Siemens S70, sony ericsson T630, sluzebni nokie apod. . Nejlepsi byla asi E51 ale po provozni strance absolutne v pohode, vydrzi mi cca 1 tyden (moc netelefonuju), ma dotykovy displej, je lehky a nevypada nejhur a melli ho v alzasoftu :-) Citovat
Haryk Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 mám ten čínskej EVOLVE zatím OK jen ten foťák nic moc,ale za ty prachy je v poho na volání stačí a SMS zvládá Citovat
Vvitty Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Nokie takove telefony nedela, protoze vetsinu produkce prodava pres operatory a ty o takovyto produkt nemaji zajem... nechteji, aby mel zakaznik simku od konkurence a dve cisla vlastni site pro ne neni problem spojit na jednu SIM. Citovat
Fusion Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Včera sem náhodou našel http://www.gsmobil.cz/ Měly by snad být české výroby, jestli sem správně pochopil http://dualsim-tes.cz/obchodni.php Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Tak panove, porovnavat E700 s novymi \"slajdermi\" od samsungu ? E700 boli na svoju dobu priam spickove, a stali nejaky ten peniaz, sam so ho chvilu mal na kseft, ale to je neco uplne jineho, jako ty dnesny modely ... E700 vku sem jako novinku kupoval za 8 tisic. pod ruku, cisto novej, a prodal sem ho za 11 tis. , pritom neakciova cena byla vtedy 18 tis. Sk ... Tu u tehle telefonu, nehrozi, a sou delany trocha levneji a s jinych matrosu, a samozrejme doba postoupila Vvitty, nokia dela i kopu telefonu, ktere v ponukach operatoru nenajdes, treba vysoke managerske stroje, alebo uplne uplne levne low-endy , proto si myslim, ze jeden model s dual sim by ich nezabil. Navic si myslim, ze v tehlete dobe, kdy neni v konkurenci co vybyrat, by jim isli na odbyt velmi slusne ... Scratch E51 mam i ja Takisto mam doma este E50 a bude E52, telefon sity na mieru pre mna A ten toho uz vydrzal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.