Michael coupé Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Prosím jestli má někdo zkušenost,co všechno se dělá a mění při výměně hlavy?Díky za info. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 toto je špatny servisni ukon , moc prace , moc penez , moznost znacneho prodrazeni opravy zduvodu problematickeho rozebrani-nezavidim. Citovat
Michael coupé Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 Mám už člověka,který to udělá,ale zase mi jde o to aby mě zbytečně nenatáhl a aby jsem věděl co se při tom dělá.Ŕíkal ,že se musí do hlavy koupit nové šrouby,obrousit po sundání atd... a jenom na těchto dvou položkách je to 1500Kč a o peníze jde v první řadě.Proto mi jde třeba i o cenu těch věcí a jáké koupit aby to vydrželo atd.. [upravil dne 17/12/09 Michael coupé] Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 to ti nekeca , ja osobne jsem zvedavej jak bude sundavat prvni dil hlavy resp az bude vytahovat vstriky [upravil dne 16/12/09 Pe.Tr] Citovat
dobrmik Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 pak jeste bych nechal hlavu otlakovat kdyz bude dole. Citovat
Michael coupé Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 no na 309 to byla celkem sranda,ale tohle nevím no Citovat
jofo Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 No len sa modlit aby mu isli vstreky von. Ak sa mo podari nejaky ukrutit tak to bude este viac. Ale nemaj mu to za zle lebo tie je niekedy priam nemozne vybrat. Citovat
Michael coupé Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 no,tak to je asi vec jina,pokud mu to nepůjde a resekáto asi se budu dohadovat není to oprava za 3tis. a přihlásil se ten servis sám,2 to odřekli,že si na to netroufnou a když si dám do ofiko servisu měnit těsnění,tak buď zavolají,že to nejde,pak to budu řešit,ale pokud mi zavolají,že to nešlo a zkusili to a rosekali to,tak to nechám na nich,to je asi fer si myslím? Citovat
Michael coupé Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 jen jako příklad uvedu nechal jsem na jiném autě dělat výfuk od svodů ke katu kde byla lambda - servisák volá,že to nejde,tak mu říkám ať to nechá,že přivezu sprej prostříkneme to a pak se to třeba povolí,protože jsem zrovna měl jeden co povoloval skoro sám,než jsem dojel (asi 5minut) tak lambda ukroucená,že to zkusil ještě jednou a teď mi řeknětě kdo z Vás by to zaplatil (myslím new lambdu?) asi nikdo. Citovat
Libor T16 Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 tak to teda nevim , tady je to 80:20 , že vstřiky nepůjdou ven a každý , kdo ví o co jde ti to na své ryziko dělat nebude , to by byl vůl. jednou jsem se pokoušel je dostat ven a trvalo to 14 dní namáčení a prolévání a lokálního zahřívání a stejně jsem 2 musel zničit a pak zbytky z hlavy vyvrtat , toto je bohužel nevýhoda u těchto 16V hlav a jelikož to prostě nejde , tak bych ti řekl - bud s tím počítej a připrav si na to mary , nebo si vytáhni sám - jde o to je nějak uvolnit a na to vytáhnou kolík z díry nemusíš být mechanik , nebo si to odvez a najdi nějakého joudu , který neví o co jde a vyráchá se v tom . Jestli ale takového najdeš , který neví , co se děje , nepočítej potom taky s kvalitou opravy. K tomu přebroušení hlavy a novým šroubům - to je předepsaná základní věc a u zákazníka s takovým myšlením jako máš ty - snažíš se , aby když to nevyjde , tak at to zaplatí servis - tak bych postupoval tak , že bych nasadil úplně všechno nové - všechny gufera , těsnění atd. i otlakování hlavy a ještě bych na všechen materiál i práci auotbrusírny chtěl doklad s daní , kterou bych ti zbytečně naučtoval , jen abych mohl všechno doložit při případné tvé reklamaci. potom by tě to vyšlo zbytečně o dost dráž - ale jak říkáš - o peníze jde především ! tak přeji at se daří Citovat
MatrixChose Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Myslím, ale že zrovna u 607 to nebude zase až tak hozný jako u 807 kde opravdu není žádný místo a taky se to povedlo. Jeden opravdu nešel, trvalo to tak 2 hodinky a nakonec vylezl. Ztráty - ta malá osička co je mezi držkem a tryskou, naštěstí jsou naprosto stejný i u 2.0 HDi a nějaký hotový vstřiky se v dílně válely Citovat
Libor T16 Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 u 807 jsem to dělal , když byl naštestí motor venku a tam se mi podařilo je dostat ven , v autě to musí být hrůza , je to bud a nebo , každopádně přeji každému , aby to šlo , hlavně už jen kvůli tomu , že vlastně ty vstřiky nevytahuješ kvůli nim samotným , že by byly ko , ale kvůli něčemu jinému to je smrt. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 byl jsem u dvou rozebiracek , jedna dokonce musel motor ven a stejne to neslo , dva vstriky zarvali a dokonce i vrch hlavy , u te druhe se hlava rozrezavala pasovou pilou . mas na vyber bud se znici hlava za pade nebo vstriky za 15 kus ,ceny za oem , je to presne tak jak píše libor.bohužel. Citovat
Michael coupé Odesláno 17. prosinec 2009 Autor Odesláno 17. prosinec 2009 Ale jo to všechno chápu jen jsem napsal,že pokud mě na to neupozorní nebo neřeknou a rosekajíto budu se k tomu stavět jinak než kdyby mi řekli nejde nebo nepůjde to. Nebylo to myšleno,tak,že se chytnu každé prkotiny a použiju to proti servisu.Vždy se dá vše řešit a kort když k dílům mám přístup,tak je dohadování pro mě zdržování.Asi jsem špatně napsal co jsem tím myslel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.