Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podle mě takový tuning patří na osobní auta a ne na užitkové, u těch se mi to prostě nelíbí. Takže za mě :bojim. Prostě zničený Peugeot Partner. Tohle by se tak hodilo pro 306 ale ne na tohle.

Odesláno

At už Tomašův Citroen nebo GOLF IV.... oboje je vkus.. a kdo si to přečte komplet( veřim že kazdyho chytne to jak se s tim sral) bude borec..ja to dal 2x v zivote:D

ochutnávka....

42046829.jpg

70643691.jpg

a konec story..

640x480http://imageshack.us/a/img856/2069/66958179.jpg[/img]

víc v topicu... 640x480http://imageshack.us/a/img843/3440/qntr.jpg[/img] Tomáš je větší blázen než já..jak to fotí a tak:D

Golfik už není, maka se na necem jinem

[upravil dne 9/3/14 11:52 od StibTo]

[upravil dne 9/3/14 11:54 od StibTo]

Odesláno

Wext, s tím nesouhlasím, myslím že tuning patří na jakýkoliv auta, osobní, užitkový, ale hlavně se to musí umět, mít pro to cit, ten černej parťák (berlingo) není tak špatně udělaný, jen změnit drobností a vypadalo by to líp, takhle je to jen černá rakev.

Odesláno

základní myšlenka tohohle prům,yslu je porád stejná..za mně palec hore s tou krabicí a nektere veci jdou uděla tvždy jinak

Odesláno

Asi máte pravdu, možná by to chtělo jen poupravit a pak by to možná šlo, ale to bych to musel vidět, ale tuhle úpravu partnera bych teda nechtěl. Je to už na mě moc hranatý :P Ale je to jen můj názor, nechci se tady s Vámi hádat ;) Každý má jiný vkus. Já jen, že jsem zatím povedenou úpravu užitkáče neviděl, alespoň podle mé představy :)

Odesláno

bylo to nekde ve Vtipech onehda .... mozna ne jen jednou ... asi 30 ruznych vyznamu :) (treba jeste Hodně Těžkej Průser)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...