Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je to muzeum, kam se má jet s klubem? Připadalo mi, že naněkterých kouskách zeje docela vrstva prachu a zasloužily by si asi lepší expozici, ne? akový nádherný a vzácný kousky, až se mi chcelo brečet, jak se to tam válí jen tak po tmě a jakési hale, pod vrstvou prachu:fnuk

Odesláno

No, já sem si tam všiml třeba 406 z TaxiTaxi a pár závodních speciálů, který určitě v provozu byly, ale spíš mě zajímalo, co že to je za prostory, zda ta továrna slouží jen jako nějakej depozit toho muzea, nebo vyložene to muzeum...:myslim

Odesláno

Já bych si tam radši chodil hrát...našel bych tam kupu věciček, co by se mi hodily na 106:D Akorát, by mi pak asi chyběli už jen křídla, aby z toho byl tryskáč:D

[upravil dne 3/11/12 12:27 od odee]

Odesláno

Je to depozitář muzea v Sochaux, a jsou tam schována auta, která čekají na renovaci. Většina aut co je na tom videu jsou už v muzeu, viz. reportáž z AMR, na kterou jsem dával odkaz už ve vlákně ohledně zájezdu do muzea.

Odesláno

Ještě k tomu Porsche....ošklivé vozy, které se vyrábějí stejné už 20let, to je pravda. Oni mění jen barvy a zmenšují světla, nic víc, jo a možná moderněji vypadající interiéry, ale tak. I automobilky znají funkci CTRL+C a CTRL+V :)

Ale BMW se mě osobně nelíbí, aspoň sériovky ne...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...