PanKuko Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Hoj lidi, zas bych potřeboval poradit. Dal jsem se do toho zapojování, kabel jsem natáhnul, sundal polstr...mám už i jinej s dírou na měnič ale ten kastlík na měnič je asi z jinýho auta, možná kombi nevim. No prostě mě tam nejde nijak uchytit, má totálně jinak díry atd. Nemá někdo kastlík na sedan?? Díky moc Citovat
PanKuko Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Co tady sou fotky tak díry mám stejne jako ten červenej fešák. Jen ten můj kastlík na měnič je má uplně jinak. Takže bych potřeboval sehnat kastlík do sedanu. A pak mám eště jednu otázečku...na changeru z boku je taková drážka se třema polohama. V H a 45...je mi jasný že to je jak changer je, jestli leží stojí apod. Jen nevim jestli se to přecvakuje samo nebo jestli to musim přehodit já na to V když bude nastojato? Díky Citovat
Dave_k Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Tu polohu musíš nastavit ty. Zevnitř na tom jsou pružinky který vyrovnávají rázy ze silnice V=vertical H=horizontal. Jinak nějakej držák doma mám. Buď sem nebo mě do mejla pošli foto s rozměrama těch děr, jak na držáku co máš tak v autě, já to porovnám a dám vědět. Citovat
PanKuko Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Ahoj, tak fotku mýho držáku posílám a fotka toho jak to vypadá v autě je vejš od Ferryho. Jestli sem to dobře okoukal tak by to mělo mít dva držáky směrem na tu malou bočnici v kufru a jeden dolu na podlahu, tam zustal trčet šroub od původního kastlíčku. Ten můj má všechny 3 držáky směrem na tu příčku a jeden jedinej z nich pasuje na díru. Tak dobrý, tu polohu přehodim, někdo ho měl asi naležato tak je to na H čko. Dík moc [upravil dne 22/2/10 PanKuko] Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 tohle by mohl byt drzak z C5, kterej je zavesenej pod predni sedackou spolujezdce ten na moji fotce taky neni do 406 sedan, ale je to upravenej drzak z 406 kombi musel jsem uriznout a privarit ty packy trochu jinak Citovat
PanKuko Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 No brouzdal sem fórem a našel sem tohle ( viz. níže ). Si myslim, že by to mohlo bejt to co já potřebuju, ne?? Bohužel to je už prodaný, ale aspoň pro představu co vlastně shánim. Psal sem i známému do Peugeota, uvidíme jestli to eště mají jako ND. Citovat
HonzaZ Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 V nejhorším případě, pokud by to ještě v peugeotu měli, tak obj. č. 6560H2 a cena 1190,-. Citovat
PanKuko Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: HonzaZ V nejhorším případě, pokud by to ještě v peugeotu měli, tak obj. č. 6560H2 a cena 1190,-. Díky moc za info, jenom ta cena je trochu šílená. Uvidíme s čim přijde ten známej. Obrázek bys k tomu asi neměl, co? Kdybych to třeba sháněl na vrakovištích ať vim přesně co hledat. Díky Citovat
HonzaZ Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Jedině ze service boxu. Nebo zkus vrakoviště. [upravil dne 22/2/10 HonzaZ] Citovat
PanKuko Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Z toho to vypadá, že to asi drží jen na dvou šroubech... A pak je nějakej pásek pod tim nejspíš. Jinak děkuju moc, lepší tohle než nic. Takže to co sem posílal předtim taky asi nebude ono. Jinak kdyby někdo chtěl, mám navíc držák na CD měnič asi z C5ky, černej slušnej levej koberec do kufru na P406 + ten kaslík do toho i s tim plastovym šroubítkem. Citovat
HonzaZ Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 K tomu kostřícímu pásku píšou - pro zážehové motory. Asi kvůli odrušení. Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 ten pasek odruseni spojuje karoserii s objimkou spojky katalyzatoru a stredniho tlumice, momentalne ho mam utrzenej a visi mi pod autem, chytnul jsem s nim nekde pri projizdeni zaveji, nejaky rozdil v kvalite reprodukce nebo prijmu radia nepozoruju Citovat
HonzaZ Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 No jo, ale oni ho mají u držáku CD changeru a ne pod autem. Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 ja vim, ze v serviceboxu je to v podslozce Autoradio - odruseni, ale je to fakt ten pasek co je pod autem mezi vyfukem a podlahou Citovat
PanKuko Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 Zdravim, nikdo jste doma nenašel držák na můj changer? Z vrakoviště sem se akorát dopátral držáku z 407ky, to bude ale asi jinej co? Citovat
HonzaZ Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 407ma ho má naležato. Kde jsi byl na vrakáči? Citovat
Dave_k Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Když si vzpomenu tak se zítra kouknu jakej přesně mám. Kdyžtak zkusím i foto. Citovat
PanKuko Odesláno 25. únor 2010 Autor Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: HonzaZ 407ma ho má naležato. Kde jsi byl na vrakáči? Psal jsem asi do 4rech. Dva sou kousek od Říčan, jeden na Kladně a ten čtvrtej na Stodůlkách v Praze. Ty mi psali teď, že držák maj. Za 300Kč, tak si tam pro něj jedu. Snad to bude ono. Zatim ahoj, pak se ozvu jak sem pochodil. Citovat
HonzaZ Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Tak držím palce, ať je to ten pravý. V těch Stodůlkách, nebo spíš Butovicích je pěkně zašitej. Citovat
PanKuko Odesláno 25. únor 2010 Autor Odesláno 25. únor 2010 Tak bohužel o5 ne! :-( Nebylo to ve Stodůlkách ale ve Slanym. Určitě by mi do auta šel, jen to je držák na měnič Philips a já mám Clarion. Jen mě jaksi nenapadlo si vzít ten můj měnič s sebou tak mám doma další držák kterej mi je k ničemu. :-( Je mnohem větší než potřebuju... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.