Michael coupé Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Po těch problémech co mám jsem se rozhodl pro prodej nebo výměnu,tak kdyby někdo chtěl 607,2.2Hdi,r.v.2001,prodané v Čr,jsou tam snad všechny filtry nové,náplně taky orig.total,olej ineo,new olej i v převodovce,nové destičky,stříbrnomodrá metal,najeto necelých 200tis.,bez kůže,bez navi,tónovaná okna (3M) atesty + karta,je potřeba opravit 2x stahovačku a je potřeba vyřešit problémy občasného přehřátí.Těsnění pod hlavou je dělané nově,hadičky od vstřiků taky atd.... cenu nabídněte , výměně se nebráním. Tímto prosím o lock dám na radu a autí se alespoň svezu než prodám :-) [upravil dne 7/1/10 Michael coupé] [upravil dne 31/1/10 Michael coupé] Citovat
pagot Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 za kolik ji prodavas ? [upravil dne 2.1.10 pagot] Citovat
pagot Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 ale nic ,uz ani nevim co jsem v noci chtel napsat Citovat
subin Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 pokud jsem sledoval správně,\"tak auto které vaří\" koupí málokdo. Spíš ho nejdřív dej do pořádku a pak se dá uvažovat o prodeji. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 možná už má z něj ,,nervy\'\' a prodá jak je (se slevou na opravu) Citovat
Michael coupé Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 Představa je někde kolem 99999Kč. a ano už mám na auto nervy,pokud prodám u peugeotu zůstanu,ale vrátím se k původní motorizaci 3.0V6 152KW. na pondelí mám zamluvený servis,tak to omrknou.Pořád je lepší říct co s autem je než ho chválit a pak řešit nějaké mrzutosti.Navíc ono to nedělá pořád,jen někdy,tak kdyby jsem tvrdil,že ok,tak na to přijde člověk až pojede dlouho do kopce atd .. a nechci z někoho pak dělat blbce,že si to udělal sám. Dnes jsem vyndaval ,,novej\" termostat co mi tam davali a zjistil jsem,že neotvírá,byl jaksi zaseknutej,tak to projedu a třeba... [upravil dne 2/1/10 Michael coupé] Citovat
Michael coupé Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 ještě jsem zapoměl doplnit xenony,kola z new modelu se zimníma pneu,zámek zpátečky. [upravil dne 2/1/10 Michael coupé] Citovat
Michael coupé Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 kdyby to bylo rychle,ještě něco slevím.Můžu někomu poslat fotky pro vložení? Citovat
dolly1010 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 pošli na petr.dolda@seznam.cz Smahnu je sem Citovat
HonzaZ Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Michaeli líbí se mi tvůj solidní přístup k prodeji. Proto ti držím palce ať dlouho nečekáš. Citovat
Michael coupé Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 solidní a ferové,mysím,že kdyby auta prodávalo více lidí takto na rovinu,tak nás při nejmenším polovina jezdí nečím jiným :-) a nestojím o problém,tak to raději řeknu. Jinak díky za hodnocení,můžu jít na 95,tolik mi chybí na jiné. Citovat
Michael coupé Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 kvalita = mobil a ještě fotí nějak šáleně :-) Citovat
Michael coupé Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 zitra to blejsknu fotákem ne mobilem,ten fotí nějak obráceně :-D Citovat
shwaara Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Cože, to nechápu, jak to fotí? :-D Ty máš podle tý fotky nádrž na druhé straně :-D To snad ani není technicky možný to takhle nafotit, to je normální GB verze, ne? [upravil dne 4/1/10 shwaara] Citovat
Michael coupé Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 no fakt ne,prostě záhada fotoaparátu v mobilu :-) taky jsem koukal jako blázen,je to čech , to je jasný,ale schopnosti mého staráho telefonu jsou překvapující :-D. Věř,že jsem několik minut koukal tupě do monitoru a kontroloval jestli nemá ta kola na obalu volty :-DD Citovat
shwaara Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Ale ty na nich máš i volant na druhé straně, no to je pecka Citovat
Michael coupé Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 halda,udělám více fotek,prostě to nechapu,ten telefon fotí všechno opačně :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.