Kawa Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Hlava už je rozdělaná na vysátí je pozdě a ani si to neumím představit. Zejtra v práci nechám vysousrižit přesnou tyčku na vyťuknutí Citovat
xplayer5 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Tak dnes ráno, teplota cca -10st.C a nešlo nastartovat, chytlo až na potřetí :-((( Proto jsem nechal měnit svíčky za 5tis., aby jsem se tomuhle vyhnul :-( Nenapadá prosím někoho, čím by to mohlo být? Problém je pouze za studeného motora při těchto velkých mrazech... Citovat
Přema Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Co takhle aditivum do nafty???? Dáváš??? Citovat
xplayer5 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Přema Co takhle aditivum do nafty???? Dáváš??? Dávám...VIF zimní, dvě odměrky na 40l, tzn. předepsané množství...a tankuju jen u Benziny... Citovat
Přema Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Hmmmm divné...že ti to ani po vyměně žhaviček nepomohlo......:myslim:myslim Citovat
xplayer5 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Přema Hmmmm divné...že ti to ani po vyměně žhaviček nepomohlo......:myslim:myslim Taky je možnost, kterou se mi moc nechce připustit a to, že Peugeot nevyměnil všechny svíčky, ale zaúčtoval si to tak, jako kdyby je vyměnil...sice mi 4 (údajně moje) svíčky vrátili, ale člověk nikdy neví...Asi se to nedá poznat, že? A nebo pak startér, ale na to už opravdu nejsou finance :-((( Citovat
Přema Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Dej na yuotube jak ti to \"ne\"startuje.....je pravda že startér hodně pomůže.....hold to musí točit v zimě více Citovat
xplayer5 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Přema Dej na yuotube jak ti to \"ne\"startuje.....je pravda že startér hodně pomůže.....hold to musí točit v zimě více Dobře, jestli bude přes noc pod -10st.C tak se mi to asi zítra ráno podaří natočit... Citovat
AnotherOne Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: xplayer5 Původně zaslal: Přema Hmmmm divné...že ti to ani po vyměně žhaviček nepomohlo......:myslim:myslim Taky je možnost, kterou se mi moc nechce připustit a to, že Peugeot nevyměnil všechny svíčky, ale zaúčtoval si to tak, jako kdyby je vyměnil...sice mi 4 (údajně moje) svíčky vrátili, ale člověk nikdy neví...Asi se to nedá poznat, že? A nebo pak startér, ale na to už opravdu nejsou finance :-((( Popros niekoho nech ti meria napätie na baterke keď štartuješ, najskôr keď len žhavíš a potom pri točení štartéru. Citovat
xplayer5 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: xplayer5 Původně zaslal: Přema Hmmmm divné...že ti to ani po vyměně žhaviček nepomohlo......:myslim:myslim Taky je možnost, kterou se mi moc nechce připustit a to, že Peugeot nevyměnil všechny svíčky, ale zaúčtoval si to tak, jako kdyby je vyměnil...sice mi 4 (údajně moje) svíčky vrátili, ale člověk nikdy neví...Asi se to nedá poznat, že? A nebo pak startér, ale na to už opravdu nejsou finance :-((( Popros niekoho nech ti meria napätie na baterke keď štartuješ, najskôr keď len žhavíš a potom pri točení štartéru. A to mi může změřit i teď, když to startuje v pořádku? Nebo jen ráno, ten proklatý ranní start? Citovat
kajvet Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 to že dobiješ baterku není záruka že je baterka ok.... Jak je stará ta tvoje...kup novou, nebo si zánovní od někoho půjč a vyzkoušej... Citovat
xplayer5 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: kajvet to že dobiješ baterku není záruka že je baterka ok.... Jak je stará ta tvoje...kup novou, nebo si zánovní od někoho půjč a vyzkoušej... no myslel jsem, že je ok, i proto, že byla nabitá cca do 2hod (standard. 15hod.)...asi někoho seženu, kdo mi jí otestuje na to napětí jak říkal Anotherone, přece jen je to velká investice pro mě teď... Citovat
xplayer5 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Tak dnes jedu do specializované firmy na autobaterie, tak mi to proměří...dám vědět...zatím díky moc!!! Citovat
xplayer5 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Tak firmu na autobaterie jsem dnes nestihl. Za to jsem se dozvěděl, že kamarád také měnil svíčky, a to na Citroenu C5 2.0HDi...bohužel mu tam nepasují. Jedná se zrovna o 5960.64, ORIGINAL Peugeot, přesně ty, co pasují na mou 407 2.0HDi a co jsem před týdnem kupoval za necelých 3000 Kč :-(...tak kdyby měl někdo zájem o originální Peugeot svíčky, typ 5960.64 (dá se ověřit přes VIN, což jsem se taky dozvěděl pozdě :-( ) úplně nové, nepoužité, TAK NAPIŠTE SZ...budou určitě o něco levnější... Citovat
xplayer5 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Tak se hlásím z baterkárny. Pán to připojil na digitální přístroj, po prvním údaji řekl, že je nabitá plně a po druhém údaji řekl, že má poloviční kapacitu...vyšlo snad nějakých 450 a říkal, že má mít 720... Může to způsobit můj problém? Tedy problém pouze při prvním ranním startování? [upravil dne 13/1/10 xplayer5] Citovat
patko79 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Původně zaslal: xplayer5 Tak se hlásím z baterkárny. Pán to připojil na digitální přístroj, po prvním údaji řekl, že je nabitá plně a po druhém údaji řekl, že má poloviční kapacitu...vyšlo snad nějakých 450 a říkal, že má mít 720... Může to způsobit můj problém? Tedy problém pouze při prvním ranním startování? [upravil dne 13/1/10 xplayer5] Ja som v novembri tiež menil batériu, ale moja mala už len 20% a auto aj napriek tomu štartovalo na prvý krát. Pravda je, že mrazy vtedy ešte bohvieaké neboli, maximálne okolo nuly. Bolo však počuť, že štartér sa namáha, je to taký ťahavý zvuk štartéra po poriadne pretočenie, potom je už zvuk ok. Každopádne 50% kapacity by podľa mňa malo pretočiť štartér aj pri väčších mrazoch ako okolo nuly. Keď sa však pridá okrem baterky aj trocha chytený štartér, potom to už problém môže byť Citovat
xplayer5 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 No já četl, že těch 720 je startovací proud při studeném startu, tak by mi to sedělo, pokud tím přistrojem naměřil 450... Citovat
xplayer5 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Prosím Vás, jakou byste doporučili výšku autobaterie? 175 nebo 190? Jaká je originální? Btw. Uvažuji nad http://www.nejlevnejsi-autobaterie.cz/store/GoodsDetail.asp?strGoodsID=2795 http://www.nejlevnejsi-autobaterie.cz/store/goods-2794-0-.html Děkuju moc za doporučení! Citovat
bazant Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 bral bych tu prvni,tu silnejsi...podle meho dulezita je sirka a delka..pokud bude baterka vyzsi tak ti na ni bude spatne drzet ten deklik... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.