tomtom Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 2Destiny mas pravdu, ze by to teoreticky mohlo byt tim jak popisujes. Ale jak je mozne, ze u me po vymene pneu uz k vibracim nedochazi vubec? A kola sem uz od te doby take nekolikrat prohazoval za zimaky+plech. Dale sem mel vibrace vzdy jen v te rychlosti 130km/h a na dalnici, kde moc volantem nekroutis Jeste me napada, jestli to nemuze byt konkretnim typem litaku od Peugeota v kombinaci nejakeho pneu. Ja mam treba Ariane 16\". No a s Good Year Eagle mi to vibrovalo. Ted mam Michelin Pilot EXALTO PE2 a ani tuk. Citovat
lamancha Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 no a mne by zase zajimalo to vystredeni, protoze jsem myslel, ze tu podlozku potrebuji ale kdyz uz jsem ji malm koupil, tak jsem zjistil, ze by na ni nezbylo misto:Dproste to vibruje a basta a nido nevi jak z toho ven:mad:ted jsete uvazuju, ze kdyz vyhraju ve sportce tak si koupim origo litaky a tyhle vibratory necham na zimu:( Citovat
tomask Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 taky mi vibrovaly kola a maly je zrvna nemam...vzdy mezi 110-130km/h....cetl jsem tu vsude diskuse cim ze by to mohlo byt...budete se divit, ale v servisu jsem zjistil ze byly vymlaceny kulovy cepy, tak tam dali nove...a od te doby...svete div se...kola nevibrujou... Citovat
Bohumil Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 Blahopřeji ti, už můžeš antivibrační rukavice odložit.:D:D Citovat
lamancha Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 to se z toho po...., tak tam zajedu a zase se poptam, delalo ti to jen na Alu nebo i na plechacich - pokud je mas:o Citovat
tomask Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 na ALU, na plechacich jsem to zatim nemel moznost vyzkouset, protoze auto nemam zase tak dlouho... Citovat
destiny Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Äha, auto nemáš tak dlouho a kulový čepy už jsi vymlátit stihl? Citovat
lamancha Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Teda povim vam, ze je fajn, ze je tady forum pro pezotaky, ale nekdy by clovek z tech ruznych rad, doporuceni, moznosti malem zblbnul:o Citovat
tomask Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Napsán autorem destiny Äha, auto nemáš tak dlouho a kulový čepy už jsi vymlátit stihl? ne kazdej kupuje totiz uplne nove auto...a moje 307 uz ma neco za sebou... Citovat
lamancha Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 preji hezky den, nasla jsem na Vas kontakt na disusnim foru v Peugeot clubu. Natacim ted reportaz tykajici se vibrace volantu u P 307 . Pokud byste mel zajem podelit se s nami o svou zkusenost, zavolejte mi, prosim, na nize uvedeny telefon. Na mailu ted nebudu, jelikoz jsme v terenu. Nataceni by se konalo zitra, tj v utery 21.6. Odpoledne budeme primo v Brne, tak bychom za Vami mohli prijet. V pripade nezajmu se omlouvam za nevyzadany e-mail S diky za spolupraci Jana Parezova, reporterka Obcanskeho juda, TV NOVA tel.: 608 10 20 42 Citovat
lamancha Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Tak uz jsem se dlouho na toto tema neozval. Byl jsem tri tydny doma a navstivil P. servis v Hodonovicich (F-M) - vrele doporucuji, obsluha na urovni, ochotna, pratelska - proste mel jsem dojem, ze je to bavi - ale k veci. Technik mi doporucil Pneu servis v Novem Jicine - Hanzelka a syn - chovani rovnez vysoce profesionalni no a vibrace sly hodne dolu, jednak to pry bylo tim, ze ti predchozi smoulove furt dovazovali, misto aby dali pryc vsechny zavazi a zacali znova a jednak mi to pry bude dal vibrovat, jelikoz jsou gumy nejake spatne-hazou vyskove , ale uklidnil me , ze disky jsou OK. dale me upozornili, ze mam v p.... zadni tlumice, jo holt to je zivot. Citovat
P607Olda Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Pneu - koupili jsme starší pickup s pneu Trayal (asi jugoslávie). Tyto pneu už napohled hází - podélné žlábky při otáčení cestují vlevo - vpravo. Jízda je neklidná. Takže pozor na levné značky. Citovat
pipko Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 no neviem kupil som uplne nove pneu Pirelli ktore tu niekomu vraj peugeot odporucal ze tie nahadzu + mam original disky peugeot+ po rade som povedal mechanikovy tie pneu s najmensimi zavaziami dajte do predu + vyvazit na nulu ano videl som ako to robilˇ vysledok je to o 100% lepsie ale zeby sa volant ani nehnul to zas nie skoda ze peugeot tymto posral vynikajuce auto a preto jazdim bud 110 alebo 150:roker Citovat
lamancha Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Kdyz jsem rekl v P-servise , ze mi to haze, tak se jako prvni zeptalimjestli nemam pirrelky, ze ty hazou, a aby se to nepletlo, tak kdyz jsem vyzvidasl v pneuservise co obout, tak midoporucili kleber a hadete co - no prece pirreli:roll, ja tam mam Bridgestone 205x50 a bez vibraci taky nejsem:myslim Citovat
Bohumil Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Naps. Lamanchou : ti predchozi smoulove furt dovazovali,... No to snad ne, kde jsou takový umělci?:o:bojim Citovat
lamancha Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 2Bohumil: v Holandsku a na Morave (jizni) Citovat
lamancha Odesláno 20. srpen 2005 Odesláno 20. srpen 2005 Pri kontrole po 60tis. vymena pneu vpredu z Bridgestone za GoodYear a vibrace ?? Zatim jsou pryc:super Citovat
lamancha Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 takze mi dneska volali ze servisu, ze vibrace jsou zpusobene blbe sjetyma gumama a ze si musim koupit nove, tak jsem je upozornil, ze nove jsem si koupil u nich pred mesicem, to je prekvapilo, takze jsem zvedavy, s cim prilezou zitra. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.