marXtone Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Zdravim vsechny na foru.. Pujdu rovnou j veci, projel jsem opravdu nechutnou diru na silnici celym autem, nejakej vysekanej asfalt hned za Jihlavou (kdo vi o cem mluvim :-) a od ty doby se me pri rychlosti nad 90km/h ozyva ze zadu podivny hukot umerne zesilujici rychlosti a hlavne vaze auta. Mam P406. Neporadi nekdo, co jsem znicil ? Diky za info. Citovat
vojty Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 daj skontrolovat geometriu, zavesy kolies a riadenie. Mozno tam je nieco zohnute, vela zdaru Citovat
marXtone Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 Geometrii beru jako posledni moznost, v servisu stoji 800,-. Ja jen jestli se nekomu neco podobnyho nestalo, ale na tenhle dotaz se asi opravdu spatne odpovi. Ten zvuk je podobnej projizdejicimu autobusu kolem auta. Ale autobus to neni.. :-) S kamaradem zkontroluju loziska a pak se uvidi .. Citovat
TB Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Čeká mě výměna ložiska v zadním kole (P 309), takže hukot, který popisuješ, je hodně podobný mému. Když jedu prázdný, tak je to celkem bez problému. Problém nastává při naloženém autě, takže příčina bude možná tam. Citovat
Dave_k Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Gumy jsi zkontroloval? Mohla se poškodit mřížka a udělat boule a ta udělá taky hodně bordelu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.