krtek 2 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 ahojte zohnal som si autoradio sony napojil som to normalne ze som pouzil aj +12v od spinacej skrinky ked otocim klucikom v zapalovani tak sa zapne no a teraz je jedno ci hraje cd alebo radio za jazdy casto radio sasamo stisi a na displei mi napise TA on(na radiu)ked pootocim kolieskom hlasitosti tak zase to hraje v pohode ale o chvilu zase to iste manual od radia nemam co je to TA on? Citovat
Benžík Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 ta - traffic affair - dopravní zprávy. Máš to zapnutý v radiu a máš u toho ztlumenou hlasitost. To TA vypneš zmačknutim nebo podrženim tlačítka ta. Jsou to dopravní zprávy který se ti zapínají samy pomocí RDS. Citovat
Edison Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Asi je na čase přečíst si návod... ;-) Citovat
dolly1010 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Taky to mám na rádiu Zatím se mi to nepovedlo rozchodit. Můžná to bude tím, že jsem to ani nezkoušel Citovat
Edison Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Buď rád.. Akorát to votravuje.. Jedna z prvních funkcí, který vypínám... :-) Citovat
marko306 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 mne to vyhovuje. dosť počúvam CD, takže také dopravné správy prídu vhod keď sa mi samé ozvú Citovat
krtek 2 Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 diki a ten navod som pisal ze ho nemam auto som doviezol z holandska a radio bolo gratis(bez manualu) ale nezapojene a bonus niekto v aute prerobil euro koncovku na obycajne napichovacky tak som to musel prerabat ten manual skusim na nete len dufam ze bude slovens alebo cesky Citovat
dolly1010 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Já poslouchám Černou Horu a tam maj dopravní zpravodajství myslím každou půlhodinu Ale my, co jezdíme podle předpisů a připoutaný to ani nepotřebujem Citovat
Dave_k Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Ale dopravní zpravodajství není o hlášení radarů. Třeba českej rozhlas tyhle informace do dopravního zpravodajství nepouští. Já mám nejvíc naladěněj Impuls a ti i když to je jedno z mála celorepublikovejch rádií na TA nevysílají. Citovat
Edison Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Když jsem poslouchal Impulz, později F1, tak bylo pořád všude po republice něco, nějaký vážný problém na silnicích a když jsem tam dojel, tak nic. Od tý doby, co poslouchám ČR1 je na silnicích vcelku klid a to, co říkaj mnohem více odpovídá realitě. Citovat
Dave_k Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 No to máš pravdu. Občas jsou ty infa dost stará. Řidiči by měli hlásit i čas v kolik na to narazili. Docela slušný info podává taky Černá Hora a BEAT. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.