Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hlava už je rozdělaná na vysátí je pozdě a ani si to neumím představit.

Zejtra v práci nechám vysousrižit přesnou tyčku na vyťuknutí

Odesláno

Tak dnes ráno, teplota cca -10st.C a nešlo nastartovat, chytlo až na potřetí :-((( Proto jsem nechal měnit svíčky za 5tis., aby jsem se tomuhle vyhnul :-(

Nenapadá prosím někoho, čím by to mohlo být? Problém je pouze za studeného motora při těchto velkých mrazech...

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Co takhle aditivum do nafty???? Dáváš???

Dávám...VIF zimní, dvě odměrky na 40l, tzn. předepsané množství...a tankuju jen u Benziny...

Odesláno

Hmmmm divné...že ti to ani po vyměně žhaviček nepomohlo......:myslim:myslim:myslim

Taky je možnost, kterou se mi moc nechce připustit a to, že Peugeot nevyměnil všechny svíčky, ale zaúčtoval si to tak, jako kdyby je vyměnil...sice mi 4 (údajně moje) svíčky vrátili, ale člověk nikdy neví...Asi se to nedá poznat, že?

A nebo pak startér, ale na to už opravdu nejsou finance :-(((

Odesláno

Dej na yuotube jak ti to \"ne\"startuje.....je pravda že startér hodně pomůže.....hold to musí točit v zimě více

Dobře, jestli bude přes noc pod -10st.C tak se mi to asi zítra ráno podaří natočit...

Odesláno
Původně zaslal: xplayer5

Hmmmm divné...že ti to ani po vyměně žhaviček nepomohlo......:myslim:myslim:myslim

Taky je možnost, kterou se mi moc nechce připustit a to, že Peugeot nevyměnil všechny svíčky, ale zaúčtoval si to tak, jako kdyby je vyměnil...sice mi 4 (údajně moje) svíčky vrátili, ale člověk nikdy neví...Asi se to nedá poznat, že?

Popros niekoho nech ti meria napätie na baterke keď štartuješ, najskôr keď len žhavíš a potom pri točení štartéru.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Popros niekoho nech ti meria napätie na baterke keď štartuješ, najskôr keď len žhavíš a potom pri točení štartéru.

A to mi může změřit i teď, když to startuje v pořádku? Nebo jen ráno, ten proklatý ranní start?

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

to že dobiješ baterku není záruka že je baterka ok.... Jak je stará ta tvoje...kup novou, nebo si zánovní od někoho půjč a vyzkoušej...

no myslel jsem, že je ok, i proto, že byla nabitá cca do 2hod (standard. 15hod.)...asi někoho seženu, kdo mi jí otestuje na to napětí jak říkal Anotherone, přece jen je to velká investice pro mě teď...

Odesláno

Tak firmu na autobaterie jsem dnes nestihl. Za to jsem se dozvěděl, že kamarád také měnil svíčky, a to na Citroenu C5 2.0HDi...bohužel mu tam nepasují. Jedná se zrovna o 5960.64, ORIGINAL Peugeot, přesně ty, co pasují na mou 407 2.0HDi a co jsem před týdnem kupoval za necelých 3000 Kč :-(...tak kdyby měl někdo zájem o originální Peugeot svíčky, typ 5960.64 (dá se ověřit přes VIN, což jsem se taky dozvěděl pozdě :-( ) úplně nové, nepoužité, TAK NAPIŠTE SZ...budou určitě o něco levnější...

Odesláno

Tak se hlásím z baterkárny. Pán to připojil na digitální přístroj, po prvním údaji řekl, že je nabitá plně a po druhém údaji řekl, že má poloviční kapacitu...vyšlo snad nějakých 450 a říkal, že má mít 720...

Může to způsobit můj problém? Tedy problém pouze při prvním ranním startování?

[upravil dne 13/1/10 xplayer5]

Odesláno

Tak se hlásím z baterkárny. Pán to připojil na digitální přístroj, po prvním údaji řekl, že je nabitá plně a po druhém údaji řekl, že má poloviční kapacitu...vyšlo snad nějakých 450 a říkal, že má mít 720...

Může to způsobit můj problém? Tedy problém pouze při prvním ranním startování?

[upravil dne 13/1/10 xplayer5]

Ja som v novembri tiež menil batériu, ale moja mala už len 20% a auto aj napriek tomu štartovalo na prvý krát. Pravda je, že mrazy vtedy ešte bohvieaké neboli, maximálne okolo nuly. Bolo však počuť, že štartér sa namáha, je to taký ťahavý zvuk štartéra po poriadne pretočenie, potom je už zvuk ok. Každopádne 50% kapacity by podľa mňa malo pretočiť štartér aj pri väčších mrazoch ako okolo nuly. Keď sa však pridá okrem baterky aj trocha chytený štartér, potom to už problém môže byť:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...