Přejít na obsah

jozeff13

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

Vše od uživatele jozeff13

  1. jozeff13

    Radenie rýchlostí

    ďakujem Vám za odpovede, skúsim pozrieť uloženie tých bowdenov
  2. Ahojte.Začalo sa mi radiť horšie rýchlosti hlavne 1 a 2. S pákou idem z neutrálu doľava a potom do jednotky nejdem priamo dopredu ale asi v tretine dráhy musím kúsok do stredu a potom dopredu zaradím jednotku.Podobne aj dvojka ale o niečo menej. S čím môže byť problém,kulisou radenia,prevodovka,bowdeny? Priložím obr. ako to radí. Ďakujem
  3. jozeff13

    topení

    ahojte.tiež mi ide ľavá normálne a z pravej strany iba horúci vzduch.sú tam 3 servomotorčeky,v ktorom mám hľadať chybu? ďakujem.
  4. jozeff13

    Únik chladiacej kvapaliny

    Dal som ho kamarátovi do servisu a vraj to tečie cez zhnitú,skorodovanú mrazovú poistku,poistka je na mieste kde má byť,nie je vytlačená.Bude sa dať nejako vyklepnúť alebo ako ju najľahšie,najjednoduchšie vybrať,vymeniť? Koľko je tých mrazových poistiek,mám čakať že odídu ďalšie?
  5. Zdravím.Začala mi unikať chladiaca,tečie to niekde nad štartérom. Prístup zlý,zhora nevidno nič.Môžu to byť tieto hadice alebo niečo iné? Aký je postup pri výmene týchto hadic? Ďakujem.
  6. jozeff13

    brzdy na 307

    už sú dolu,závit je klasický pravotočivý,ale som sa trochu potrápil aj s tými TORX-ami-50
  7. jozeff13

    brzdy na 307

    Aký je závit na tej matici(32) čo drží kotúč? som čakal že to bude jednoduchšie,nemôžem s tým ani pohnuť
  8. jozeff13

    brzdy na 307

    to si ma teda potešil:) už som rozmýšľal ako ich budem vracať Vďaka aj za OEM kod ktorý si mi poslal
  9. jozeff13

    brzdy na 307

    foto 2
  10. jozeff13

    brzdy na 307

    Tak som kúpil kotúče Brembo podľa VIN len teraz neviem či sú aj s ABS krúžkom,staré ktoré mám ešte na aute majú ozubený krúžok,na týchto nových je nejaký plastový.Môže byť nejaký magnetický alebo sú kotúče s ložiskom ale bez ABS krúžku?
  11. jozeff13

    brzdy na 307

    Zdravim. Môzem poprosit ake kotuce a dosticky mam vzadu? VF33H9HZC84546706 Dik.
  12. jozeff13

    Rosenie predných svetiel

    ako sa to da demontovat,ten zrcadlik?musi sa demontovat komplet cele svetlo?tiez by som potreboval jedno vycistit.
  13. myslim ze v mojom pripade tej ziarovke vôbec nevadi ze je umiestnena v popolniku,kedze nefajcim:roker mna zaujima typ ziarovky,lebo ju mam vypalenu. [upravil dne 24/1/12 19:58 od jozeff13]
  14. co je to za ziarovku v tom popolniku ? mam ju vypalenu a tiez sa mi nedaju elektronicky nastavit predne svetla,motorceky su vraj v poriadku.
  15. jozeff13

    Parkovacie senzory nepipaju

    Tak dal som naspät stare radio (RD4 bez Mp3) a parkovacie senzory znova pipaju,bez ziadneho ineho zasahu.
  16. jozeff13

    Radio RD4 a nazvy skladieb

    \"Marcel00\" Zalezi od verzie radia N1: CD N2: CD+CD-TEXT N3: CD+MP3+CD-TEXT nejak mi to nesedi lebo na stitku ktory je na radiu je RD4 N1,ale mp3 prehrava.Neplati to nahodou iba pre 407? CD-Text mi nejde ani pri klasickom Audio-CD.
  17. Da sa na diagnostike aktivovat pipanie parkovacich senzorov? Po vymene radia RD4 za RD4 s mp3. som zistil ze mi nepipaju parkovacie senzory,displej funguje normalne.Nepipne ani pri zaradeni spiatocky.
  18. Zobrazuju sa vam nazvy skladieb(id3tagy) pri prehravani Audio CD alebo mp3 na RD4-ke? Dal som do auta RD4 ktore prehrava aj mp3,ale mi neukazuje nazvy skladieb iba ako Track1 atd.
  19. jozeff13

    Rozvody

    Kde si menil?Máš nejaký dobrý servis v Kubíne? Ja som sa dlhšie nevedel rozhodnuť kde ich vymením,nakoniec som ich asi pred mesiacom vymenil v NO (rozvody,vodná pumpa,kl.remeň+práca) 242e.
  20. Strasne sa mi rosia okna a teraz ked su minusove teploty(okolo -8)tak mi ta vlhkost na oknach aj zamrzne(dnu v aute),problem je to ocistit.Ked pustim fukanie na predne sklo,tak trva dobrych 5min.kym sa to ako tak ocisti. Ako sa da tomu zabranit? alebo ako co najlepsie pouzivat klimu v tomto obdobi?
  21. jozeff13

    Značení originálních disků

    Ja mam tiez origo Equinoxe,je tam kopu cisel,ale rozmer ET a 4x108 tam nie je.Vyrobene v CZ http://www.hayes-lemmerz.com/location_ost_nl.php
  22. jozeff13

    Ake sroby do orig al.diskov?

    Origo šrôby z plechových diskov sa nedajú použiť?
  23. Ake maju ist sroby do origo al.diskov na Peugeot 307 ?(Equinoxe).Radsej sa spytam aby som ich nenakupil zbytocne. [upravil dne 7/4/10 jozeff13]
  24. Nevie niekto kde by sa dali zohnat tieto krytky do al.diskov? V Peugeote su dost drahe,servicebox mi ukazuje 7,53 euro za 1ks.
×
×
  • Vytvořit...