Tom_206 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Čakom a H@sky ... obě dvě auta jsou nádherný a ten koženej potah se mi líbí, má to něco do sebe Ale je pravda, že bez uší je to hezčí Citovat
davidekcz Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 ať koukám jak koukám, nic do sebe nevidím :myslim:myslim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 To nechapete, ta kuže je tam kvuli chodcům, kdyby tam nebyla tak by se sklouzli po kapotě a nic by se jim nestalo, takhle je to přibrzdí a lup, praskaj kosti:P:D Citovat
čakom Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 děkuji za vloženi do vkusu. jen ta fotka je teda opravdu nepovedena. tem šprckam jsem taky nepřišel na chut. Citovat
Print Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 čakom: vís ze sem si rikal ze tohle presne napises myslim to stou fotkou ze je nepovedena takze sem ji vymenil za jinou [upravil dne 2/11/12 00:06 od Print] Citovat
pežotík Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Ukamenujte mě klidně, ale......BMW dělá několik let pořád to samé dokola. Ty auta už nemají to kouzlo, je to každý rok strašně podobný model, mění snad jen malinké detaily. Auta to pěkné nejsou.. Souhlasim BMW fakt oproti jinym automobilkam se v designu moc neposunul,ale ty profi upravy sou hezke a dle mne to do nevkusu nepatri:papa Citovat
pežotík Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Prostě nemůžu přijít na chuť těm koženým šprckám na přední kapotě a ještě k tomu ty psí uši, to je šílenej výmysl :bojim:bojim [upravil dne 1/11/12 21:19 od davidekcz] Souhlas bez te \"sprcky\" by byla ta 406-ta Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Určitě by jí to hodně pomohlo ;) Citovat
Andreww Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Když je tu řeč o BMW, dostala mě ta jejich vychytávka u dieselové M5, co ukazovali v sobotu v AS. Sportovní zvuk z repro A ještě to tam chválil. Kdyby to udělal nějaký francouz, tak by se tomu vysmáli Citovat
Cinicman Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Ale veď aj my môžme mať zvuk napr. V10: - SoundRacer - Estlipak to BMW nekúpilo od číňanov... Citovat
odee Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 BMW se oproti jiným automobilkám v designu moc neposouvá??? Řekl bych, že se s takovým tvrzením nedá souhlasit. Jejich přechod mezi jednotlivými generacemi je pozvolný a plynulý, ale rozhodně se posouvá (ikdyž od E46 bych řekl, že špatným směrem:-D) stejně, ne-li víc, než třeba VW, Škoda, atd... Když chceš poukazovat na to, kdo se neposouvá, co třeba design Porsche v posledních 20ti letech:D Citovat
odee Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Zde přikládám takový menší porovnání vývoje za posledních 20 let...:D:D Citovat
Tom_206 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 odee: ... Sice Porsche moc design nemění ale mě se to líbí Ten tvar je legendární a kdyby ho změnili, už by to nebylo ono BMW udělalo sice skok v designu ale pro mě bylo poslední opravdu krásný BMW M3 E30 ... Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Němci prostě auta neumí :aut:aut (pro uražené-nutno brát s nadhledem) Citovat
pežotík Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Panove,ale shodneme se na tom ,ze nejvecsi odvahu,co se tyka designu ma asi \"nas\" Peugeot;) Citovat
odee Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 No, možná cintonel má ještě větší odvahu, ale zase ani jeden mě poslední dobou moc neuspokojuje:bojim To Tom_206: Poslední opravdu krásná M3 byla E46;) Ale E30 je prostě srdcová záležitost:roker Citovat
bosslibor Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 tak ted s pravdů ven čí to je a co ty mlhy žluté ?? folija ? životnost zkušenosti ??? honem sem s tím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.