OK406 Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 Je to za trest měnit praskle zarovicky v přístrojovce!!! Jinak na otáčkoměru se pracuje. Snad se na něco přijde. Citovat
OK406 Odesláno 9. leden 2010 Autor Odesláno 9. leden 2010 Potřebuji prosím od 106-kařů fotku zadní části přístrojové desky i s konektorama, jak je to zapojení. Popřípadě, zda-li má někdo knihu Jak na to? Peugeot 106 nový model, zda-li tam něco nění + schéma zapojení. Děkuji. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 k čemu zadní foto, to mám jak je zapojeno mne stačí jen schéma palubky a to s 5ti konektory.Se 2 konektory schéma mám jinak jak vypadá zezadu budíky s otáčkoměrem zapojení a pod je tu sic saxo ale stejné http://www.forum-auto.com/pole-technique/section12/sujet333990.htm [upravil dne 9/1/10 honza406] Citovat
Guest servisman Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 nyní jsem jen tak koukal na tvoje new budíky a schází mne tam výstupek na tachometr pokud je hnán lamkem kam se zapojí tu je obr jak to vypadá [upravil dne 15/1/10 honza406] Citovat
Ferry Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 novejsi modely od 96 uz mely elektronicky snimac rychlosti, cili zadne lanko nahonu tachometru, maj cidlo stejne jako 406 Citovat
Guest servisman Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 mne jen zaráží že není digitální displej ale obyč mechanický Citovat
Ferry Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 jj je sice elektronicky nahon, ale mechanicke pocitadlo, digitalni displej pocitadla mely az snad od 2000, to jsou pak jine budiky, ty maji zezadu cerny a zluty konektor, stejny typ jako je u 406, ale k tem je potreba jine palivove pumpy v nadrzi, pac maji jinak udelanej snimac hladiny benzinu a se starym snimacem nefungujou spravne Citovat
Guest servisman Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 jj díky za vysvětlení, s tímto jsem se ještě nesetkal proto se ptám Citovat
killer Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Tak stejný budíky jako ma OK406 sem si asi před půl rokem taky sehnal,zapojil...a otáčkoměr nefungoval.Jen nevim jestli je to budíkama nebo spíš tim že vyvedený konektory jsou jen 4 a na budíkách je na zapojení 5(chybý ten nejmenší).Sem zvědavej jak to dopadne. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 ono záleží pokud je zapojen otáčkoměr ,čili kabel z řj motoru nemusí býti natažený.Něco mám jako nakreslený podle schémat ,ale zatím k OK406 jsem se nedostal jinak ten pátý hnědý je spíše na olej hladinu a teplotu s otáčkoměrem nemá nic společný,ale přesněji až mi jeden pošle schéma budíků.jedno mám ale nejsem si jist [upravil dne 19/1/10 honza406] Citovat
OK406 Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 Původně zaslal: killer Tak stejný budíky jako ma OK406 sem si asi před půl rokem taky sehnal,zapojil...a otáčkoměr nefungoval.Jen nevim jestli je to budíkama nebo spíš tim že vyvedený konektory jsou jen 4 a na budíkách je na zapojení 5(chybý ten nejmenší).Sem zvědavej jak to dopadne. :xvulCo máš prosím za motor? V podpisu není uvedený. Jinak Honza406 to mu rozumí viz pp, snímač otáček atd.. Jinak vše se dá zapojit a zprovoznit, pokud to jde. Jinak nemám vytápěnou garáž, takže to tak rychle nejde. A ještě něco. Tachometr u budíků s otáčkoměrem mají max. rychlost 220 km/h, takže nevím, jak to bude ukazovat. [upravil dne 19/1/10 OK406] Citovat
Guest servisman Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 OK406 nejde jen o vytápěnou garage Citovat
Dave_k Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Původně zaslal: MJSytic Sundavat volant se nemusí. Ale je potřeba demontovat levou páčku (směrovky). Pak jde kaplička prostrčit po levé straně. Jen si dávej bacha na odření plexi. Na volantové konzoli je takový kovový výstupek o něj se to rádo škrábe - mě už se to samo povedlo U 306 starej model je to podobně zapeklitý, ale stačilo vyšroubovat 2 matky co drží tyč řízení a volant už nepřekážel. Tady to jsou tuším 2 šrouby, alespoň podle serviceboxu. [upravil dne 19/1/10 Dave_k] Citovat
