F.I.K Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 To asi nebude až tak zapomenutý ne? jsou tam i poměrně nový kousky. Ale jinak pecka. Citovat
bosslibor Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 jj známe tam spinká aj OXIA a jí podobní : ) je to v Sochaux : ) Citovat
odee Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Tak to je to muzeum, kam se má jet s klubem? Připadalo mi, že naněkterých kouskách zeje docela vrstva prachu a zasloužily by si asi lepší expozici, ne? akový nádherný a vzácný kousky, až se mi chcelo brečet, jak se to tam válí jen tak po tmě a jakési hale, pod vrstvou prachu:fnuk Citovat
Grlik Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 no řekl bych že jsou to auta z výstav či veletrhů, a nějaké koncepty Citovat
odee Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 No, já sem si tam všiml třeba 406 z TaxiTaxi a pár závodních speciálů, který určitě v provozu byly, ale spíš mě zajímalo, co že to je za prostory, zda ta továrna slouží jen jako nějakej depozit toho muzea, nebo vyložene to muzeum... Citovat
cechic Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 wow... Tam bych se chodil i modlit Citovat
odee Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Já bych si tam radši chodil hrát...našel bych tam kupu věciček, co by se mi hodily na 106:D Akorát, by mi pak asi chyběli už jen křídla, aby z toho byl tryskáč [upravil dne 3/11/12 12:27 od odee] Citovat
poldy Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 mne to pride ako sklad prototypov, zavodnych specialov a aut upravenych pre filmy ... a mozno raz bude vypredaj ))) Citovat
Lucasao Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Je to depozitář muzea v Sochaux, a jsou tam schována auta, která čekají na renovaci. Většina aut co je na tom videu jsou už v muzeu, viz. reportáž z AMR, na kterou jsem dával odkaz už ve vlákně ohledně zájezdu do muzea. Citovat
lukaro Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Ještě k tomu Porsche....ošklivé vozy, které se vyrábějí stejné už 20let, to je pravda. Oni mění jen barvy a zmenšují světla, nic víc, jo a možná moderněji vypadající interiéry, ale tak. I automobilky znají funkci CTRL+C a CTRL+V Ale BMW se mě osobně nelíbí, aspoň sériovky ne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.