Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

2Destiny

mas pravdu, ze by to teoreticky mohlo byt tim jak popisujes. Ale jak je mozne, ze u me po vymene pneu uz k vibracim nedochazi vubec? A kola sem uz od te doby take nekolikrat prohazoval za zimaky+plech. Dale sem mel vibrace vzdy jen v te rychlosti 130km/h a na dalnici, kde moc volantem nekroutis :D

Jeste me napada, jestli to nemuze byt konkretnim typem litaku od Peugeota v kombinaci nejakeho pneu. Ja mam treba Ariane 16\". No a s Good Year Eagle mi to vibrovalo.

Ted mam Michelin Pilot EXALTO PE2 a ani tuk.

Odesláno

no a mne by zase zajimalo to vystredeni, protoze jsem myslel, ze tu podlozku potrebuji ale kdyz uz jsem ji malm koupil, tak jsem zjistil, ze by na ni nezbylo misto:Dproste to vibruje a basta a nido nevi jak z toho ven:mad:ted jsete uvazuju, ze kdyz vyhraju ve sportce tak si koupim origo litaky a tyhle vibratory necham na zimu:(

• O 2 týdny později...
Odesláno

taky mi vibrovaly kola a maly je zrvna nemam...vzdy mezi 110-130km/h....cetl jsem tu vsude diskuse cim ze by to mohlo byt...budete se divit, ale v servisu jsem zjistil ze byly vymlaceny kulovy cepy, tak tam dali nove...a od te doby...svete div se...kola nevibrujou...:D

Odesláno
Napsán autorem destiny

Äha, auto nemáš tak dlouho a kulový čepy už jsi vymlátit stihl? :o

ne kazdej kupuje totiz uplne nove auto...a moje 307 uz ma neco za sebou...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

preji hezky den,

nasla jsem na Vas kontakt na disusnim foru v Peugeot clubu. Natacim ted

reportaz tykajici se vibrace volantu u P 307 . Pokud byste mel zajem

podelit se s nami o svou zkusenost, zavolejte mi, prosim, na nize uvedeny

telefon. Na mailu ted nebudu, jelikoz jsme v terenu. Nataceni by se konalo

zitra, tj v utery 21.6. Odpoledne budeme primo v Brne, tak bychom za Vami

mohli prijet. V pripade nezajmu se omlouvam za nevyzadany e-mail

S diky za spolupraci

Jana Parezova, reporterka Obcanskeho juda, TV NOVA

tel.: 608 10 20 42

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak uz jsem se dlouho na toto tema neozval. Byl jsem tri tydny doma a navstivil P. servis v Hodonovicich (F-M) - vrele doporucuji, obsluha na urovni, ochotna, pratelska - proste mel jsem dojem, ze je to bavi - ale k veci. Technik mi doporucil Pneu servis v Novem Jicine - Hanzelka a syn - chovani rovnez vysoce profesionalni no a vibrace sly hodne dolu, jednak to pry bylo tim, ze ti predchozi smoulove furt dovazovali, misto aby dali pryc vsechny zavazi a zacali znova a jednak mi to pry bude dal vibrovat, jelikoz jsou gumy nejake spatne-hazou vyskove , ale uklidnil me , ze disky jsou OK. dale me upozornili, ze mam v p.... zadni tlumice, jo holt to je zivot.:papa

Odesláno

Pneu - koupili jsme starší pickup s pneu Trayal (asi jugoslávie). Tyto pneu už napohled hází - podélné žlábky při otáčení cestují vlevo - vpravo. Jízda je neklidná.

Takže pozor na levné značky.

Odesláno

no neviem kupil som uplne nove pneu Pirelli ktore tu niekomu vraj peugeot odporucal ze tie nahadzu + mam original disky peugeot+ po rade som povedal mechanikovy tie pneu s najmensimi zavaziami dajte do predu + vyvazit na nulu ano videl som ako to robilˇ

vysledok je to o 100% lepsie ale zeby sa volant ani nehnul to zas nie skoda ze peugeot tymto posral vynikajuce auto a preto jazdim bud 110 alebo 150:roker

Odesláno

Kdyz jsem rekl v P-servise , ze mi to haze, tak se jako prvni zeptalimjestli nemam pirrelky, ze ty hazou, a aby se to nepletlo, tak kdyz jsem vyzvidasl v pneuservise co obout, tak midoporucili kleber a hadete co - no prece pirreli:roll, ja tam mam Bridgestone 205x50 a bez vibraci taky nejsem:myslim

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

takze mi dneska volali ze servisu, ze vibrace jsou zpusobene blbe sjetyma gumama a ze si musim koupit nove, tak jsem je upozornil, ze nove jsem si koupil u nich pred mesicem, to je prekvapilo, takze jsem zvedavy, s cim prilezou zitra.:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...