Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravým všechny,měl bych jeden dotaz ohledně X- rele,zajimálo by mě jak je ovládané?? jestli přes spínací skříňku, nebo jestli něco hlídá podpětí a odpojuje jí. Diky za připomínky. :myslim

Odesláno

Je to rele, které odpojuje při startu energeticky náročné spotřebiče např. světla, ventilátor a možná ještě něco jiného. Mě začalo blbnout a během jízdy mi odpojuje světla a větrák.Je to dost nepříjemný.Prověřil jsem už všechno,zbývá už jen to ovládání toho rele.Přikláněl bych se k špatnýmu kontaktu na spínací skříňce ale nevim to určitě.

Odesláno

ja som mal podobny problem ked som mal nastartovane tak niekedy isiel ventilatoniekdey nie a problem bol v spinacke co tam spina kontakty.som to rozobral vycistil a bezi to dalej.akurat mne sme nevypinalo,tak neviem ci mas toto iste.

Odesláno

Mám za to,že u old modelu,se světla při startu neodpojují,a u new modelu se o to asi stará BSI :myslim,každopádně večer(pokud to nestihne někdo dřív ti můžu poslat na mail el.schémata)

Odesláno

a mne na new modeli neodpaja svetla vepnem motor a svetla stale svietia pokial ich nevypnem cez packu,radsej by som bol keby sa vyply a ostaly svietit parkovacky.potom moja bsi je asi leniva ked to neriadi :) inak daj tu tu schemu bude to lepsie bude mat kazdy k nej pristup.diki

Odesláno

Co to dvojčinné rele má za činnost??????????? , Mě, cvaká nějaké rele pod palubkou a toho se musím držet. Pokud by toto dvojčinné rele dávalo impuls tomu pod palubkou, dalo by se toho chytit.Když cvakne odpojí vnitřní ventilátor a světla. Někdy během jízdy ( 50 km) cvakne třeba 100 x a někdy 3x je též světlý okamžik že třeba ani jednou.Asi mě už s toho trefí.

Odesláno

Mně při startování se slabou baterkou taky cvakalo jakési relé někde pod přístrojovou deskou. Relé cvakalo přesně ve smyslu komprese. Po nabití baterky vše v pořádku.

Dá se toto relé najít podle čísla? pak by se dala vystopovat funkce a vliv ostatních spotřebičů

[upravil dne 22/12/09 kobr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...