Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zakoupil jsem ke svému notasu rozšiřovací kartu Firewire a už druhý den se ji snažím rozchodit. Marně:fnuk Je to zařízení Plug and Play,tudíž ovladače by to melo najít samo. Po zasunutí ale nic:grr Tohle to vypisuje :

post-0-14109611441251_thumb.png

Odesláno

Win 7 nebo Vista?? Klikni na kartu ovladač a aktualizovat ovladač, dej vybrat ovladač v počítači, pak vybrat ovladač ze seznamu, zobrazí se seznam, tam najdi hostitelský řadič NEC 1394 nebo podobné, mělo by tam být, pak jen potvrdíš okno s tím že se nedoporučuje instalace protože ovladač nebylo možno ověřit. V XP to vyskočilo samo, u novějších systémů se už bohužel ovladač nenainstaluje

[upravil dne 9/12/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

A vistí ovladač jsi zkoušel? Pokud je teda někde k nalezení... Ideální by bylo kartu otevřít a kouknout se na typ toho kontroléru, podle toho by měl jít ovladač dohledat přesně.

Odesláno

No koupil jsem to za 2kila,je to pul roku starý. Tak to asi hodim do kotle a pořídim něco jinýho,co pujde na W7:) jinak notas je Acer Aspire 1640Z,takže nějakej pátek už má odpočítanej:aut ale maká dobře. Xp šlapaly, Visty Ultimate taky,ale pomalejc a tyhle 7 ultimate fachaj zatím suprově bez sebemenších problému,padání,atd. Vše co jsem k tomu zatím připojil funguje bez zádrhelů.:super Jen tomuhle ,,made in china\" se nechce. A to jsem se těšil jak si dám do kupy svoje domácí videa z kamery.:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...