koblih69 Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Já uvažoval tak pokud to někomu blbne tak to neprodlužovat, nehledě přes léto je to jedno. V zimním období je potřeba přepínat a štelovat daleko více, a už vidím jak to někdo opravuje při -20°C venku. To je každého věc, ne každý má garáž či je tak šikovný že to zvládne jako Koblih69. Nevím jeslti je to šikovnost nebo debilita. Dělal jsem to v -11 před garáží a sám... sice jsem to zvládnul, ale jen náhodou neodstovnal. Navíc v zimě je těžké nějaký plast nezlomit, takže jsem vše nahříval. Klapka praskne dřív nebo později každému. Nicméně dřív asi praskne pokud auto stojí v zimě, protože je materiál platu zkřehlý. Věřím, že auto, které stojí v teplé garáži bude mít ten problém později. Citovat
Judes Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Musím odkopať klapky zaťiaľ pôvodné a funkčné. Je prava žd parkujem v garáži ale nevykúrenej, klimatizáciu použínam ako jednozónovú (zatiaľ nemám potrebu dvoch zón), tak sa phybujú rovnakým smerom kde nepricházda protismernému natáčaniu. Citovat
Balachar Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Ahojte, možno ako laik trepnem blbosť, ale napadlo mi takéto riešenie ... teraz na zimu som si vypol AUTO a teplotu som na oboch stranách nastavil na 21, manuálne som si nastavil intenzitu fúkania a nechal to nemenne takto. Teda, ak tá intenzita fúkania ovplyvňuje otváranie a zatváranie klapiek, teraz by mali byť stále v rovnakej polohe, ... alebo sa mýlim? Citovat
Mike407 Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Otázkou je, jestli si elektronika pamatuje polohu klapek i po uspání sítí a nebo stejně při každém nastartování klapky udělají pohyb od jedné krajní polohy k druhé, aby řídící jednotka věděla kde jsou. Citovat
Balachar Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 No ... a nad tým som teda premýšľal ... po vypnutí auta počuť z palubovky nejaké pohyby a zvuky, ale či ide o klapky, tak to netuším :-/ Citovat
Mike407 Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 To bzučení, které je slyšet chvíli po vypnutí auta, by mělo být uzavření klapky vnějšího vstupu vzduchu do kabiny. Citovat
Judes Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Tie klapky sa budú pohybovať tak či tak, to že si ich nastavil na 21 a vypol režim \"AUTO\" nič nerieši, keď bude chladnejšie pootvoria sa viac a keď sa teplota zvíši tak sa zase privrú, automatika pracuje aj pri vypnutom režime (tlačítku) \"AUTO\"až nato že neruguluve rýchlosť ventilátora a tým aj vlhkosť v kabíne. Kľudne to nastav na režim \"AUTO\" a budeš mať v kabine optimálnu klímu. Ak budeš mať vypnutý režim dvoch zón a konfortný stupeň na nastavený cca 21 nemalo by sa klapkám nič sať. Ten kto mal klimatizér rozobaný a menil klapky videl ako nešťastne sú vyriešené, oni sa o seba v strede opierajú oskami a keď sa jedna natáča do jedného smeru a druhá do druhého namáhajú sa a vplivom starnutia materialu to potom láme. Akonáhle sa natáčajú rovnakým smerom (ako jednozónová) tak tento problém odpadá. Citovat
Balachar Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Takže moja teória bola blud, ale aspoň niečo som sa dozvedel ... Vďaka :-) Citovat
dodo407sw Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Tak uz aj ja... :/ najhorsie na tom, ze mi pravdepodobne praskla klapka ked som bol v Prahe a siel som spat na vychod SK 7hodin... No, pekne som vymrzol... Zajtra skusim pozriet ci sa klapla za servom otaca alebo nie A hlavne som zvedavy na nas \"skvely\" pgt v presove... kolko vyjde oprava... opravna sada pre dvojzonovu klimu sa pouziva aj pre jednozonovu? uz som 2krat precital toto vlakno a stale som nasiel len 6480 E3 ... uz mam, na jednozonovu to je 6480 E4 [upravil dne 30/1/14 07:35 od dodo407sw] Citovat
dodo407sw Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Skurveny presovsky peugeot.... cena opravy klapky cca 450Eur... a klapku mi nepreda, lebo to nieje nahradny diel... Idem skusat zohnat z ineho PGT-u... TAK objednane z KE... cena klapky 75eur a pan ochotny mi este zlavu da 7% takze sa do toho pustim s mechanikom [upravil dne 30/1/14 08:54 od dodo407sw] Citovat
dodo407sw Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Dik, zaujimavy navod, kazdopadne novu klapku kupim a to rezanie no neviem... Citovat
dodo407sw Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Takže som po dia, všetko ok, tak som rozobral skrinku pred spolujazdcom a manuálne otočil klapkou a išlo to, takže je zlomená... Zatiaľ som nastavil klapku, aby topilo a keď bude teplejšie, tak pôjde palubovka von. Najlepšie na tom bolo zistenie, že ku klapke sa dostanete len vybratim svetielka a srubovakom už ju dosiahnete takže keď mi bude horúco, svetielko von a srubovakom zavriem klapku Citovat
cvrlo Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 koblih disponuje parádnym návodom, ako rozobrať palubku, mne to veľmi pomohlo Citovat
dodo407sw Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Mam ten navod a aj kamos (mechanik) uz ju par krat rozoberal, takze nebude problem... Citovat
Rychtar84 Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 při zapnuté klimatizaci jsem zjistil že, u těch 2 výdechů nad středovým panelem, fouká pravý více než levý. je to známka taktéž prasklých klapek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.