Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bateria je dost daleho od toho....ako hovorim-je to asi v strede.. a honza406 ti to tam vyznacil zltou sipkou

EDIT: obrazok je z 307 hdi..ja tam akurat nemam tu hadicu medzi vzduchovym sanim a motorom

[upravil dne 16/12/09 shark734]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Eťa

Tak zajebaný motor jsem už dlouho neviděl. Nestydíš se?:mad::bacha

Chytrolíne pokud chceš kritizovat tak se podívej je to jen odkaz na frantíky já mám v podpisu jen 406 či feldu

Odesláno

Já myslím, že je pořád lepší zajebanej motor, než ho při trošce prachu huntovat vapkou. Auto má sloužit dle mého názoru. Tím ovšem nechci říkat, že mi nevadí sláma v motoru.

Odesláno

Zdravím, dnes som menil palivový filter na 2,0 Hdi a v tej čiernej nádržke na dne som mal piliny ( šponky ) asi mosadzné alebo aké? Na čo sa mám pripraviť? Čo odchádza ?

Odesláno

stojí tady v CR od 3000 do 6000 kč podle značky dodavatele a podle typu použitého ve Tvém voze

dej si do hledání palivové čerpadlo a je tam dost čtení :papa

[upravil dne 17/12/09 ozzy56]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

ty máš ale 1,6 a my se tu bavíme o 2,0 HDi:papa

omlouvám se, tem kterých jsem se dotk:D., ale utkvěl mi ten popis nad tím co píše že má 66kw, také jsem si to hned uvědomil, když jsem uviděl ten vzchový filtr že je to dvoulitr, nevite kde hledat u 1.6 66kw 2005, nak mi dnes netáhne a nevim kde ho ješte hledat zda bude zas strčen pod voknem jak vzducháč či je pod těmi trubkami co jde síní vzduchu?

[upravil dne 19.12.2009 cas]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...