Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi,

jak na diagnostice poznám špatný vstřik? Zdá se mi, že jeden klepe ( pokud teda neklepe hydroštel... ) na diag. je korekce na jednom -1, na druhém a třetím +0,5 a poslední je skoeo na nule.

díky

Odesláno

Od toho je to korekce, když je jeden v múnusu, další bude přece v plusu. Tyhle hodnoty jsou ještě OK. Na bejvalým jsem měl hodnoty až okolo 5 a taky to jezdilo ;) Klepat může taky řemenice atd. Test přes přepady - sundat je, sehnat si jiný hadičky který tam napojit a na konec stejný flašky. Pak jet v klidu, v zátěži, na volnoběh a měly by bejt stejně plný...

A jedno téma zruš :)

Odesláno

hmm... takže servisák si prostě jen řekl o 20tis za nový vstřiky. Korekce byly u jednoho vstřiku -1 a ostatní +0,3 takže to nebude tak strašný. Ach jo, úroveň servisů v čechách je vážně tragická.

díky za tip.

Jinak řemenice a rozvody nové, takže Buď setrvák, nebo hydroštel...

Odesláno
Původně zaslal: twoolf

hmm... takže servisák si prostě jen řekl o 20tis za nový vstřiky. Korekce byly u jednoho vstřiku -1 a ostatní +0,3 takže to nebude tak strašný. Ach jo, úroveň servisů v čechách je vážně tragická.

Tak Tě trochu uklidním. Není to jen Tvůj případ, já před rokem také vyhodil 20 000,-kč. za vstřikovače. Závada ale byla špatný-nefunkční DRV ventil.
Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno
Původně zaslal: brutall

Původně zaslal: twoolf

Tak Tě trochu uklidním. Není to jen Tvůj případ, já před rokem také vyhodil 20 000,-kč. za vstřikovače. Závada ale byla špatný-nefunkční DRV ventil.

Kde je DRV ventil ?

Odesláno

u mě je DRV OK ( vyzkoušeno ) EGR tam dávno není ( odpojen ). Zbývají vstřiky ( uvidíme po přepadové zkoušce ) a Hydoštel ( bůh chraň - kuchat se vevnitř se mi nechce ).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...