killer Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Původně zaslal: OK406 :xvulCo máš prosím za motor? V podpisu není uvedený. Jinak Honza406 to mu rozumí viz pp, snímač otáček atd.. Jinak vše se dá zapojit a zprovoznit, pokud to jde. Jinak nemám vytápěnou garáž, takže to tak rychle nejde. A ještě něco. Tachometr u budíků s otáčkoměrem mají max. rychlost 220 km/h, takže nevím, jak to bude ukazovat. Tak budíky mam dobrý (ukazujou do 180) ale stejně sem myslel že bych zkusil použít původní tacho (abych nemusel měnit stav km) Ale problém je v tom že sem zjistil že nemam vyvedenej ten kabel od ŘJ takže kdyby to někdo dělal návod by se hodil;) [upravil dne 20.1.10 killer] Citovat
Ferry Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Původně zaslal: OK406 :xvulCo máš prosím za motor? V podpisu není uvedený. Jinak Honza406 to mu rozumí viz pp, snímač otáček atd.. Jinak vše se dá zapojit a zprovoznit, pokud to jde. Jinak nemám vytápěnou garáž, takže to tak rychle nejde. A ještě něco. Tachometr u budíků s otáčkoměrem mají max. rychlost 220 km/h, takže nevím, jak to bude ukazovat. ukazovat bude normalne, tak jak ma, jen pocitej, ze 220 tam asi nikdy nenazenes, leda to hodit nekde ze skaly nebo z letadla je to stejne jako s budiky u 406, tam mam na 1.8 taky budiky z coupe do 250 a dostal jsem z toho max jen 217 [upravil dne 20/1/10 Ferry] Citovat
OK406 Odesláno 20. leden 2010 Autor Odesláno 20. leden 2010 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: OK406 :xvulCo máš prosím za motor? V podpisu není uvedený. Jinak Honza406 to mu rozumí viz pp, snímač otáček atd.. Jinak vše se dá zapojit a zprovoznit, pokud to jde. Jinak nemám vytápěnou garáž, takže to tak rychle nejde. A ještě něco. Tachometr u budíků s otáčkoměrem mají max. rychlost 220 km/h, takže nevím, jak to bude ukazovat. ukazovat bude normalne, tak jak ma, jen pocitej, ze 220 tam asi nikdy nenazenes, leda to hodit nekde ze skaly nebo z letadla je to stejne jako s budiky u 406, tam mam na 1.8 taky budiky z coupe do 250 a dostal jsem z toho max jen 217 [upravil dne 20/1/10 Ferry] Šlo mi o to, jak bude ukazovat, zda to nebude dělat neplechu! Citovat
Guest servisman Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 co řešit u tebe je radar tak jej vyzkoušíme :-) Citovat
OK406 Odesláno 20. leden 2010 Autor Odesláno 20. leden 2010 Původně zaslal: honza406-komisar co řešit u tebe je radar tak jej vyzkoušíme :-) Dobře. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Takže dnes po demontáži budíků a montáž nových budíků s otáčkoměrem se vše zadařilo budíky ukazují nebylo nic co by se muselo dodělávat.Jen do budoucna natahnout kabel ke kontrolce předních mlhovek Otáčkoměr je funkční a bude i funkční teploměr vody jen se musí vyměnit čidlo za 2pinový. Je tam jen jednopin co ukazuje jen přehřátí motoru foto budíků jak vypadají/foceno mobilem [upravil dne 21/1/10 honza406-komisar] Citovat
OK406 Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 Dneska jsme s honza406-komisar udělali komorně-pracovní minisraz P-C a zapojil se otáčkoměr respektivně, jak psal honza406-komisar celá přístrojová deska. Jen jsem vyměnil vadné žárovičky. Jediný problém je v tom, že nelze použít patice se žárovkama z přístrojové desky do přístrojovky s otáčkoměrem. Je tam užší díra! Tímto děkuji honza406-komisar za pomoc a i to,že jsme v té zimě vydrželi! Jinak už ted se připravuji na přední mlhovky. p.s. vyndání přístrojové desky je opravdu ,,operace\"! honza406-komisar lze to přehodit a pokud to nejde otáčkoměr, tak natáhnout drát a vše je plně funkční! [upravil dne 21/1/10 OK406] [upravil dne 21/1/10 OK406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.