colusso Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 ahojte. mám Peugeot 406 2.0HDI a všimol som si, že pri rannom štartovaní, keď je motor studený, mi chytá iba na tri valce, ale potom keď nabehne už ide v pohode. taktiež keď ho štartujem za tepla tiež chytí v pohode. môže to byť chyba žhavičov? Citovat
MatrixChose Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Já to měl kompresí - pístní kroužek. Kouří nebo blekotá nebo? Žhaviče tak i tak vyndej a zkus na baterce. Citovat
marko306 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 môže, jeden z nich ti jednoducho nenažhavý Citovat
colusso Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 Původně zaslal: MatrixChose Já to měl kompresí - pístní kroužek. Kouří nebo blekotá nebo? Žhaviče tak i tak vyndej a zkus na baterce. dymi ale iba tak normalne, ako ked naštartuješ studený motor a keď už je naštartovaný ide plynule a ticho Citovat
colusso Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 Původně zaslal: marko306 môže, jeden z nich ti jednoducho nenažhavý tiež si myslím, skúsim ich premerať a uvidím Citovat
ozzy56 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 žhavka Bosch BO-0250 202 032-----436 kč v Autokelly:papa Citovat
mayo406 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 U Hdi zhavenie nie je az tak podstatne,na motore 2.2 Hdi mam vsetky styri zhavice odpalene,nemam cas ich vymenit,lebo je tam strasne zly pristup,su zozadu motora a rano pri mraze -9 stupnov mi auto nastartovalo bez najmensich problemov na prvy krat.Mozno mas problem s naftou,myslim trysky,regulacny ventil,alebo cerpadlo. Citovat
colusso Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 čerpadlo mam uplne nove. skúsim najprv premerať tie žhaviče a keď to nebude v tom, tak pozriem aj tie ostatne veci. trysky som už menil, tak neviem. Citovat
colusso Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 este jedna otazka: kde najdem zhavice? Citovat
El-Chio Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Hladaj ich s predu motora, pri vstrekoch su take trosku zapadnute, ale su prepojene takym hrubsim dratom farbu teraz neviem, ale tusim zeleno bieli alebo tak Citovat
colusso Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 uz som ich nasiel aj premeral a su v poriadku Citovat
El-Chio Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 inak tiez mam HDi a minuly rok som ich dal menit. Menily sa koli tomu, ze tri z nich boli uplne KO (ale nemal som problemy zo startami... bolo to preventivne zistene ze su v prdely...) pri vymene sa ale jeden zhavic utrhol a teda mam vymenene len tri.... ALe aj ked boli minuly rok mrazy -23°C tak auto chytala uplne v pohode hned na 4 valce prve snad tri odpaly boli riadne rany ale hned motor bezal jak ma.... osobne sy myslim, ze HDi do -5 musi chytit aj bez zhavicov ak je v dobrom stave (kompresia, vstreky...) Citovat
colusso Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 neviem cim to moze byt. este rozmyslam ci to nemoze byt aj baterkou. je este original peugeot a od vyroby sa nemenila. auto je v dobrom stave. ked bol nejaky problem, islo tam vsetko nove. Citovat
foxo Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 su toto tie zhavice? Idu odmontovat v pohode, alebo je tam nejaky figel? Mojemu HDi sa po tyzdni statia v tychto mrazoch moc startovat nechcelo, ale je pravda, ze baterka stim ledva tocila... [upravil dne 18.12.2009 foxo] Citovat
colusso Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 ano to su zhavice a idu odmontovat v pohode, akurat pre lepsi pristup musis odmontovat hornu rampu s kablami. zistil som ze dva su Bosch a dva su nejake Francuzske, tak som tie dva francuzske vymenil za Bosch. Baterku som dal novu 74 mAh, a ide to v pohode [upravil dne 19/12/09 colusso] Citovat
qmysak Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 taky se chystám že zkontroluju žhaviče, ale na 2,2hdi je blbý přístup tak se mě do toho moc nechce:Dbaterku mám původní což je nějakých 8 roků měřal sem na ní napětí při startu tak má 9,4V a jinak v klidu 12,3V myslíte že eště vydrží chvílu??? Citovat
ozzy56 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 jak dloho vydrží,ví jen ten nahoře--zkus mu napsat Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Osmiletou baterku nechá v dieselu na zimu jen šílenec. Citovat
colusso Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 ja som dneska kupoval novu, a staru baterku som tam mal 9 rokov, teda od vyroby. bola original peugeot a slapala v pohode. nemal som s nou nikdy ziadny problem. dokonca aj teraz ked bolo -6, nastartovala ale uz bolo pocut ze troska nestiha ale ked sa troska ozivila pocas jazdy, zase startovala ako nova Citovat
Gargamell Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Mám taky postarší baterku a světe div se... na nákup vánočních dárků jsem se nedostal Dá se dobijet tak jako jsem to dělal u škodovky? Jde mi o to, že v této baterce nejsou žádné špuntíky, na dolévání destilky. Aby mi baterka potom po napojení na nabiječku nevybouchla nebo tak něco. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.