Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam rad hezky auta ale mam rad i funkcni auta, je krasny se na to divat a jet v tom 2x za rok, protoze je to moc nizky, protoze prsi, protoze nemam valnik abych tam dojel protoze to je moc daleko ... mam radsi kdyz jsou upravy pekny a zaroven to je k necemu :roll:P a ted do me :D

Odesláno
Původně zaslal: zabit

... mam radsi kdyz jsou upravy pekny a zaroven to je k necemu :roll:P a ted do me :D

neni dovod, všetci máme radi autá pekné a funkčné, ale toto (tieto) nie je na každodenné dochádzanie do roboty či tesca..ale ako si napísal, 2x do roka na prívese na dáky zraz, a na sebarealizáciu..

Odesláno

omegascream : Nádhera :super , Dodge mně rozhodně nenechá chladným :mrk ...

GRiMx : Rozhodně se za znalce nepovažuji :bojim , a nešlo mi o to abych jmenoval auta které nebudete znát, ba naopak, chtěl jsem najít někoho se stejným vkusem :papa ...

Tohle považuji za dokonalost : Buick Electra Cabrio 1959

Odesláno

no, na každom aute je vždy čo prerábať a vylepšovať..časom sa tvoj vkus mení, prichádzajú nové trendy...pozri si napríklad na také swedak-ove vlákno a pochopíš ako to myslím..v každej fáze jeho uprav sa jeho auto može zdat niekomu top a že už na nom nie je čo vylepšit..a pozri jak nás ten klučina prekvapil a vyrazil nám dych, mne teda určite. a v tomto klube je viac autíčok, u ktorých by mi bola česť keby mi hovorili-pane.:roker a su to práveže tie najdalej dotiahnuté...swedak, 306GTI, tom406, marty777...atd...atd...

ked budes časom predávat ty to svoje tak si budes určite priat aby čo najmenej ludí malo takýto názor ako ty, že?? :aut vela ludí si len túži kúpiť auto v dobrom stave a mat ho až do...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...