Benžík Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Nevite k čemu je tenhle plastový šroubek? Je to na palivovym filtru (2,1td 1998 lucas epic) zboku dole. Na filtru je taky ňaká hadička, která vede pod motor, tou se vypouští voda pokud je ve filtru? Ovládá se to tim šroubkem, nebo jak to funguje? Citovat
ropak Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 ano je to na odvodneni palivoveho filtru Citovat
Benžík Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 Jak se to používá? Chytit kombinačkama a povolit? Nebo je na to ňáký spešl vorrichtung? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 nevím jak se to povoluje u Tebe,ale filtr se odvodňuje minimálně na jaro a na podzim během roku Citovat
oddie Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 NENÍ to na odvodnění filtru, neraďte hovadiny, když nevíte, o co jde! Na odvodnění filtru je výpušťák na přední straně, přímo z něj vede ta hadička dolů, okraj je vroubkovaný, tím se otočí. To, co je na fotce, na to nešahej. Za tím je malý termostat přepouštějící naftu přes ohřev zespodu od toho hliníkového tělesa nebo přímo. Pokud se v tom budeš vrtat, leda ti to začne téct. A pokud chceš vidět, jak to vypadá uvnitř, Dundee sem svého času dával fotky, když to musel přetěsňovat. Citovat
ropak Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 omlouvam se ze jsem spatne odpovedel Benzik se ptal i na hadicku ktera vede pod motor a ja jsem si to spojil s odvodneim tato hadicka co je na foto je privod do filtru ale myslel jsem ze je to zpetny ventilek a ne termostat Citovat
Tosho27 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Klobuk dole Oddie je vidiet ze sa vyznas. :super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.