Neophyte Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Zdravím...přestalo svítit jedno světlo nad SPZ.Zkoušel sem sundat tu krytku,ale marně.Je to tak na zlomení...Nikde jsem to tu nenašel.Nevím,jestli mám fakt zabrat a ulomení bych se fakt rád vyvaroval.Tak jestli to tu už někoho potkalo,prosím poradte.Díky Jirka 307SW Citovat
jirii Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Myslim ze jsem to uz menil.Dostanes se k tomu za naraznikem.Musis povolit prostrední uchyt narazniku strcit tam ruku ohmatat si uchyceni svetla a tuším vysunout ho ven.Cau. Citovat
Neophyte Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 Ale to osvětlení je v pátých dveřích!Co s tím má společného nárazník??Mám 307sw 2006 Citovat
marko306 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 na 306 sa to mení odmontovaním tapacíru piatych dverí a myslím, že to tu už tiež takto niekto riešil aj na 307 SW, ale niekomu sa to podarilo dať dole aj zvonku jirii, vravel o nárazníku pravdepodobne preto, lebo 307 hatchback má zadnú SPZ umiestnenú na nárazníku [upravil dne 24/12/09 marko306] Citovat
jirii Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Ano mám 307 kratkou a osvetleni je v nárazníku.Myslím si ,ale že se k tomu dostanež nejak zadními dveř. když odděláš ten tapecírunk. Citovat
georgegg Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 no to myslíš špatně, dostaneš se k tomu z venku, stačí šroubovákem odlouplounout ten plast to zakrývá žárovku, není se čeho bát je tam jen nacvaklá tak se musí trochu zabrat:papa Citovat
Neophyte Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 No já to zkoušel.Budu se tedy řídit příslovím-co nejde silou,jde ještě větší silou děkuji za reakce Citovat
Martinsk Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Ešte ťa upozorním, že tie krytky osvetlenia ŠPZ sa veľmi rady lám pri montáži. Citovat
Neophyte Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 Tak jsem to tedy zkoušel a je to fakt na zlomení..nechám to tak,až pojedu kolem servisu,hodim to tam..ať si to zlomí sami ale jinak díky.. Citovat
shwaara Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Já zjistil, že mi taky nesvítí, ale přístrojovka to jako chybu nehlásí, tak mi to vůůbec nevadí Prokázat zavinění je v tomto případě jaksi nemožné ;-) Citovat
Jup48 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 asi i jiné věci máš rád v nepořádku Citovat
nikol Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Zdarec,když použiješ něco špičateho co tam v pohodě strčíš(postupně na jednu a pak i druhou stranu) tak to bez poškození vytahneš. A při montaži nasadíš a zase to nacvakneš pomoci toho špičaku.Neni to nic složiteho a nic nemusíš oddělavat z interieru. Tak praci zdar:super Citovat
bumlous Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Zdarec, tak jsem to už taky dělal a když člověk ví jak na to, jde to velmi snadno. Potřebuješ kulatý předmět aby akorát pasoval do otvorů na bokách světla. Já jsem použil malí křížový šroubovák. A akorát z toho důvodu abys se neopřel o světlo. Šroubovákem budeš páčit směrem ke světlu, tím pádem špičkou šroubováku od středu světla. Zobáčky směřují dovnitř. Jde to velmi lehce. Já jsem ze začátku také použil obyčejný šroubovák a vždy jsem se opřel a nešlo to, protože se zobáčky nevykloní. Ještě abych dodal nemá cenu používat vůbec násilí a ani páčit všemi směry je to celkem křehké. Citovat
vochy Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Já jsem si žárovku měnil tak ,že jsem vycvakal tapecírunk pátých dveří a potom je k tomu perfektní přístup!!Práce asi na 10 min. Peugeot 307sw:papa Citovat
Existujuci Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Je to ako pise Georgegg. Skus vybrat cele to svetielko von(odpojis kablik) a mas ho cele v ruke.Potom das lahko to biele sklicko dolu a vymenis ziarovku. Mozes ho hned vycistit z vnutra,urcite bude plne spiny. Ja som nedavno striekal zadny naraznik a mal som ich obe vonku. Nic zlozite to nieje. Citovat
Kenedi Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Já zjistil, že mi taky nesvítí, ale přístrojovka to jako chybu nehlásí, tak mi to vůůbec nevadí Prokázat zavinění je v tomto případě jaksi nemožné ;-) je to bezne ze sa hlasi napriklad prasnuta ziarovka? na palubovke na 307 ste to uz niekto zazil? Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Já zjistil, že mi taky nesvítí, ale přístrojovka to jako chybu nehlásí, tak mi to vůůbec nevadí Prokázat zavinění je v tomto případě jaksi nemožné ;-) je to bezne ze sa hlasi napriklad prasnuta ziarovka? na palubovke na 307 ste to uz niekto zazil? Nie. Citovat
Kenedi Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Tak potom o com to tu niektori hovoria? akurat som si objednal z ebay T10 ziarovky ( parkovacky a SPZ) som zvedavy Citovat
marko306 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Tak potom o com to tu niektori hovoria?shwaara má 607minu;) [upravil dne 15/10/10 od marko306] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.