Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa opytat ake presne potrebujem podlozky na zmenu ET jedna sa o disk 7J 15\" ET38 a potrebujem ho nahodit na 406 tam su 6J 15\" ET18. Nieco som precital na fore len sa chcem uistit ci tam maju ist 20mm podlozky.

Odesláno

S 20mm podložkou se dostaneš přesně na ET jaké mají originální kola. Ale originální kola to ET mají při šířce disku tuším 6J.

Každopádně ti to ale bude stačit a kola na 406 dostaneš. :)

Coupé s Brembama má ET 12.

Edit: ozzy to napsal správně. Díky. ;)

[upravil dne 1/1/10 BoneDaddy]

Odesláno

vdaka za odpovede hadam to nebude robit problemy ako som cital na fore ze mu tahalo riadenie ale to sa jednalo o 40mm podlozky a daval to na rozsirenie a nie na zmenu ET.

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Já osobně mám na zadní nápravě podložky na rozšíření 15mm a vůbec žádný problém. ;)

to mas teda v zadu vysledne ET -4 ???

Odesláno

letní alu kola Zender Challenge 7x17\" ET11 s pneu BF Goodrich G-force profiler 205/40, vzadu hliníkové podložky 15mm,

zimní orig. alu kola Ouragan 6,5x16\" ET20 s pneu Continental WinterContact 205/55,

Toto sem skopiroval z BoneDaddy profilu.... Takze zadne ariany, ani ET, ani nic... :o

Odesláno

neva, je ti odpusteno. Jinak cez vikend jedu pro ariany. Takze se pridam k blizarovi, a taky dam take podlozky jako on.

Jinak supr cena, len 170 EUR, ale takyze sem to zhanal mesic :mrk

Odesláno

videl sem len foto, samozrejme male skrabanecky maju, ale nic hrozneho.

No a dam je hned skontrolovat na vyvazovacke, ci nehadzu. Majitele sem se pytal, jestli nehadzu a su v 100 percentnem stave, a rek, ze jo. Tak snad to dobre dopadne, a na jar budu uz na arianach. Mal sem ponuku aj na challengery jak ma cakom, aj s gumama to vyslo na 350EUR, ale kdys pripocitam 120EUR za zapis 17\" kol do TP, tak sem se na to vysral. 16\" v TP mam. A nehlede nato, ze ten podvozek nebude tak trpet

Odesláno

S těma Chalengerama na to máme stejnej názor, taky mám v TP jen 16 a proto chcu jít do 16, navíc auto používám i jako pracovní a myslím že ty 17 by na to už nebyli moc vhodný:(

A na 16 stojí gumy míň:)

Odesláno

to je take jedna z veci, ktera mne presvedila na ariany. Ty 17\" gumy stoja od 100EUR vis, a ja zrovna milionar nejsem. Inac na vzhled su podobne, takze volba je jasna. Inac tez si myslim, ze arinane a challenger su naj alu pre 406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...