Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po těch problémech co mám jsem se rozhodl pro prodej nebo výměnu,tak kdyby někdo chtěl 607,2.2Hdi,r.v.2001,prodané v Čr,jsou tam snad všechny filtry nové,náplně taky orig.total,olej ineo,new olej i v převodovce,nové destičky,stříbrnomodrá metal,najeto necelých 200tis.,bez kůže,bez navi,tónovaná okna (3M) atesty + karta,je potřeba opravit 2x stahovačku a je potřeba vyřešit problémy občasného přehřátí.Těsnění pod hlavou je dělané nově,hadičky od vstřiků taky atd.... cenu nabídněte , výměně se nebráním.

Tímto prosím o lock dám na radu a autí se alespoň svezu než prodám :-)

[upravil dne 7/1/10 Michael coupé]

[upravil dne 31/1/10 Michael coupé]

Odesláno

Představa je někde kolem 99999Kč;). a ano už mám na auto nervy,pokud prodám u peugeotu zůstanu,ale vrátím se k původní motorizaci 3.0V6 152KW.

na pondelí mám zamluvený servis,tak to omrknou.Pořád je lepší říct co s autem je než ho chválit a pak řešit nějaké mrzutosti.Navíc ono to nedělá pořád,jen někdy,tak kdyby jsem tvrdil,že ok,tak na to přijde člověk až pojede dlouho do kopce atd .. a nechci z někoho pak dělat blbce,že si to udělal sám.

Dnes jsem vyndaval ,,novej\" termostat co mi tam davali a zjistil jsem,že neotvírá,byl jaksi zaseknutej,tak to projedu a třeba...

[upravil dne 2/1/10 Michael coupé]

Odesláno

solidní a ferové,mysím,že kdyby auta prodávalo více lidí takto na rovinu,tak nás při nejmenším polovina jezdí nečím jiným :-) a nestojím o problém,tak to raději řeknu.

Jinak díky za hodnocení,můžu jít na 95,tolik mi chybí na jiné.

Odesláno

Cože, to nechápu, jak to fotí? :-D Ty máš podle tý fotky nádrž na druhé straně :-D

To snad ani není technicky možný to takhle nafotit, to je normální GB verze, ne? :)

[upravil dne 4/1/10 shwaara]

Odesláno

no fakt ne,prostě záhada fotoaparátu v mobilu :-) taky jsem koukal jako blázen,je to čech , to je jasný,ale schopnosti mého staráho telefonu jsou překvapující :-D.

Věř,že jsem několik minut koukal tupě do monitoru a kontroloval jestli nemá ta kola na obalu volty :-DD

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...