backstep Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ahoj, pred par dny mi zacal pocitac hlasit, ze v pravym zadnim svetle mi nesviti brdova zarovka, po vanocich jsem si teda rekl, ze se na to mrknu. Otevrel jsem kufr, odendal ten kryt na boku (mam tak CD menic, proste ten napravo), doumal jsem doumal az jsem vydoumal jak vybrat konektor z toho svetla, pak jsem jeste odtocil takovou \"vrtulku\" ktera svetlo drzi.. U toho jsem ale skoncil, koukal jsem manual, hledal po foru a po netu ale nejak nic. To svetlo se uz dost pohybuje, kadopadne ho nemuzu ani za nic vyrvat ven (uz bych ho snad zlomil zatahnou vic). Vsimnul jsem si ze jsou tam jeste dva takove plastove .. neco.. ale vypada to jednolite a nevim jesli to teda svetlo drzi nebo ne. Nejake rady jak s tim pohnout prosim? Diky moc [upravil dne 28/12/09 backstep] Citovat
AnotherOne Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Treba uvoľniť dve plastové dlhé šesťhranné matice, ktoré majú aj zárez na veľký skrutkovač. Odopnúť konektor a celé svetlo vyjde von. Na svetle odstrániť ten molitan a odcvaknúť časť so žiarovkami od plexi. Ups až teraz som si všimol, že máš sw, ale snáď to bude podobné. [upravil dne 28.12.2009 AnotherOne] Citovat
backstep Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 :o a kde ze najdem tie dve matice? uz som to svetlo osahaval nejakych par minut ale nic take som nevidel mozno som zabudol dodat dost podstatnu vec, ze je to SWcko, ak to nie je rovnake, tak pardon, moja chyba Citovat
AnotherOne Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Tie matice tam dosť trčia, vyzerá to ako 3 cm dlhá hrubšia ceruza so zárezom na konci, snáď sa ti ozve niekto s sw. Citovat
backstep Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 tak uz som nevedel co, tak som zasiel na servicebox: to co sa mne podarilo odmontovat a nazval som to vrtulkou je diel ozaceny ako 70, drzia mi to este tie dve 75tky ale neviem ako na ne Tusi niekto ako na ne? Citovat
Jurko Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 To už se mi taky stalo,k těm matkám se dostaneš přez boční kastlík v kufru,nic složitýho,taky jsem na to přišel Citovat
backstep Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 no ja som sa k nim uz dostal, akurat ako pisem, tu s cislom 70 som odtocil v pohode.. ale tie 2x 75 neviem dat dole, matka to asi nie je.. alebo nevyzera, tocit sa s tym neda.. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Má to čudný otvor to nebude matka. Popis pre výmenu žiarovky je rovnaký pre sedan aj sw v príručke. Tie dve 75ky sa asi budú otáčať len o 90 stupňov. Sedan má normálne matice. [upravil dne 28.12.2009 AnotherOne] Citovat
Jurko Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 to už nevím přesně,ale žádný klíče jsem nepotřeboval,kdybych měl auto v garáži,tak se jdu mrknout,mamina s ním někde lítá,na to přijdeš,jde to těžko Citovat
Jurko Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 jsou to takový černý matky,myslím,že stačí jenom pootočit,takový křídlovky Citovat
Přema Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Normálně povol tu plastovou křídlovou matku je jen jedna na každém světle.....potom odpoj konektor ke světlu a potom zvenku zakvedlej ze světlem a je to venku.......se toho neboj Citovat
AnotherOne Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Zadné skupinové svetlá 1. Brzdové/parkovacie svetlá: P 21/5 W. 2. Svetlá spätného chodu: P 21 W. 3. Ukazovatele smeru: P 21 W. Tieto tri žiarovky sa vymieňajú po demontáži svetla. Snímte príslušný bočný kryt kufra, aby ste získali prístup ku svetlu. Odskrutkujte uchytávaciu maticu svetla, nachádzajúcu sa vo vnútri kufra. Poznámka: ak je to nevyhnutné, použite na odskrutkovanie matíc kľúč na demontáž kolesa. Citovat
backstep Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 fuha, diky za pomoc, svetlo uz je ok su to fakt len kridlovky ktore treba otocit o 45 stupnov aby sa to zmestilo cez ten otvor smerom von, bolo to teda ale zapecene tak ze som jednej odlomil kridelka len rukou ale tak ziarovka vymenena, palubak uz je ticho .. o to slo ) Este raz diky. Citovat
filipino Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Prosím o nějakou radu nebo nápad, nesvítí mi pravá zadní brzda. Světlo jsem měl dnes sundané, žárovky jsem vyzkoušel i vyměnil a stále nic. Divné je, že se to stalo naráz s přední levou žárovkou H1. Tu jsem vyměnil a svítí, byla prasklá. Tak nevím, jestli to spolu může souviset. Zkoušel jsem i projít všechny pojistky, byly dobré. Nevím, která pojistka je na světla, v manuálu na světla není uvedená žádná. Citovat
cvrlo Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 na svetlá poistka nieje, keď mi naposledy nesvietila ľavá h1, našiel som vadnú poistku v motorovom priestore, ktorá so svetlom vôbec nesúvisela a napriek tomu po výmene je všetko o.k. (maturoval som dva dni až som napokon išiel po všetkých poistkách v páre). A ešte kuriozita, v motorovom priestore mám úplne inak označené a s inými hodnotami poistky ako v manuále... Citovat
filipino Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Tak jsem to vyřešil, moje chyba, nepozornost, žádná závada Citovat
Maroš Odesláno 26. únor 2014 Odesláno 26. únor 2014 Tak ja mam rovnaky problem nesvieti mi svetlo na SW zadne ale fakt som nasiel len jednu kridlovu maticu ale to nestaci neviem co to svetlo drzi, ten obrazok co tu je pripnuty sa neda stiahnut ani otvorit tak neviem co tam to svetlo este drzi, prosim nejaky obrazok a ktore povolit , lebo som tu cital ze nieco pootocit o 45 stupnov ale skusal som taku plastovu vrtulku ale hned sa s nej ulomilo, uz som menil ziarovku ale bolo to davno a neviem si spomenut:myslim Citovat
Laďa Odesláno 26. únor 2014 Odesláno 26. únor 2014 Jen odšroubuj tu křídlovou matku a tahni šikmo dozadu. Je to jen zacvaknuté na těch plastových trnech. Jsou 3. Citovat
Maroš Odesláno 26. únor 2014 Odesláno 26. únor 2014 Aha takze len odsrobovat tu matku a tahat sikmo dozadu sikmo ? skusim snad nic nezlomim:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.