Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Ake zimne pneu ? Vyber s konkretnych znacek ...

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

v jakým to máš rozměru?
kdybych si měl vybrat mezi těma třema značkama tak bych vzal Dunlop
jinak jezdím na Conti.

Upraveno uživatelem čakom
Odesláno

dunlopy jsem sjizdeli, mel jsem nejake ty sportmax nebo tak neco

nexn tepprve vyzkousim letni na volvu a kormoran je pro mne ptak a ne pneu :D 

Odesláno

Nexeny jsem mel letní a spokojenost jen nevim jak to je u zimních prave 

tak mam jeste cas na ne , ale nechci to pak honit na posledni chvili 

Odesláno

Dunlop winter sport 5 najeto 10tis km a neni vidět opotřebení , na horách jsem byl velmi příjemně překvapen

Odesláno

Ahoj, když už se to tu takto rozvířilo... Já jsem docela koukal na Continental WinterContact TS860. Nemáte s ní někdo zkušenosti? Co jsem koukal na nějaké recenze, tak je fakt dobře hodnocená, ale taky v rozměru 205/55 R16 už něco stojí a v kombinaci s novými ocelovými disky mi to vychází k 15000 za 4 galusky....

Odesláno

continentalky beru obecne jako top pneu, akorat na leto mam vyzkousene jine pneu (daleko levnejsi) co proste v zatacce drzi a na zimu pouzivam jiny znacky. Proste se mi za to nechce davat ty prachy...

Odesláno

já měl na služebním TS850 najeto 46t, za 3 zimy (až do začátku léta, měnil jsem, až když začlo být opravdu vedro). Byla to víc než slušná guma. Klidně bych do T860 šel.

Brixtr: Já letní Micheliny klidně, zimní po zkušenosti s A4 už ne. Byla to hodně průměrná guma co se jízdních vlastností týče, za vyšší cenu měla ale neskutečný proběh na zimní gumu na těžkým autě (skoro 50tkm ale z toho 10 se vzorkem pod 4mm). Prý nová A5 je výrazně lepší, ale nevím, já se vrátil k Nokianu a jsem zase spokojený s jízdními vlastnostmi, proběh zatím nedokážu říct, zatím 14tkm a pořád všechny hodně přes 6mm (nokian má měřítko v dezénu a 6 je všude dokonale čitelná).

Odesláno

Continental uz jsou na me asi moc drahé 😂

prece jen se mi nejakych 26 tisic za gumy davat nechce(pri rozměru 205/50 R16)

asi se pořídí ty dunlop. 

Odesláno

Počkej, to ti trochu ujela říká v ceně. To máš asi "doporučenu prodejní" od Continentalu. normálně je to guma určitě běžně za 3 - 3,5tKč/ks. Ty dunlopy budou tak o pětikilo levnější. V cenové relaci Dunlopu budeš mít i nokian. 

Odesláno

Continetal WinterContact TS860 205/55 R16 91H je za 1950,-/ks

ocelový disk 7.00J16 (E=44) je za 1200,-/ks

sada vyjde na 12600,- + pošta, nazutí a vyvážení

Ta Dunlop WinterSport 5 ve stejné specifikaci je za 1900,-/ks

Ten rozměr 205/50R16 je asi nějaký atyp, či co, protože pak je ta Conti za 3150,-/ks 😂

Odesláno
před 40 minutami, Pacho69 napsal:

Počkej, to ti trochu ujela říká v ceně. To máš asi "doporučenu prodejní" od Continentalu. normálně je to guma určitě běžně za 3 - 3,5tKč/ks. Ty dunlopy budou tak o pětikilo levnější. V cenové relaci Dunlopu budeš mít i nokian. 

Neujela jen jsem zapomnel napsat ze to beru na oba peugeoty 

před 7 minutami, skypeja napsal:

Ten rozměr 205/50R16 je asi nějaký atyp, či co, protože pak je ta Conti za 3150,-/k😂

Proto pisu ze to uz je drazsi pro mne 😂😂😂

Odesláno (upraveno)

Hmm ja mam Continetal WinterContact TS860 a nějak moc se sjíždějí, za 2 zimy to je cca 13tis km mají 5,5mm ještě jedna zima a je po nich

@brixtr co Nokian konkretně WRD4, nekoukal jsi.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...