jarokare Odesláno 28. říjen 2017 Odesláno 28. říjen 2017 Jestli ti nejde ventilátor , tak zkontroluj napájení - sundej boční kryt tunelu vedle plynovýho pedálu a změř napětí v dvoupinový bílý patici (musí tam být 12V při nastartovaným motoru) - jestli tam napájení není , tak je vadná pojistka nebo relé v pojistkovce motoru nebo kabel , jestli tam napájení je , tak může být chyba přímo ve ventilátoru , jeho regulátoru nebo ovládání (panel klima) Citovat
Jurye Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 On 14. 2. 2015 at 3:18 PM, cvrlo said: máš sz Môžem aj ja poprosiť o návod ďakujem Citovat
vmarecek@suptechnik.cz Odesláno 17. květen 2020 Odesláno 17. květen 2020 Ahoj mám dvouzonovou klimatizaci a na jedné straně u řidiče nejde regulovat pořád topí na plno. Chtěl bych se zeptat jestli to není ventilem a jak to opravit popřípadě kde se ten ventil nachází. Děkuji za odpověď Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. květen 2020 Odesláno 17. květen 2020 407 s dvouzonouvou klimačkou tam odchází ty klapky kterýma se reguluje klimatizace. Pohledej je tady o tom dost popsáno. Citovat
Adrian16 Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 Zdravím mám ten stejný problém, topí jedna strana a druhá ne.Nevim kde najdu ty jine klapky které ovládají teply a studený vzduch. Nemá nekdo schéma nebo fotku jak vypadají a kde je najdu, popřípadě odkaz na ne. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 je tu toho 30 stranek tak si to procti - nevim jake jine klapky myslis ? jestli jako opravnou sadu tak ta se da ruzne po internetu najit ale to je an kompletni demontaz palubni desky Citovat
Adrian16 Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 (upraveno) No jedny klapky jsem uz měnil ty které určují směr proudění vzduchu V 29. 6. 2016 at 9:13, cvrlo napsal: máš to tam... Taky bych jo poprosil Upraveno 29. leden 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Adrian16 Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 před 9 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: je tu toho 30 stranek tak si to procti - nevim jake jine klapky myslis ? jestli jako opravnou sadu tak ta se da ruzne po internetu najit ale to je an kompletni demontaz palubni desky Podle diskuze co jsem precetl tak jsou dva typy klapek, jedny pro ovladani smeru proudění vzduchu a druhy na teplotu. A ja bych právě potřeboval vědet jak se dostat na klapky pro teplotu a jak to co nejlevneji opravit popripade odkaz na ne. Dekuji za radu Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 a nebude to v elektronice řízení klapek ? řekl bych, že elektronika řídí nastavení klapek u dvouzonové klimatizace každou zonu zvlášť--podle nastavení na přístrojovce , takže zkusit nejprve co na to diag.? Citovat
Adrian16 Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 (upraveno) na diag. jsem to jeste nemel a nemohlo by to být i senzor vnitrni teploty? Upraveno 29. leden 2025 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 mno--já to odsud nevidím, ale ta diag. by mohla pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Hanz397 Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 (upraveno) Pokud je to 407, tak může být i motor klapky ko. Ideální sundat ho (k oběma se dá celkem v pohodě dostat a jsou to ty spodní na každé straně ) a zkusit klapkou zahýbat ručně. Pokud se bude teplota na výstupu měnit, je pravděpodobné, že je ko motor. Ten zkusíš taky vyndanej, když budeš měnit nastavenou teplotu, bude se pohybovat ta hvězdička, co jde do klapky. No a jestli máš klapky zlomený, tak... Mrkni na obrázky, ať to tu nemusíš hledat... Sice je to Citroën C5, ale to je fuk, je to úplně stejné, akorát na 407 je jednodušší vyndat palubku... Upraveno 29. leden 2025 uživatelem Hanz397 Citovat
Adrian16 Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 (upraveno) ok dekuji a k cemu jsou ty vrchni motorky a ten cerny kus na te fotce kde jde videt hneda praskla klapka? Upraveno 29. leden 2025 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek! Citovat
pavelu96 Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 @Adrian16 to už by stačilo - proč musí každý tvůj příspěvek někdo z moderátorů upravovat? Můžeš prosím přestat citovat přímo předchozí příspěvky? Doporučuji přečíst pravidla fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ (zejména bod č.5) a řídit se jimi. Děkuji, že nebudeš přidělávat práci týmu moderátorů Citovat
Hanz397 Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 @Adrian16 Ty vrchní motory jsou na směrovací klapky a to černé táhlo je od směrovací klapky ke klapce foukání do prostoru nohou. Všechno je párové. 407 má pak ještě jednu klapku, která tady není vidět, protože ji C5 nemá a to je klapka k výdechům vzadu uprostřed. Ta je jen jedna a je řízená taky těma směrovacíma klapkama. Citovat
Zdeník Odesláno 18. únor 2025 Odesláno 18. únor 2025 (upraveno) robil som na manzelkinom Peugeote obidve strany pred dvomi tyzdnami. Robil som to na HULVATA bez demontaze palubovky a po pravde, bolo to o drzku...Aj som sem k tomu napisal dlhy elaborat aj s fotkami, akurat sa mi ho podarilo "neulozit", a pisat to druhy krat som uz nemal sil. Skusim to niekedy zopakovat. Po pravde toto vlakno mi velmi pomohlo, plus som si napozeral hromadu videi z YT. Najvacsiu obavu som mal z toho, ze "vyreziem" v kureni maly otvor a nebude sa nim dat klapka vybrat. Na vyrezanie otvorov sa mi najviac osvedcila trafopajka, v ktorej som mal vlozeny medeny drot primeraneho priemeru na spicke rozklepany kladivom na placku, co vytvorilo horuci "noz" ktory sa zabaral do plastu ako do masla(skoro) Upraveno 18. únor 2025 uživatelem Zdeník doplnenie Citovat
Hanz397 Odesláno 18. únor 2025 Odesláno 18. únor 2025 Nevím, mě teda přijde jednodušší vyndat tu palubu, než se k tomu kroutit pod ní, hádat, kde a jak to vyříznout, aby to šlo zase zalepit z5... Ale tak každého věc, no... Ta paluba je za 5 hodin zpátky, zvlášť na 407 a věřím, že jsou i lidi, co to udělají rychlejš... Jak dlouho to trvalo tou prase metodou? Citovat
Zdeník Odesláno 19. únor 2025 Odesláno 19. únor 2025 Ani se neptej... Je mi dvaasedesat let, musel jsem hodne oddychovat, bolel mne krk, boleli mne zada. V triceti by to slo lip. No, dohromady tak 15 hodin. Hanz397 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.