projozo Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Nemá tu niekto natunenú 206 sw?Len hladám neaké nápady. Citovat
Medvěd Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Tak jestli jsem viděl dobře, veškerý tuning SWčka spočívá většinou v jiných kolech (to je u každého modelu) a pak se na předek používají doplňky z HB verze (očekávatelné a logické) eventuelně se dobastlí ještě zadní nárazník a auto sníží - co bude dělat třeba majitel SWčka ze čtvrté fotky, až tam naloží 200 kg? Podle mě nejdřív ze všeho skalpuje nárazník ... Stejně je ale serie nejhezčí Citovat
309GT Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Medvěd: Je to pravda tak na půl,většinou je tam víc než snížení,kola a lak,ale je to všechno v detailech....a myslím že do kufru nikdo nebude v těchto případech cpát 200kg:DAle možné je všechno a pak nastane problém:D Ale souhlasím že 206ka je parádní v sérii,stačí jen pár detailů a je to nádhera.... Citovat
Medvěd Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Původně zaslal: 309GT ....a myslím že do kufru nikdo nebude v těchto případech cpát 200kg:D...... Pak se ptám proč dotyční koupili o dost dražší SWčko, když ho nemíní využívat? Na vytunění mi prostý HB přijde mnohem vhodnější. Citovat
Šalda Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 třeba proto že se jim kombi líbí víc než hatchback, stejně jako mě :-)) Když je kombi pěkně udělaný tak to nemá chybu, a v případě 206sw to platí Citovat
elton Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 206sw je samo o sobě tak pěkné auto, že je ho až škoda tunit. Citovat
Šalda Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 nemyslel sem hard tuning, jen pěkná kolečka, ochranný lišty do barvy auta a potom už jen takový detaily jinak souhlasím s tebou že 206 sw je jeden z nejhezčích kombi od peugeotu:) Citovat
elton Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Pěkná kolečka sluší vždycky a tomuto autu zvlášť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.