matesxxl Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Můj tatík si chce kupovat auto a rozhoduje se mezi Partnerem nebo Berlingem, motor bud 1.6 nebo 2.0 hdi. Ten novější model - velká světla. Mohl by mi někdo poradit jestli je mezi nima nějaký rozdíl nebo co by jste mi doporučili. A ještě jedna věc lze nějak zjistit že jsou na autě stočené kilometry. Předem díky. [upravil dne 3/1/10 matesxxl] Citovat
obaf Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Pokial ja viem, tak tieto auta su dvojicky, teda su rovnake, az na predny znak. na berlingu som jazdil vyse roka, je to velmi dobre auto. Pokial chces nieco vediet o danom aute, tak najlepsie podla VIN. Citovat
kodajz Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Peugeoty jsou dražší jako ojetiny. Prý do Partnerů montují kvalitnější díly jsem slyšel. Asi bych tomu nevěřil, ale co se týče materialu interieru, musím potvrdit, že Peugeot je na tom o mnoho lépe než Citroen. Porovnával jsem u spoustu aut v mém okolí. Možná proto jsou ti PArtneři jako ojetiny dražší. Citovat
serzo33 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Ja mam partnera,sedel som aj v berlingu,no ja neviem berlingo bolo firemne tak aj tak zvnutra vyzeralo,nikdy necistene a bolo to vidiet.Ale tiez som kdesi postrehol nieco take ze partner ma kvalitnejsie diely,a o nieco lacnejsie . Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 jsou stejne jen zly jazykove tvrdi že citroen je beckova kvalita peugeotu:D Citovat
Driver Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Kamarádův táta si kupoval tuhle verzi novýho Partnera a zjistil, že stejná verze Berlinga je o pár kilo lehčí než Partner a prodejce mu nebyl schopen vysvětlit jak je to možný když jsou ty auta úplně stejný [upravil dne 10/1/2010 Driver] Citovat
Martinsk Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Ja som mal na partnerovi napr. kované predné ramená a citroen má plechové. Asi tam je aj tá hmotnosť. Citovat
serzo33 Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 len to kovane rameno stoji nove 80€ a na plechove,tam sa da kupit samostatny cap do 15€, Citovat
obaf Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Kazdopadne podla mna su to skoro neznicitelne auta. Jazdil som na berlingu pokial som nemal jumpera a mozem povedat, ze to co berlingo odviezlo a aky teren zvladalo mu moze hociktory pick-up zavidiet. Moje Berlingo jazdi vlastne doteraz, ma nabehanych okolo 310 tisic tusim. (DW8) Citovat
obaf Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 napadlo ma este, skus sa spytat Fusion-a, ten ma tiez partnera, mohol by ti poradit. Citovat
kodajz Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 citroen určitě není bečková kvalita- je tam asi použito jiných materialu a proto i rozdíl v ceně. V interieru to jde poznat jistě, aśpoň u starého modelu určitě. Ty kovaná ramena na předku mám taky, berlingo má plechová. Já bych si koupil určitě peugeota, minimálně to bude stejné a když by informace o kvalitě byla pravdivá, máš partnera kvalitnějšího [upravil dne 11/1/10 kodajz] Citovat
Martinsk Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Pozrite na toto. To je môj partner a ten vozík, čo ťahám ... Citovat
Martinsk Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Ten vozík má 5,2 m. Na počudovanie to išlo dobre. Išiel som pre 5 metrové drevené hranoly a celkovo mohol náklad vážiť cca 600kg. Vozík má tiež okolo 600kg, tak je to skoro v pohode. Ale na svojom vozíku som viezol štrk a to bolo horšie. Celková hmotnosť vozíka bola 2100 kg. Mal som už strach, aby sa niečo nestalo. Citovat
roman_d Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Původně zaslal: Driver Kamarádův táta si kupoval tuhle verzi novýho Partnera a zjistil, že stejná verze Berlinga je o pár kilo lehčí než Partner a prodejce mu nebyl schopen vysvětlit jak je to možný když jsou ty auta úplně stejný [upravil dne 10/1/2010 Driver] i výbava byla úplně stejná?? nevim se mi mc nezdá..naše berlingo (první 97 rok 300 000 km, bez závady..pouze běžná údržba, druhý berlingo rok 2007 60 000 km bez závady a další berlingo 2009 12 000 km a nic ..) Ten Peugeot je vždy o několik tisíců dražší (kdyžž je levnější tak ani zdaleka ve stejný výbavě..to jsou pak příplatky) Citovat
Spiroextra Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Ahoj. Potrebujem poradiť. Mám Berlingo ale má kované predné ramená. Je ich možné zameniť za peugeot? Peugeot ramená sú lacnejšie. Prípadne je možné kované ramená nahradiť plechovými? V servise mi tvrdili že nie, pretože je tam trochu iný odklon a dralo by mi gumy, nemám chuť ale každých 60 tisíc km meniť celé kované ramená. Pritom na ten istý typ motora je v autokelly v ponuke aj plech aj kované. Vopred ďakujem, už v tom mám guláš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.