Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To teda nic moc jeden benzín a dehet .. a škoda jak jsem řikal že to není zadní náhon.. jinak pěkný no :( Snad se s těma motorama polepší... uvidíme :)

Odesláno

No já myslím že ty motory nejsou nic moc ale nemusí jet určitě vůbec špatně......cca obě kolem 120KW a cca 1400kg těžké to myslím že i pojede.....

[upravil dne 27-12-09 Přema]

Odesláno

Dalo by se :mrk

Akorát v tej mřížce by nemusel bejt ten plast. Červený, nebo černý s těma černejma (19\'\') kolama :)

Závodil bych s Audinama :D Jako onehdá, když jsem jsem pokoušel jednu Audi TT. Dala mě jak víno :grr:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

manual je ML6 te šesti kvalt myslim

To je konkrétny typ prevodovky, ML6 spadá pod BVM prevodoky. A v cenníku sa nepíše aký typ máš v aute ale len či automat, robot alebo manuál.

Odesláno

Tak to si to označení převodovek pletu stejně jako Petr... ale každopádně motory by mohli ještě trošku přidat... atd.

For hnusoba : jj spolupráce je naštěstí ale mohly by si od BMW i vypujčit a spolupracovat s 2L turbo co ma o dost vyšší výkon atd.

[upravil dne 27/12/2009 John]

Odesláno

FR neumim ale tohle me prijde jako dost do oka bijici manual :P

Boîte de vitesses

Type Manuelle

Nombre de rapports 6

Jsem zvedav az ho nekde uvidim v realu.. motorove taky nejsem nadsen uz proto ze 120kW znam a nerikam ze to nejede ale pro me vykonne benziny u Peugeotu uz holt nenajdu..

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...