pokornyzde Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Zdravým všechny,měl bych jeden dotaz ohledně X- rele,zajimálo by mě jak je ovládané?? jestli přes spínací skříňku, nebo jestli něco hlídá podpětí a odpojuje jí. Diky za připomínky. Citovat
dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Nemá to něco společnýho s matriXem? Citovat
subin Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 X relé bylo montované do škody felicie,nevím o tom,že by bylo montované do piškotů Citovat
dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 A k čemu to slouží? Podle názvu to bude něco nebezpečnýho.... Citovat
subin Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 ee jestli si správně vzpomínám,mělo by to být něco jako odlehčovací relé ,ale ruku do ohně bych za to nedal Citovat
kobr Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Myslíš odlehčovací relé brzd a posilovače řízení? Citovat
subin Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Myslím,že to ovládalo vypnutí světel při startu,ale nejsem si tím jist. Citovat
pokornyzde Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 Je to rele, které odpojuje při startu energeticky náročné spotřebiče např. světla, ventilátor a možná ještě něco jiného. Mě začalo blbnout a během jízdy mi odpojuje světla a větrák.Je to dost nepříjemný.Prověřil jsem už všechno,zbývá už jen to ovládání toho rele.Přikláněl bych se k špatnýmu kontaktu na spínací skříňce ale nevim to určitě. Citovat
martis Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 ja som mal podobny problem ked som mal nastartovane tak niekedy isiel ventilatoniekdey nie a problem bol v spinacke co tam spina kontakty.som to rozobral vycistil a bezi to dalej.akurat mne sme nevypinalo,tak neviem ci mas toto iste. Citovat
subin Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Mám za to,že u old modelu,se světla při startu neodpojují,a u new modelu se o to asi stará BSI ,každopádně večer(pokud to nestihne někdo dřív ti můžu poslat na mail el.schémata) Citovat
martis Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 a mne na new modeli neodpaja svetla vepnem motor a svetla stale svietia pokial ich nevypnem cez packu,radsej by som bol keby sa vyply a ostaly svietit parkovacky.potom moja bsi je asi leniva ked to neriadi inak daj tu tu schemu bude to lepsie bude mat kazdy k nej pristup.diki Citovat
subin Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 pro old model pro new.nemám:( tak nějak mi to sem nejde dát posílám na mail [upravil dne 22/12/09 subin] Citovat
MatrixChose Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Peugeot má relé který spíná když dobíjí alternátor, nic víc, nic míň. Hlavně nemáš uvedenej rok výroby atd, prostě nic Citovat
MatrixChose Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Je u ŘJ, většinou hnědý pouzdro - dvojčinné relé. Citovat
pokornyzde Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 Co to dvojčinné rele má za činnost??????????? , Mě, cvaká nějaké rele pod palubkou a toho se musím držet. Pokud by toto dvojčinné rele dávalo impuls tomu pod palubkou, dalo by se toho chytit.Když cvakne odpojí vnitřní ventilátor a světla. Někdy během jízdy ( 50 km) cvakne třeba 100 x a někdy 3x je též světlý okamžik že třeba ani jednou.Asi mě už s toho trefí. Citovat
kobr Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Mně při startování se slabou baterkou taky cvakalo jakési relé někde pod přístrojovou deskou. Relé cvakalo přesně ve smyslu komprese. Po nabití baterky vše v pořádku. Dá se toto relé najít podle čísla? pak by se dala vystopovat funkce a vliv ostatních spotřebičů [upravil dne 22/12/09 kobr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.