Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můj tatík si chce kupovat auto a rozhoduje se mezi Partnerem nebo Berlingem, motor bud 1.6 nebo 2.0 hdi. Ten novější model - velká světla.

Mohl by mi někdo poradit jestli je mezi nima nějaký rozdíl nebo co by jste mi doporučili.

A ještě jedna věc lze nějak zjistit že jsou na autě stočené kilometry. Předem díky.

[upravil dne 3/1/10 matesxxl]

Odesláno

Pokial ja viem, tak tieto auta su dvojicky, teda su rovnake, az na predny znak.

na berlingu som jazdil vyse roka, je to velmi dobre auto.

Pokial chces nieco vediet o danom aute, tak najlepsie podla VIN.

Odesláno

Peugeoty jsou dražší jako ojetiny. Prý do Partnerů montují kvalitnější díly jsem slyšel. Asi bych tomu nevěřil, ale co se týče materialu interieru, musím potvrdit, že Peugeot je na tom o mnoho lépe než Citroen. Porovnával jsem u spoustu aut v mém okolí. Možná proto jsou ti PArtneři jako ojetiny dražší.

Odesláno

Ja mam partnera,sedel som aj v berlingu,no ja neviem berlingo bolo firemne tak aj tak zvnutra vyzeralo,nikdy necistene a bolo to vidiet.Ale tiez som kdesi postrehol nieco take ze partner ma kvalitnejsie diely,a o nieco lacnejsie .

Odesláno

Kamarádův táta si kupoval tuhle verzi novýho Partnera a zjistil, že stejná verze Berlinga je o pár kilo lehčí než Partner a prodejce mu nebyl schopen vysvětlit jak je to možný když jsou ty auta úplně stejný :)

[upravil dne 10/1/2010 Driver]

Odesláno

Kazdopadne podla mna su to skoro neznicitelne auta. Jazdil som na berlingu pokial som nemal jumpera a mozem povedat, ze to co berlingo odviezlo a aky teren zvladalo mu moze hociktory pick-up zavidiet.

Moje Berlingo jazdi vlastne doteraz, ma nabehanych okolo 310 tisic tusim. (DW8)

Odesláno

citroen určitě není bečková kvalita- je tam asi použito jiných materialu a proto i rozdíl v ceně. V interieru to jde poznat jistě, aśpoň u starého modelu určitě. Ty kovaná ramena na předku mám taky, berlingo má plechová.

Já bych si koupil určitě peugeota, minimálně to bude stejné a když by informace o kvalitě byla pravdivá, máš partnera kvalitnějšího ;)

[upravil dne 11/1/10 kodajz]

Odesláno

Ten vozík má 5,2 m. Na počudovanie to išlo dobre. Išiel som pre 5 metrové drevené hranoly a celkovo mohol náklad vážiť cca 600kg. Vozík má tiež okolo 600kg, tak je to skoro v pohode. Ale na svojom vozíku som viezol štrk a to bolo horšie. Celková hmotnosť vozíka bola 2100 kg. Mal som už strach, aby sa niečo nestalo.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Kamarádův táta si kupoval tuhle verzi novýho Partnera a zjistil, že stejná verze Berlinga je o pár kilo lehčí než Partner a prodejce mu nebyl schopen vysvětlit jak je to možný když jsou ty auta úplně stejný :)

[upravil dne 10/1/2010 Driver]

i výbava byla úplně stejná?? nevim se mi mc nezdá..naše berlingo (první 97 rok 300 000 km, bez závady..pouze běžná údržba, druhý berlingo rok 2007 60 000 km bez závady a další berlingo 2009 12 000 km a nic ..) Ten Peugeot je vždy o několik tisíců dražší (kdyžž je levnější tak ani zdaleka ve stejný výbavě..to jsou pak příplatky)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahoj.

Potrebujem poradiť. Mám Berlingo ale má kované predné ramená. Je ich možné zameniť za peugeot? Peugeot ramená sú lacnejšie. Prípadne je možné kované ramená nahradiť plechovými? V servise mi tvrdili že nie, pretože je tam trochu iný odklon a dralo by mi gumy, nemám chuť ale každých 60 tisíc km meniť celé kované ramená. Pritom na ten istý typ motora je v autokelly v ponuke aj plech aj kované. Vopred ďakujem, už v tom mám guláš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...