NAVY1 Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 jako baby pekné, autá tiež, ale každé zvlášť. takémuto typu fotiek som na chuť nikdy neprišiel. ten kus mäsa tam podla mna len prekáža.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 ¨No tak když překáží tak stačí přeci přidat plyn a je to, v tom bahně by ji stejně nikdo nenašel:D:D:D [upravil dne 16/7/10 Radek Hurvajz] Citovat
MCabman Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Původně zaslal: Tomazy MCabi ta sa daj kastrovat sadista ... tak to potom radšej nejako ,,pretrpím,, Citovat
Tomazy Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Původně zaslal: MCabman sadista ... tak to potom radšej nejako ,,pretrpím,, naco trpiet? zober frajerku do peugeota a sup ho ku lesu Citovat
winco Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Původně zaslal: Tomazy Původně zaslal: MCabman sadista ... tak to potom radšej nejako ,,pretrpím,, naco trpiet? zober frajerku do peugeota a sup ho ku lesu lidi lidi tohle ma byt o autach tak sa krodte ale inak predstavy su to pekne a fotky ešte krajšie hlavne ta ženska časť Citovat
martis Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 krasne auta a krasne zeny,ale pre mna je naj auto camaro(nove) je to uzastne auto!! len je moc drahe pockam ked bude lacnejsie Citovat
Fusion Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Městské děvče svou nenávist k přírodě nezapře Citovat
winco Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 nevim jestli to dat do vkusu nebo nevkusu ale podla mňa je ta škodovka uplne bohovo spravena......samozrejme ma neake tie chyby ale ako karosarska praca je bezchybna sorry za kvalitu fotene mobilom na rychlo Citovat
mi16 Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 winco: mal si to dat do vkusu podla mna..... r-ky su nadherne auta, a este s rs kitom.. proste bomba.. Citovat
stanley-zdenda Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 tak ta škodovka je fakt perfektní Citovat
winco Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Původně zaslal: mi16 winco: mal si to dat do vkusu podla mna..... r-ky su nadherne auta, a este s rs kitom.. proste bomba.. aj som ju do vkusu dal protže m tiež prišla perfektny som chcel odfotiť aj ten vyfuk aky mala ale už som nemal čas som musel isť preč aj inteirer mala celkom slušny Citovat
NAVY1 Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 winco: parádne erko, vídam ho takmer denne, je tomu už dosť mesiacov čo som na to isté parkovisko kde teraz stáva, chodil očumovať inú škodovku, myslím, že chalan ju mal pred tým erkom foto mám len z čias ked sa na nej stále pracovalo tie zadné kolesá sa mi moooc páčili, ET 0 Citovat
Tomazy Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Původně zaslal: martis krasne auta a krasne zeny,ale pre mna je naj auto camaro(nove) je to uzastne auto!! len je moc drahe pockam ked bude lacnejsie neni zas tak drahe.. ale ja by som zanho melko urcite nedal je to vec vkusu Citovat
dzana.m Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 jo tak to sou pekný zadečky:D:super Citovat
winco Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 NAVY1 -> to erko je fotene v Hlohovci...a videl som ho tu teraz prvy krat. Pravdu povediac neviem aku malo SPZtku. ale je ozaj krasne Citovat
GRiMx Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Jak už jsem to tady uváděl, tak Mercedes a BMW se mi nelíbí .. ale dnes jsem potkal ve městě Mclaren SLR a nebylo zas tak ošklivý na živo.. hlavně mě zaujali velké výdechy na kapotě a blatníkách a výfuky končící hned za předními koly.. k zahození není ani cena 5,5 milionu kč za ojetý 5letý tento vůz... jedná se o toto auto.. Citovat
GRiMx Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Fotku jsem stihl ale pouze jen ze předu Citovat
pipistrel Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Původně zaslal: winco NAVY1 -> to erko je fotene v Hlohovci...a videl som ho tu teraz prvy krat. Pravdu povediac neviem aku malo SPZtku. ale je ozaj krasne rko je trnavske. tiez ho vidim kazdy den. byvam nedaleko Citovat
winco Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 tak ma neaku rodinu alebo priatelku v HC svhalne ho pojdem pozreť aj cez tyden či tam je Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.