jjjirkaaa Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Zakoupil jsem ke svému notasu rozšiřovací kartu Firewire a už druhý den se ji snažím rozchodit. Marně Je to zařízení Plug and Play,tudíž ovladače by to melo najít samo. Po zasunutí ale nic:grr Tohle to vypisuje : Citovat
Kurt Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Mrkni na záložku Prostředky - tam se dozvíš, co mu chybí. Citovat
jjjirkaaa Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Kurt Mrkni na záložku Prostředky - tam se dozvíš, co mu chybí. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Win 7 nebo Vista?? Klikni na kartu ovladač a aktualizovat ovladač, dej vybrat ovladač v počítači, pak vybrat ovladač ze seznamu, zobrazí se seznam, tam najdi hostitelský řadič NEC 1394 nebo podobné, mělo by tam být, pak jen potvrdíš okno s tím že se nedoporučuje instalace protože ovladač nebylo možno ověřit. V XP to vyskočilo samo, u novějších systémů se už bohužel ovladač nenainstaluje [upravil dne 9/12/09 Radek Hurvajz] Citovat
Kurt Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Trochu se bojím toho, že jde opravdu o W7 a ten driver je, ehm, nekompatibilní. Citovat
jaudax Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 ikony budou z W7 (alespoň mám stejné, ale problém s hardware jsem naštěstí neměl) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: jjjirkaaa Microsoft popisuje toto: Jestli by to bylo tímhle tak ji zkus dát do jiného slotu Citovat
jjjirkaaa Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Je to W7, slot (PCMCI nebo jak se to jmenuje) mám jen jeden:( Jinak co radí Radek,jsem zkoušel. Uvažoval jsem i fleshi biosu. [upravil dne 9.12.2009 jjjirkaaa] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Ovladače jsem hledal, není sám kdo to pod Win 7 řeší, našel jsem na angl. forech stejný problém http://www.sevenforums.com/drivers/14954-ieee-1394-firewire-nec-problem-irq.html Jinak tady ovladač bohužel nemají, ani zmínka o Firewire - http://www.nec-computers.com/support/ Citovat
Kurt Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Ona totiž ta karta nebude NEC. To bude jen chipset té karty. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 No jasný že to bude chipset, ale pak by měli stačit Win ovladače, tak jsem hledal nějakou záplatu pro 7, a asi není Citovat
Kurt Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Mno spíše by měl jjjirkaaa prozradit model a výrobce toho werku. Citovat
jjjirkaaa Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Kucí díky za vaši ochotu:papa Je to tahle karta http://www.patro.cz/objects/1074563410.html? Na jejich stránkach(vyrobce-distributora( jsem už šmejdil a dokonce jim posílal meil. Odpověděli rychle ,ale nic podstatného. [upravil dne 9.12.2009 jjjirkaaa] Citovat
Fakir Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 A vistí ovladač jsi zkoušel? Pokud je teda někde k nalezení... Ideální by bylo kartu otevřít a kouknout se na typ toho kontroléru, podle toho by měl jít ovladač dohledat přesně. Citovat
jjjirkaaa Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Ovladače to asi má dobrý? Citovat
jjjirkaaa Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 No koupil jsem to za 2kila,je to pul roku starý. Tak to asi hodim do kotle a pořídim něco jinýho,co pujde na W7:) jinak notas je Acer Aspire 1640Z,takže nějakej pátek už má odpočítanej:aut ale maká dobře. Xp šlapaly, Visty Ultimate taky,ale pomalejc a tyhle 7 ultimate fachaj zatím suprově bez sebemenších problému,padání,atd. Vše co jsem k tomu zatím připojil funguje bez zádrhelů. Jen tomuhle ,,made in china\" se nechce. A to jsem se těšil jak si dám do kupy svoje domácí videa z kamery. Citovat
jjjirkaaa Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Fakir Ideální by bylo kartu otevřít a kouknout se na typ toho kontroléru, podle toho by měl jít ovladač dohledat přesně. Myslíš jako šroubovákem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.