Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

peugeot: to si piš.... si to s nim budem muset vyřídit..... :D

postav se do řady, první jde na řadu peugeot09:D:aut

A nebo klidně můžete jít oba současně;)

Odesláno

oddie : neběhám, jezdím autem:P

Ale 100m mám za 11,2s , 1500m mám za 5 minut a 40 sekund, nejvíc sem kdysi uběhl asi 5 km za cca 25 minut, ale to už je dlouho

Žádnej delší běh sem asi nikdy neběžel, takže Ti nemůžu říct:mad:

Si tady už pomalu připadám jak na hodině tělocviku:aut

Odesláno

To víš, to je tak, nikdo není úplný univerzál. Takže se dá předpokládat, že když bude dobrej v jednom, v něčem stylově odlišném na tom bude hůř ;)

S tou samotnou silou je to celkem fuk, to se udržuje snadno, a hodně záleží na tom, co bylo komu dáno do vínku. S celkovou fyzikou a vytrvalostí to ale zdaleka tak není, dost záleží na tom, co pro to člověk dělá, a dost se tu taky dá zkazit (třeba tím kouřením). Což bylo zhruba to, k čemu jsem se chtěl dobrat - teď třeba něco dáš, za 10 let to bude absolutně jinak, a blbě se to vrací. Na sílu samotnosu to příliš vliv nemá, místo 20 shybů uděláš třeba jen 15, což je pořád ještě těžkej nadprůměr, ale celková fyzička klidně zařve, a z pěti patrech po schodech, když nepojede výtah, se pak budeš tejden léčit :P O tom to zhruba je ;)

Odesláno

S tím souhlasím, schody mě někdy dají zabrat:) ale naštěstí ať kouříš třeba 30 let, tak po přestání je tělo za 2 roky vyčištěný, což třeba v případě alkoholu není, a proto třeba zase vůbec nepiju:P už 9 let sem abstinent:)

holt každej máme něco jinýho

P.S a jestli jsi správně četl, tak jsem psal že mám sílu jak bejk, a ne že mám fyzičku jak bejk:aut:P

[upravil dne 28/12/09 Šalda]

Odesláno

Já vím, žes psal sílu, akorát jsem tě chtěl nachytat, že budeš akorát vyžranej, a nepovedlo se mi to, tak jsem si musel najít něco jinýho :P to víš, účel světí prostředky ;)

S tím vyčištěním si to tak nemaluj, ono to tak úplně není. tam jde spíš o to, že se vždycky vyplatí přestat, i po 30 letech, a ne o to, že když 30 let kouříš a pak přestaneš, že za dva roky jsi na tom stejně jak kdybys nekouřil nikdy. Takhle to fakt nefunguje. A co se alkoholu týče, tam záleží na míře - existuje nějaká hladina (pravda velmi malá), kdy je to naopak zdravé, a ne škodící, na rozdíl od cigaret, kde žádná taková hladina není.

Odesláno

S tím vyčištěním to beru podle dědy, kterej 43 let hulil 60 za den a potom skončil, a když mu dělali asi po 2,5 letech rentgen plic a nějaký další vyšetření, tak mu řekli že nikdy nekouřil;)

S alkoholem je ta míra opravdu velmi malá, ale nikdo ji nedodržuje:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...