Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čakom: vís ze sem si rikal ze tohle presne napises :D myslim to stou fotkou ze je nepovedena :D takze sem ji vymenil za jinou ;)

[upravil dne 2/11/12 00:06 od Print]

Odesláno
Ukamenujte mě klidně, ale......BMW dělá několik let pořád to samé dokola. Ty auta už nemají to kouzlo, je to každý rok strašně podobný model, mění snad jen malinké detaily. Auta to pěkné nejsou..

Souhlasim BMW fakt oproti jinym automobilkam se v designu moc neposunul,ale ty profi upravy sou hezke a dle mne to do nevkusu nepatri:papa

Odesláno
:)

Prostě nemůžu přijít na chuť těm koženým šprckám na přední kapotě a ještě k tomu ty psí uši, to je šílenej výmysl :bojim:bojim:bojim

[upravil dne 1/11/12 21:19 od davidekcz]

Souhlas bez te \"sprcky\" by byla ta 406-ta :mrk

Odesláno

Když je tu řeč o BMW, dostala mě ta jejich vychytávka u dieselové M5, co ukazovali v sobotu v AS. Sportovní zvuk z repro :D A ještě to tam chválil. Kdyby to udělal nějaký francouz, tak by se tomu vysmáli :bojim

Odesláno

BMW se oproti jiným automobilkám v designu moc neposouvá??? Řekl bych, že se s takovým tvrzením nedá souhlasit. Jejich přechod mezi jednotlivými generacemi je pozvolný a plynulý, ale rozhodně se posouvá (ikdyž od E46 bych řekl, že špatným směrem:-D) stejně, ne-li víc, než třeba VW, Škoda, atd... Když chceš poukazovat na to, kdo se neposouvá, co třeba design Porsche v posledních 20ti letech:D

Odesláno

odee: :super ...

Sice Porsche moc design nemění ale mě se to líbí :) Ten tvar je legendární a kdyby ho změnili, už by to nebylo ono ;)

BMW udělalo sice skok v designu ale pro mě bylo poslední opravdu krásný BMW M3 E30 ...

Odesláno

No, možná cintonel má ještě větší odvahu, ale zase ani jeden mě poslední dobou moc neuspokojuje:bojim

To Tom_206: Poslední opravdu krásná M3 byla E46;) Ale E30 je prostě srdcová záležitost:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...