colusso Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 ahojte. asi pred troma dnami, som menil zadne platnicky a valceky. po vymene sme ovzdusnili brzdy ale vsimol som si, ze po stlaceni brzdoveho pedalu a pridrzani, unika spod pedalu vzduch. moze byt vadny posilovac brzd? jedna sa o vozidlo Peugeot 306, 1.9D s ABS. [upravil dne 13/12/09 colusso] [upravil dne 13/12/09 colusso] Citovat
jirka21 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Uniká vzduch ? Pokud se ti pedál pomalu propadá pod nohou bude problém nejspíš v hlavním brzdovém válci(teda pokud není někde nějaká netěsnost) Při odvzdušóvání se musí na pedál šlapat dost opatrně a pokud možno niky až na podlahu. Po těch letech už má vyběhanou svoji dráhu a když ho dáš až nadoraz tak to většinou odnesou gumičky. Citovat
colusso Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 ano unika vzduch a je to v kabine pocut. ten hlavny brzdovy valec sa da opravit, alebo treba kupit novy? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Pokial pocuje vzduch v kabine, tak naco do toho pleties hlavny brzdovy valec ? Za pedalom, je posilnovac, a na nom je hlavny brzdovy valec, keby bol ten zly, tak nepocuje fucanie v kabine. Mas zly posilovac, to je ten tanier pod vodicovim oknom. Prepusta vzduch, takze tam bude asi potrhana ta guma... Druhy by si mal v pohode zohnat v Trnave na nitrianskej v autovrakoch, ked som tam kupoval vadny na punto tak chceli zanho 800 Sk ... Tiez bolo dieslove... Tak myslim ze na puga to nebude viac ... Citovat
colusso Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: Lubk0 Pokial pocuje vzduch v kabine, tak naco do toho pleties hlavny brzdovy valec ? Za pedalom, je posilnovac, a na nom je hlavny brzdovy valec, keby bol ten zly, tak nepocuje fucanie v kabine. Mas zly posilovac, to je ten tanier pod vodicovim oknom. Prepusta vzduch, takze tam bude asi potrhana ta guma... Druhy by si mal v pohode zohnat v Trnave na nitrianskej v autovrakoch, ked som tam kupoval vadny na punto tak chceli zanho 800 Sk ... Tiez bolo dieslove... Tak myslim ze na puga to nebude viac ... dakujem za odpoved Citovat
olda Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 V každym autě je slyšet syčení,pokud našlapeš brzdu,párkrát prošlápneš,párkrát zasyčí,pak ztvrdne pedál a už nesyčí,dokud nenastartuješ. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Predpokladam, ze mu to sici aj pri nastartovanom motore. Navyse sicanie pocut je, ale nesici do kabiny ... Citovat
colusso Odesláno 14. prosinec 2009 Autor Odesláno 14. prosinec 2009 na peugeote 406 a ani na 407-ke, to pocut nieje a pred vymenou mi to nerobilo, takze predpokladam ze chyba bude niekde v posilovaci Citovat
Jindras Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 U mne na předchozí 306 to dělalo taky,na té co mám nyní je to o.k.-nic jsem s tím nedělal a pak se to srovnalo po pár stovkách KM! Citovat
purkmistr Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 mám to taky, ale dělá to jen v zimě. Je to prý těsnění kolem brzdového válce. Ale pokud to chceš vyměnit, tak se musí rozdělat půl palubky a to těsnění stojí v peugeotě asi 80 kč. Za tu námahu to nestojí měnit a navíc na brzdy to nemá vliv. Citovat
Driver Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Taky mi to dělalo, ale ne funkci brzd to nemělo vliv. Posilovač jsem nakonec vyměnil, ale z jiného důvodu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.