Radek Hurvajz Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Jo školení, to ti mužem pruběžně davat tady, Marlin už taky ode mě nějaký dostal, ale sám jsem taky Lama, jen mírně pokročilejší:D Jsou tu lepší [upravil dne 8/1/10 Radek Hurvajz] Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 spac :-) [upravil dne 8/1/2010 Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 a jeste jedna, ale bylo to pri spatne nastavene svetelnosti s bleskem a prvni fotky a zakladnim objektivem [upravil dne 8/1/2010 Scratch] [upravil dne 8/1/2010 Scratch] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Vypni v menu FILTR ŠUMU a ostrost S v kroužku dej na -2, pak porovnej fotky, pokud budou ostřejší a prokreslenější tak to tak nech, ale u každýho foťáku to muže být jinak, chce to odladit testováním. Jo a předtim nastav režim P a zbytek nech na automatice, postupem času až si prohlidneš fotky tak mužeš skoušet prioritu clony např pro hloubku ostrosti, a pak i nějaký manualní nastavení [upravil dne 8/1/10 Radek Hurvajz] Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 krasna, Radku: uz si pisu :-) az ted jsem si uvedomil, ze jsem chudince Arwikovi poslal blesk primo do oci snad mi to odpusti, jdu ji koupit nejaky pamlsek do petcentra :-) Citovat
oddie Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Domácí zvěř se fotí ještě celkem dobře, volně v přírodě je to oříšek, tam je pekelně těžké udělat rozumnou fotku. Nejhorší jsou ptáci, na to je potřeba šílené vybavení. Ale pak ty úlovky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Muj kočičák, sibiřskej:) 6,5 kg Jinak nejlepší se učit fotit na věcech co se nehejbou, vyloučí se tím pohybová neostrost při hodnocení prvních výsledků Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 no teda, nestacim koukat, ok prepnu na P, zatim jsem delal vse na automat snad tam budu mit P, protoze kdyby ne Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Při Automat režimu nejde změnit ta ostrost a filtr šumu kterej tě okrádá o detaily tím že odšumuje fotky i když tam šum není, lepší když tam nějakej bude to odšumět v počitači Citovat
Vvitty Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 oddie: to je ten Tamron 18-250 predpokladam? Citovat
oddie Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Vvitty: ano, já jinej objektiv nemám. Je to dost kompromis, uznávám, hlavně při maximálním přiblížení jde ostrost do háje, a že na zvěř je leckdy i těch 250 (x1,5 crop) málo. Ale nějak se mi moc nechce kupovat nějaké dělo, ono i ta kompromisní Sigma 50-500 stojí furt 30tis... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Původně zaslal: urdemala a todle je náš kočičák :-) Ňákej malej:D:D Citovat
urdemala Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Hurvajz: no žádnej tygr to ještě neni, aspoň nemusíme moc řešit spotřebu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.