Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

poradí někdo copak je to za čidlo

na přední straně motoru hned vpravo od čidla tlaku oleje.

je takové větší kulaté s jením konektorem.

Auto mi nedobíjelo a zjistil jsem že kabel patřící k altiku byl na tomhle čidle tak jsem ho dal na správné místo ale pro toto čidlo už tam jiný není.

Případně nevíte číslo drátu k tomuto čidlu bude se m i lépe hledat.

pro příklad přidávám foto z jiného motoru je tam vidět

31398986_1.jpg

Odesláno

vlevo je čidlo pro nízký tlak (kontrolka) a to v pravo je pro tlakoměr( nevim jestli v mi16 na to máš budík, ale takhle to mám v 205gti, sice mám jenom 8v, ale bloky jsou v tomhle stejný:super

Odesláno

tak to je dobrý na běh motoru to vliv mít nebude. A mam pocit že moje mičko budík na tlak oleje nemá má teplotu oleje s hladinou. Ale zase výhoda kdybych si budíček dodělával:D

Odesláno

no jediná 405ka co má všech šest budíků je T16, a pokud vím tak Mef ty budíky schání celkem urputně :D jinak kdyby si chtěl, mám doma gti budíky na díly, takže samotný tlakoměr bych měl, jenom by si ho musel vkusně zaintegrovat :aut

ten úplně vlevo, je to i s palivoměrem, ale dá se to odělit(řezem :))

[upravil dne 3.1.2010 vinorak]

post-0-14109611967153_thumb.jpg

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Bylo by to krásné, kdyby to šlo udělat s využitím původních čidel, ale mne to redukce pod oil filtr jistí.

Prosba, dotaz: Plánuji na svou benzin atmosféru tři budíky, moje auto již má měřiče: teplotu vody, množství oleje, teplotu oleje. Nemám hudbu takže do otvoru autorádia použiju redukci autorádia DIN a do něj adaptér na tři budíky a teď jaké? Z audi přes e bay se za cca 1000-1500 dá koupit v uvedené sadě: Voltmetr, tlak oleje (do 5 barů), teplota oleje...Jasná volba je doplnit tlakoměr oleje, potom využít voltmetr (Tady bych potřeboval postrčit, protože ho v podstatě nepotřebuji, kam se voltmetr (případně ještě ampérmetr) napojuje aby byl k něčemu, co měří třeba v té audi?). Třetí budík bych potřeboval takto poradit, díval jsem se právě na ampérmetr a třeba vacuum, ale nakonec nevím jaký poslední budík tam lípnout, aby aspoň k něčemu byl. Děkuji za radu...

Edit: Tak se to vyřešilo v tuningu. Vyhrál ampermetr na dobíjení:D.

[upravil dne 7/7/10 rootsky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...