Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

V tom roku je to rovnaké pre všetky naftové motory.

prosím je to opravdu stjné pro všechny motory i když nemám fap filtr.(asi si budeš myslet že jsem divnej ale když sem viděl tu poslední tabulku tak to tam bylo bez fap)Dík

Odesláno

Mam menit na mojej 307SW 1,6 HDI r.v.1/2006,nabehanych 167000km.Vraj az pri 240000,je to pravda? Alebo som ich uz mal mat vymenene?Da sa zistit ci uz neboli menene v Belgicku,ked bolo auto dovezene uz malo nejakych 164000km.(mozno ak nie viac)

Odesláno
Původně zaslal: MotoMoto

Čítám čítám a nechápu, pochopil jsem že výměna rozvodů na 240 tisících ale nechápu kdy platí ten druhý sloupec. A co znamenají ty další symboly také nevím, asi jsem pako.

Tak to sme dvaja s tych obrazkoch mimmo :D poprosim niekoho o vysvetlenie tych obrazkov. dakujem

• O 3 měsíce později...
  • O 3 roky později...
Odesláno

ahoj chtěl bych se zeptat jak píšou, že je třeba doplnit do filtru pevných částic aditivum , jak se tam člověk dostane nebo kde se to lije nebo to musí jen servis , prostě poraďte jsem nějak mimo díky moc

Odesláno

nenašla by se taková tabulka na 307 Break 1.6 16V r.v. 11/2006 ;):papa nebo kde ji najdu v SB? děkuji :papa

edit: už vidím kde ale 307 tam neni :myslim

[upravil dne 12/12/13 19:45 od Gabriel 307]

Odesláno

Ja mam tiez jednu otazku:

Medzi hriadelmi je tiez taka mala rozvodova retaz s vlastnym spanovakom...treba aj to menit alebo nie ? vcera som bol v servise a blizi sa mi vymena rozvodov, tak ze ci treba menit aj to alebo nie...dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...