Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Příště už si ho asi vezmeš? Ve Slušticích nic nemají?

[upravil dne 25/2/10 HonzaZ]

No tak to si piš!!! Jenom nevim kam bych eště na vrakáč jel, nikde jinde ho nemaj.

To nevim, zkusim to. Tam sem tušim nepsal.

Podívá se mi, za hodku budu volat znova. Tak uvidíme...

[upravil dne 25/2/10 PanKuko]

[upravil dne 25/2/10 PanKuko]

Odesláno
Původně zaslal: PanKuko

Tak ani ve Slušticích nemají!:-(

to Dave_k: Kdyby se Ti povedla ta fotka bylo by to supr, díky.

Tak ani foto už dávat nemusím. Dneska jsem koukal na ten držák a našel jsem tam samolepku, ze to je z citroenu. Konkrétně Xantia facelift. Má 3 úchyty. 2 dole a 1 nahoře na boku. Celé to je ještě ve filcovém uzavíratelném pouzdře.

Č.5

[upravil dne 25/2/10 Dave_k]

Odesláno

PanKuko a nešel by ten na Phillipse upravit? Obávám se, že to asi bude problém na vrakáčích sehnat samotný držák, protože většinou si lidé dovybavují auto changerem a to samozřejmě s držákem. Já ho taky ve Slušticích dostal i s držákem.

Odesláno

No eště zkouším jeden držák. A když ani ten nevyjde tak to asi dopadne že zkřížím ten z C5ky s tim na Philipse aby mi v tom držel changer a to celý v autě...hh

• O 3 roky později...
Odesláno

Ahojte...

Obnovim stare temy CD menicov. Kupil som si asi pred tyzdnom original CD menic Clarion od znameho zo 406tky k mojmu original autoradiu Clarion na CD kedze sa mi tam to original radio najviac paci a nechcem ho menit za ine ale CD uz malokedy nacita. Mam problem s povolenim cez PP2000. Pozeral mi to aj clen Poldy a nenasiel to kde sa menic povoluje a ani dnes mechanik co k nemu chodim tak mi to v PP2000 nemohol najst. CD menic by mal byt v poriadku lebo som to skusal cez vikend u znameho v jeho aute co tam ma svoj menic nainstalovany tak sme ho len prepojili za radiom ten modry konektor a hral aj ten moj. Ale ja ked ho dam do auta a zapem radio tak si len nacita kazde CD a potom sa nic nedeje. Dokazem akurat vysunut zasobnik na CD po stlaceni tlacidla na menici. Ked stlacim tlacidlo na radiu na spustenie menica tak sa nic nedeje. Neviete mi poradit kde moze byt problem? Jedine ze by to robilo problem ze je tem menic zo sedana ale rocnik ma myslim 2000 ako ja bez MUX a myslim ze tam mal origo JBL??? Alebo potom jedine ze by to trebalo nejako specialne v tej diagnostike povolit a neprisli na to. Tuto davam foto radia...

post-40199-14109630600134_thumb.jpg

[upravil dne 11/4/13 18:20 od Bugi]

Odesláno

A takto to mam len zatial provizorne zapojene formou cokoladky koli odskusaniu a povoleniu menica. Ale dnes som uz natiahol kable po aute tak ked to nejako rozchodim tak ho mozem osadit do kufra napevno...

post-40199-14109630600286_thumb.jpg

Odesláno

je treba nastavit pres diag

konfigurace BSI - pritomne pocitace - CD menic

konfigurace displeje - pritomnost CD menice

Odesláno

alebo este som premyslal ci nie je problem v tomto konektore ktory nemam nikam zapojeny kedze neviem na co sluzi. :myslim Tak poprosim ozrejmit ci ho tam poterbujem a ci to nie je koli nemu nahodou ze ho ten menic diagnostika nenajde? Konektory boli obidva vycvakane ze jeho auta a dal mi ich k menicu. Ale ten trojfarebny som rozpojil ked som nevedel kam tie kable mam pripojit a ci ich tam vobec treba...

post-40199-14109630600537_thumb.jpg

Odesláno

na cd changer staci jen ten modrej konektor

urcite ti bude chybet povolenej changer v te konfiguraci displeje

Odesláno

teraz som volal tomu mechanikovi a ze v BSI to pozeral a tam bolo len nejake obmedzenie rychlosti a podobne veci a ze menic tam nevidel ale ze display neskusal pozerat tak este by teoreticky mohol byt aj v tom problem.

• O 3 týdny později...
Odesláno

takze oznamujem ze problem je uspesne vyrieseny a menic funguje ako ma. Bolo to naozaj len v tom povoleni a povolil mi to clen Wojtech na zraze v Belej. Aj touto cestou mu este raz velmi dakujem :papa

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...