Senad Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Zdravim, neměl by někdo schema zapojeni imobilizeru k 406 break 2.0 HDI 90 ? pokouším se to opravit, ale marně.... blbne mi imobilizer když je venku zima... když je zima tak se mi pri natoceni klickem rozsviti kontrolka imo, a musim 10 minut lomcovat klickem, aby to šlo :-( případně, jde ten imobilizer nějak obejít? problem mám od ty doby, co jsem auto koupil, a už mě to nebaví, když někam spěchám, tak nikdy nevím jak dlouho budu startovat :-( Citovat
Dave_k Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 HonzaZ nebo čakom by Ti mohli podle VINka sehnat schéma. Zkus kontaktovat je. Diagnostika Ti k tomu něco píše nebo mlčí? Citovat
Senad Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 Čau, na diagnostice jsem ještě nebyl... vím, asi bych měl, ale chtěl bych ještě předtím zkusit něco podle toho schematu... ale jak to vidím, tak na tu diag. budu muset stejně :-( ale to znamená tam dojet a nechat auto přes noc... protože, jakmile to jednou nastartuju, tak behem dne s tim uz problem není. no, zkusim napsat HonzoviZ jestli by mi to schema nesehnal :-) tak zatim díky Citovat
janou Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Obisť sa to dá , treba sa popýtať ludí čo robia čipovanie RJ. Osobne , najskôr by som pozrel kontakty na cievke okolo štartovacej skrinky.(aspon si myslím že tam je) Citovat
Senad Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 tam uz jsem se dival.... a mel jsem i od Dave_K zapujcenou i civku (snimaci krouzek) a stejne to nepomohlo Citovat
Senad Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 bohuzel mám jenom jeden klíč Citovat
Senad Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 tu taky nemám, koubil jsem to z autobazaru, a dali mi k tomu jenom jeden klic, vic nic Citovat
janou Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Skus nakontaktovat bývaleho majitela,či ju nema . Kartička sa da objednať , no nejaký čas to trva . Bez nej sa nedaju nahrať nove kluče... ,pripadne naprogramovat nove kody imobilizeru. Na modeli 2,0hdi 80kw rv2000 čo som mal bol imo v rj motora. Možno je jednoduchšie požičať RJ i s klučom a vyskúšať. Citovat
Senad Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 no, tak kdyby nekdo mel na pujceni ŘJ a klice, tak bych tu vymenu i docela zkusil... treba je problem fakt v ridici jednotce... a jinak, kolik asi tam stoji ta kodova karticka?? Citovat
janou Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 kedysi davno mi bolo povedane cca 2000 sk - bez zaruky. Citovat
Senad Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 tak to jeste neni zas tak hrozny no... uvidim, jak dopadnu s tema schematama, trena neco najdu, a potom diagnostika.. potom snad uz zbyva jen vymenit ŘJ... Citovat
janou Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Pri tej skuske by si mal mat zvlast kluč i s cievkou od druhej rj a štartovať s originalnym klučom.Osobne si myslím že na vrakači sa da zohnať rj ,kluče... . No najskôr to vyskúšať. Citovat
Dave_k Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Cívka je jen přijímač, kterýmu je jedno jakej klíč tam dáš. Ta jen přečte chip a pošle to do BSI a BSI společně s ŘJ vyhodnotí jestli je ten kód správnej. Výměnou BSI a aj ŘJ nic nedocílíš jelikož to stejně musíš přes diagnostiku všechno i s autem spárovat. Osobně bych se do toho nepouštěl a nechal to opravdu jako poslední řešení. Kódová karta pro klíče se objedná podle VIN a pak podle ní načtou přes diag znova klíč. Jsou 2 druhy. Plastová 1521,- a papírová 79,-. Říkají, že se to občas rozhodí, ale to by podle mne zlobilo i za tepla a ne jen za studena. Prvotně bych proměřil kabely (pokud bude schéma) a pak šel na diagnostiku a pak by se vidělo co dál. [upravil dne 16/12/09 Dave_k] Citovat
Senad Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 jj, taky to tak vidim... ted pockam, jestli mi da HonzaZ schemata, a muzu promerovat... Citovat
Slayer Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Zkus pohledat , někde se to tu řešilo... nastartovat auto a pak odpojit imo naprudko, a už pak startuješ bez imo (pokud si to pamatuji správně) pohledej... Citovat
Senad Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 jj na to jsem koukal, ale to bylo snad u imobilizeru s klavesnici... Citovat
Slayer Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 áááááááá jo... to jsem přehlédl... sry Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.