Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte zohnal som si autoradio sony napojil som to normalne ze som pouzil aj +12v od spinacej skrinky ked otocim klucikom v zapalovani tak sa zapne no a teraz je jedno ci hraje cd alebo radio za jazdy casto radio sasamo stisi a na displei mi napise TA on(na radiu)ked pootocim kolieskom hlasitosti tak zase to hraje v pohode ale o chvilu zase to iste manual od radia nemam co je to TA on?

Odesláno

ta - traffic affair - dopravní zprávy. Máš to zapnutý v radiu a máš u toho ztlumenou hlasitost. To TA vypneš zmačknutim nebo podrženim tlačítka ta. Jsou to dopravní zprávy který se ti zapínají samy pomocí RDS.

Odesláno

diki a ten navod som pisal ze ho nemam auto som doviezol z holandska a radio bolo gratis(bez manualu) ale nezapojene a bonus niekto v aute prerobil euro koncovku na obycajne napichovacky tak som to musel prerabat ten manual skusim na nete len dufam ze bude slovens alebo cesky

Odesláno

Ale dopravní zpravodajství není o hlášení radarů. Třeba českej rozhlas tyhle informace do dopravního zpravodajství nepouští.

Já mám nejvíc naladěněj Impuls a ti i když to je jedno z mála celorepublikovejch rádií na TA nevysílají. :(

Odesláno

Když jsem poslouchal Impulz, později F1, tak bylo pořád všude po republice něco, nějaký vážný problém na silnicích a když jsem tam dojel, tak nic. Od tý doby, co poslouchám ČR1 je na silnicích vcelku klid a to, co říkaj mnohem více odpovídá realitě.

Odesláno

No to máš pravdu. Občas jsou ty infa dost stará. Řidiči by měli hlásit i čas v kolik na to narazili.

Docela slušný info podává taky Černá Hora a BEAT.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...