Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, začala zima a já zjistil, že mi netopí 406ka new model na nohy! Asi je v háji ten motůrek co ovládá polohu klapky v topení. Je někde za digi panelem od klimy, ne? Nevíte někdo jak je složitý to vyndat a kolik stojí novej ten bazmek? Díky moc za pomoc, i moje zmrzlý nohy to oceněj.

Odesláno

No tak to ste mě zatim nepotěšili... Já když sem teďka dával alu rámečky budíků sem měl sundanej ten kryt přístrojovky a přes středový výdechy sem na ní asi viděl. Pokud to bylo ono, z levy strany na vršku. Tak sem myslel vyhodit ovladani klimy a ten display a dalo by se tam víc. Ale jestli to je nějak přišroubovany tak je pravda, že neni jak se tam dostat. Docela mě udivuje, že je to tak fest schovaný, a to i u jinejch aut. Přece jen to je motůrek a plastový kolečka takže nějaká porucha je na snade...a kvůly tomu dávat dolu palubku je fakt luxus!

oddie: Kolik by jsi za ní chtěl?

Odesláno

Mluvil sem s mechanikem. Mohlo by to bejt ulomená klapka nebo když nejni nic slyšet při přepínání topení by to moh bejt ten motůrek. Jen nevěděl jak se to mění u 406 ale u 407ky se musí shodit celá palubní deska. Prej parádní práce! Sem na to zvědavej, ale nějak se to udělat musí protože na nohy je kosa jako hrom.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak k rozdělání palubky sem se eště nedostal, ale motůrky asi běhaj všechny. Když je ticho tak je slyšet jak z různejch míst vrčej. A zakopanej pes asi bude u motůrku na horní průduchy, klapka na nohy otevře ale ta vrchní vrčí ale nezavře tak se dolu moc vzduchu nedostane. Tak je možná že sou jen otrhaný zoubky...

Už zbejvá maličkost se k tomu motůrku dostat...hh

• O 6 měsíců později...
Odesláno

ja som tie motorky uz mal vonka obidva (zmiešavacia klapka - teply studený vzduch je pod kastlíkom spolujazdca) a smerová je na strane od vodiča - vybrať ho je pôrod ale nemusíš dávať dole prístrojovku ja som len musel zhodiť dole kovovú výstuhu taká hrubá tyč a potom sa tam dostaneš pomocou kĺbov....niekde mám asi aj foto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...