Capy Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 poradí někdo copak je to za čidlo na přední straně motoru hned vpravo od čidla tlaku oleje. je takové větší kulaté s jením konektorem. Auto mi nedobíjelo a zjistil jsem že kabel patřící k altiku byl na tomhle čidle tak jsem ho dal na správné místo ale pro toto čidlo už tam jiný není. Případně nevíte číslo drátu k tomuto čidlu bude se m i lépe hledat. pro příklad přidávám foto z jiného motoru je tam vidět Citovat
subin Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Mohlo by to být čidlo pro budík tlaku oleje Citovat
vinorak Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 vlevo je čidlo pro nízký tlak (kontrolka) a to v pravo je pro tlakoměr( nevim jestli v mi16 na to máš budík, ale takhle to mám v 205gti, sice mám jenom 8v, ale bloky jsou v tomhle stejný Citovat
Capy Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 tak to je dobrý na běh motoru to vliv mít nebude. A mam pocit že moje mičko budík na tlak oleje nemá má teplotu oleje s hladinou. Ale zase výhoda kdybych si budíček dodělával:D Citovat
vinorak Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 no jediná 405ka co má všech šest budíků je T16, a pokud vím tak Mef ty budíky schání celkem urputně jinak kdyby si chtěl, mám doma gti budíky na díly, takže samotný tlakoměr bych měl, jenom by si ho musel vkusně zaintegrovat ten úplně vlevo, je to i s palivoměrem, ale dá se to odělit(řezem ) [upravil dne 3.1.2010 vinorak] Citovat
jardamacik Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Tohle cidlo mam taky volny drat neni tyhy sem prolezl vse a hledal ale nenasel Citovat
rootsky Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Bylo by to krásné, kdyby to šlo udělat s využitím původních čidel, ale mne to redukce pod oil filtr jistí. Prosba, dotaz: Plánuji na svou benzin atmosféru tři budíky, moje auto již má měřiče: teplotu vody, množství oleje, teplotu oleje. Nemám hudbu takže do otvoru autorádia použiju redukci autorádia DIN a do něj adaptér na tři budíky a teď jaké? Z audi přes e bay se za cca 1000-1500 dá koupit v uvedené sadě: Voltmetr, tlak oleje (do 5 barů), teplota oleje...Jasná volba je doplnit tlakoměr oleje, potom využít voltmetr (Tady bych potřeboval postrčit, protože ho v podstatě nepotřebuji, kam se voltmetr (případně ještě ampérmetr) napojuje aby byl k něčemu, co měří třeba v té audi?). Třetí budík bych potřeboval takto poradit, díval jsem se právě na ampérmetr a třeba vacuum, ale nakonec nevím jaký poslední budík tam lípnout, aby aspoň k něčemu byl. Děkuji za radu... Edit: Tak se to vyřešilo v tuningu. Vyhrál ampermetr na dobíjení. [upravil dne 7/7/10 rootsky] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.