Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar kolegové,

olympijské hry se blíží a já hledám něco na kolej ke svýmu noťasu, abych přes něj mohl telku sledovat.

Minulej ježišek mi přinesl Digivox mini III od MSI a cca po měsíci se to nějak vys..lo. Bohužel se k tomu ztratil záručák a tak to nemůžu ani reklamovat.

Teď bych rád něco slušnýho za rozumnou cenu, něco mezi 1000 a 1500. Nesosáte digitál z něčeho podobnýho doma, v kanclu nebo na cestách?

[upravil dne 4/1/10 Vertex]

Odesláno

Já používám tenhleten http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63113 a jsem s ním celkem spokojenej. S přiloženou anténou to nebyla žádná sláva. Taky ta anténa má nějakej 10cm, nicméně pak jsem v práci našel starou anténu od nějakýho GSM modemu, která měla půl metru, přidělal jsem na ní klasickou anténní koncovu a to je teprve mazec. V práci mezi panelákama jsem bez problémů chytil všechny programy. Dokonce to na tu anténu chytá líp, než na anténu na baráku.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

To už záleží pak na síle signálu v daný oblasti. ;)

Jj, to je mi jasný, ale to jsem právě zrovna nechtěl. Když už mini telku do noťasu, tak bez kravský antény

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Původně zaslal: Dave_k

To už záleží pak na síle signálu v daný oblasti. ;)

Jj, to je mi jasný, ale to jsem právě zrovna nechtěl. Když už mini telku do noťasu, tak bez kravský antény

Když bude dobrej signál tak stačí malá anténa. ;)

Víš jak se to říká \"kde nic není ani smrt nebere a kde ani smrt nebere tam sedí člen rybářského spolku\" ;)

Kdyžtak jukni jaký je pokrytí tam kde to chceš sledovat na http://www.digitalnitelevize.cz/informace/dvb-t/dvb-t-v-ceske-republice.html :papa

[upravil dne 5/1/10 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...