peugeot09 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Línej se sebou něco dělat...před dvěma lety jsem měl při své výšce přes 130kg. woody: Na příštím sraze ho společně sníme. :aut Citovat
wooody Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 myslíš že budeme mít takej hlad?? Citovat
peugeot09 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Si ho rozdělíme vejpůl. Zase tak velkej neni. Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Jsem menší než vy dva, a s tím jsem spokojenej:D:P Aspoň se nestydím oblíct se do plavek:D Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: wooody peugeot: to si piš.... si to s nim budem muset vyřídit..... postav se do řady, první jde na řadu peugeot09:D:aut A nebo klidně můžete jít oba současně Citovat
zzipCZ Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 se to tadyk zvrhlo trochu to tok:D Citovat
oddie Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 20 shybů je slušnejch. Tak otázka č. 2 - za kolik uběhneš 10 km? Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 oddie : neběhám, jezdím autem:P Ale 100m mám za 11,2s , 1500m mám za 5 minut a 40 sekund, nejvíc sem kdysi uběhl asi 5 km za cca 25 minut, ale to už je dlouho Žádnej delší běh sem asi nikdy neběžel, takže Ti nemůžu říct:mad: Si tady už pomalu připadám jak na hodině tělocviku:aut Citovat
oddie Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 To víš, to je tak, nikdo není úplný univerzál. Takže se dá předpokládat, že když bude dobrej v jednom, v něčem stylově odlišném na tom bude hůř S tou samotnou silou je to celkem fuk, to se udržuje snadno, a hodně záleží na tom, co bylo komu dáno do vínku. S celkovou fyzikou a vytrvalostí to ale zdaleka tak není, dost záleží na tom, co pro to člověk dělá, a dost se tu taky dá zkazit (třeba tím kouřením). Což bylo zhruba to, k čemu jsem se chtěl dobrat - teď třeba něco dáš, za 10 let to bude absolutně jinak, a blbě se to vrací. Na sílu samotnosu to příliš vliv nemá, místo 20 shybů uděláš třeba jen 15, což je pořád ještě těžkej nadprůměr, ale celková fyzička klidně zařve, a z pěti patrech po schodech, když nepojede výtah, se pak budeš tejden léčit O tom to zhruba je Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 S tím souhlasím, schody mě někdy dají zabrat:) ale naštěstí ať kouříš třeba 30 let, tak po přestání je tělo za 2 roky vyčištěný, což třeba v případě alkoholu není, a proto třeba zase vůbec nepiju:P už 9 let sem abstinent:) holt každej máme něco jinýho P.S a jestli jsi správně četl, tak jsem psal že mám sílu jak bejk, a ne že mám fyzičku jak bejk:aut:P [upravil dne 28/12/09 Šalda] Citovat
urdemala Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 mám pocit, že ten dehet se časem vykašlává, že z těch plic pomalu vymizí (kolem 10 let) Citovat
oddie Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Já vím, žes psal sílu, akorát jsem tě chtěl nachytat, že budeš akorát vyžranej, a nepovedlo se mi to, tak jsem si musel najít něco jinýho to víš, účel světí prostředky S tím vyčištěním si to tak nemaluj, ono to tak úplně není. tam jde spíš o to, že se vždycky vyplatí přestat, i po 30 letech, a ne o to, že když 30 let kouříš a pak přestaneš, že za dva roky jsi na tom stejně jak kdybys nekouřil nikdy. Takhle to fakt nefunguje. A co se alkoholu týče, tam záleží na míře - existuje nějaká hladina (pravda velmi malá), kdy je to naopak zdravé, a ne škodící, na rozdíl od cigaret, kde žádná taková hladina není. Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 S tím vyčištěním to beru podle dědy, kterej 43 let hulil 60 za den a potom skončil, a když mu dělali asi po 2,5 letech rentgen plic a nějaký další vyšetření, tak mu řekli že nikdy nekouřil;) S alkoholem je ta míra opravdu velmi malá, ale nikdo ji nedodržuje:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.